Καλυτερα πες στον φίλο σου να γραφτεί εδω και να ζητήσει βοήθεια, για να μην παίζουμε σπασμένο τηλέφωνοΟ/H harris70 έγραψε:
Απο το καινούργιο κινητό φιλους μου
Γενική Συζήτηση για το Redmi Note 3 Pro International Version (Kate)
-
-
Εκανε μονο του update οταν συνδεθηκε στο internet, Ναι δουλευουν, οκ θα του το πω!!
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 pro μου με Tapatalk. -
Ο/H harris70 έγραψε:
Εκανε μονο του update οταν συνδεθηκε στο internet, Ναι δουλευουν
-
-
-
Καλησπέρα στην σελίδα από εμένα, είμαι νέος κάτοχος xiaomi. Το παρέλαβα την Παρασκευή από κινεζομαγαζο και μετά από πολυ ψάξιμο, διάβασμα και δοκιμές που έκανα έχω πρόβλημα να φλασαρω ρομ...
Αρχικά νόμιζα ότι είχα kenzo έκδοση αλλά τελικά είναι kate. Έκανα όλα τα βήματα όπως περιγράφονται και περνουσα διάφορες ρομ για kenzo, θεωρητικά έμπαιναν κανονικά αλλά είχα προβλήματα με το wifi, το playstore και την κάμερα. Δοκιμαζα διάφορες ρομ developer global αλλά δεν λυνόταν..
Τελικά βρήκα το αυτοκόλλητο που υπήρχε στο κινητό από πίσω και είδα ότι έχω την kate έκδοση, εκεί λοιπόν που λέω ότι βρήκα ποιό ήταν το λάθος και δεν δούλευε σωστά το κινητό έχω άλλο θέμα. Βάζω στο MiFlash τις rom και developer και global και μου λέει ότι δεν υπάρχει αρκετός χώρος στην συσκευή για να ολοκληρωθεί. Δοκίμασα και την rom η οποία είναι kenzo αλλά μικρότερη από 1giga και την φορτώνει κανονική και πάλι όμως δεν λειτουργούν αυτά που έγραψα και παραπάνω...
Έχει αντιμετωπίσει κανείς κάτι παρόμοιο και γνωρίζει πως να το λύσω??? -
-
Παιδιά τη βοήθεια σας έχω εγκαταστήσει την official fastboot dev rom (6.11.24) για το KATE με το τροποιημένο emmc_appsboot.mbn_UNLOCK_MARSHMALLOW για να κάνω το unofficial unlock του bootloader και να περάσω την επίσημη ελληνική rom XTRV 6.12.1 αλλά όταν δίνωτην εντολή για το unlock του bootloader μου βγάζει failed όσο και να το δοκίμασα και δεν με αφήνει! Υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος να περάσω την official ελληνική ή όχι???
Με το unlock εργαλείο της xiaomi μου βγαζει το γνωστό προβλημα verify στο 50% παρόλο που έχω πάρει εγκριση.
Επίσης παρατηρώ ότι η official dev rom της xiaomi έχει την ελληνική γλώσσα αν μείνω με αυτή υπάρχει κάποιο μειονέκτημα??? -
-
-
Και τι μπορώ να κάνω τώρα? Καμιά ιδέα?
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα