Διαφήμιση

Γενική Συζήτηση για το Redmi Note 3 Pro International Version (Kate)

• Στέλιο και εμένα μου χρειάζεται το ρουτ αλλά δε θα το μπικάρω κιόλας. Είπαμε η συσκευή είναι καινούργια και θέλει χρόνο. Αν είσαι τόσο βιαστικός έπρεπε να πας στο Kenzo.

Στάλθηκε από το Nexus 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • @TeoFele Αρχικά πες μας πιο redmi note 3 pro έχεις το kenzo ή το kate (special edittion με την Β20 μπάντα); Επίσης άνεβασε ένα screenshoot από το Settings->About.
      Για το θέμα με το gallery κάνε ένα clear cache και data της εφαρμογής και ξαναδοκίμασε.
      Για το πρόβλημα με το MiPcSuite εάν έχεις android 6 (MM) προς το παρόν δεν το υποστηρίζει το MiPcSuite.
      Για να το βλέπεις στο pc και να μεταφέρεις αρχεία πρέπει να ενεργοποιήσεις το USB Debugging από τα Settings->Additional Settings->Developer Options και μετά κατεβάζοντας την κουρτίνα με τα quick settings να επιλέξεις "USB for charging" και στη συνέχεια "Transfer files (MTP)" και λογικά θα το δει το pc.
      Αν δεν βλέπεις το μενού Developer options στα Additional Settings τότε ΄πήγαινε Settings->About phone και πάτα αρκετές φορές (τουλάχιστον 7) στο "Miui Version".
    • Ο/H nflo έγραψε:

@TeoFele Αρχικά πες μας πιο redmi note 3 pro έχεις το kenzo ή το kate (special edittion με την Β20 μπάντα); Επίσης άνεβασε ένα screenshoot από το Settings->About.
      Για το θέμα με το gallery κάνε ένα clear cache και data της εφαρμογής και ξαναδοκίμασε.
      Για το πρόβλημα με το MiPcSuite εάν έχεις android 6 (MM) προς το παρόν δεν το υποστηρίζει το MiPcSuite.
      Για να το βλέπεις στο pc και να μεταφέρεις αρχεία πρέπει να ενεργοποιήσεις το USB Debugging από τα Settings->Additional Settings->Developer Options και μετά κατεβάζοντας την κουρτίνα με τα quick settings να επιλέξεις "USB for charging" και στη συνέχεια "Transfer files (MTP)" και λογικά θα το δει το pc.
      Αν δεν βλέπεις το μενού Developer options στα Additional Settings τότε ΄πήγαινε Settings->About phone και πάτα αρκετές φορές (τουλάχιστον 7) στο "Miui Version".

Επειδη ειμαι αρχαριος και δεν ξερω πολλα πολλα μηπως θα μπορουσες να με βοηθησεις πιο αναλυτικα που θα κανω το clear cache και data της gallery.? Για το αλλο που ειπες με το pc suite θα το δοκιμασω οταν παω σπιτι και θα σας πω. Ευχαριστω πολυ

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • Διαφήμιση
    • Ο/H TeoFele έγραψε:

που θα κανω το clear cache και data της gallery.?
      Πας Settings->Installed Apps->Gallery και επιλέγεις Clear cache & Clear data.
    • Γενική Συζήτηση για το Redmi Note 3 Pro Inernational Version (Kate)

Δυστηχως παλι το ιδιο πραγμα μου εμφανιζει..

• @TeoFele κλείσε το bluetooth, κάνε και clear cache & clear data και στην εφαρμογή Bluetooth share και ξανά άνοιξε το bluetooth και ξαναδοκίμασε.
    • Ο/H nflo έγραψε:

@TeoFele κλείσε το bluetooth, κάνε και clear cache & clear data και στην εφαρμογή Bluetooth share και ξανά άνοιξε το bluetooth και ξαναδοκίμασε.

Παλι το ιδιο συμβαινει.. ειναι δυνατον.? Μπορει να εχει θεμα το κινητο.?

• Διαφήμιση
    • @TeoFele δοκίμασε να κατεβάσεις από το playstore την εφαρμογή quickpic και δοκίμασε το ίδιο και με αυτή.
    • Ο/H nflo έγραψε:

@TeoFele δοκίμασε να κατεβάσεις από το playstore την εφαρμογή quickpic και δοκίμασε το ίδιο και με αυτή.

Και μονο που πατησα να στειλω προς στιγμην φαινεται να δουλευει δεν το δοκιμασα ομως ακομα με αλλο κινητο..ευχαριστω παρα πολυ παντως..αν σβησω τις φωτο απο gallery προφανως θα σβηστουν και απο το quickpic σωστα.? Γινεται να κανω κατι για να μην εχω τις φωτο και στα 2 προγραμματα.? Η gallery γιατι εχει αυτο το bug.? Ειναι απο την καινουρια εκδοση λογισμικου.? Δλδ μπορει και να στρωσει μετα.?

• @TeoFele οι φωτογραφίες αποθηκεύονται στη μνήμη του κινητού (ή στην κάρτα sd αν έχεις και το έχεις επιλέξει).
      Το gallery, το quickpic όπως και πολλά άλλα apps φωτογραφιών & video, είναι εφαρμογές για να βλέπεις και να διαχειρίζεσαι τις φωτογραφίες και τα video σου. Αν λοιπόν σβήσεις μία φωτό π.χ. από το quickpic, ουσιαστικά την σβήνεις από τη μνήμη του κινητού και δεν θα εμφανίζεται ούτε και στο gallery.

Τώρα γιατί δεν λειτουργεί η αποστολή φωτό με bluetooth από το gallery δεν το γνωρίζω, πιθανό να είναι κάποιο bug και να διορθωθεί σε επόμενη αναβάθμιση. Σε κάθε περίπτωση μπορείς να χρησιμοποιείς το quickpic το οποίο θεωρώ εξαιρετικό app.
    • παιδια υπάρχει στο youtube βιντεάκι με το πέρασμα την ελληνικής rom από unofficial stable ?
      Και αν όχι δεν θα ήταν μία καλή ιδέα να ανέβει ένα αναλυτικό βίντεο από το forum?

Ευχαριστώ
    • Διαφήμιση
    • Καλημέρα κι από μένα.

Είμαι καινούργιος στο forum και δεν έχω συσκευή αλλά ψήνομαι ...

Αν έχω καταλάβει καλά παραγγέλνουμε official international version της συσκευής ώστε να μας καλύπτει τόσο ως προς την stable εκδοση του λογισμικού (αν και μόνο αγγλική, τουλάχιστον προς το παρόν) όσο και ως προς την κάλυψη band 800 που χρησιμοποιεί ήδη η wind και θα ακολουθήσουν και οι άλλες (καθ'ότι μεγαλύτερης κάλυψης, οπότε μικρότερης ανάγκης για κεραίες. Νομίζω ότι και ανά την Ευρώπη αυτήν χρησιμοποιούν).

Οπότε αυτό Xiaomi Redmi Note 3 Pro 5.5 Inch FHD 3GB 32GB Smartphone μας καλύπτει σαν έκδοση;
      Έχει παραγγείλει άλλος από εκεί, κι αν ναι, είχε κάποιο πρόβλημα;

Ευχαριστώ.