Το εκανα ηδη την προηγουμενη βδομαδα και πηρα εγκριση. Οποτε ειμαι ετοιμος.Thanks Μιχαλη.
Γενική Συζήτηση για το Redmi Note 3 Pro International Version (Kate)
-
-
-
-
Καλορίζικο. Έχεις κατεβάσει την τέρμα δεξιά (special edition global); Αν ναι την βάζεις χύμα στο κινητό και μετά πας στο updater και ενημερώνεις.
Έτσι απλά.
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 Pro International Version -
Αυτη εχω κατεβασει. Τωρα πηγα να τη βαλω και μου λεει οτι ειναι πιο παλια εκδοση απο αυτη που εχω τωρα.
Να προχωρησω? -
Ναι προχώρα. Μην το φοβάσαι. Άφησε το να τελειώσει την εγκατάσταση.
Μολις την περασα. Ευχαριστω για τις απαντησεις
-
Ο/H teo 13 έγραψε:
Μολις την περασα. Ευχαριστω για τις απαντησεις
Ωραίος. Θα δεις αρκετά καλούδια σε σχέση με την stable και φυσικά ελληνικά.
Σημερα το παρελαβα και δεν βρισκω πουθενα τα ελληνικα. Πως μπορω να τα περασω;;
Επισης κατι διαβασα εδω μεσα για κλειδωμενο/ξεκλειδωτο bootloader αλλα μπερδευτηκα. Μπορει να χαλασω τη συσκευη;; -
Παιδια παρελαβα και εγω σημερα απο το geekbuying την εκδοση με την 800αρα. Μεσα λεει global stable 7.3.7.0 αλλα δεν εχει ελληνικα! Μπορω με καποιο ασφαλη τροπο να τα βαλω ;;
Και ποιες οι διαφορες μεταξυ των εκδοσεων;; -
Παρέλαβα χθες την συσκευή από Ελλάδα από αυτό το κατάστημα.
Οι πρώτες παρατηρήσεις:
- Η rom που έχει είναι η MIUI 8 Global 6.9.22|Beta.
- Έλεγξα τον bootloader και είναι κλειδωμένος.
1.Έχει ελληνικά αλλά στις επιλογές τοποθεσίας δεν περιλαμβάνει την Ελλάδα και έβαλα μια τυχαία χώρα. Τί πρόβλημα μπορεί να μου δημιουργήσει αυτό?
2.Πώς θα βεβαιωθώ πως έχω σίγουρα το Kate και δεν έκαναν λάθος π.χ. απ το κατάστημα? Υπάρχει κάποιος τρόπος? Δοκίμασα να μετρήσω το μήκος του αλλά δεν είμαι σίγουρος. Η συσκευασία δεν διεκρινίζει το ακριβές μοντέλο.
Ως προς το στήσιμο του κινητού:
- Δεν με νοιάζουν τα ελληνικά αλλά η σταθερότητα.
- Θέλω οπωσδήποτε root. Χωρίς πρόσβαση root δεν θα το κρατήσω.
3. Οπότε απ ότι διαβάζω πρέπει να ξεκλειδώσω τον bootloader και να φλασάρω το SU.
Δοκίμασα να τον ξεκλειδώσω με τον official τρόπο αλλά μου έβγαλε μήνυμα πως ο λογαριασμός μου δεν είναι ο ίδιος στο τηλέφωνο. Έκανα κάτι λάθος ή πάω αναγκαστικά στον unofficial τρόπο? Επειδή έχω μπερδευτεί υπάρχει κάποιος οδηγός που να ισχύει σίγουρα και για το Kate?
4. Από κει και πέρα, υπάρχει κάποια καλή Rom που έχετε να μου προτείνετε για το Kate? - Η rom που έχει είναι η MIUI 8 Global 6.9.22|Beta.
-
Ο/H Stelios85 έγραψε:
Παρέλαβα χθες την συσκευή από Ελλάδα από αυτό το κατάστημα.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα