πιθανοτατα σου συγχρόνισε φωτογραφίες κλπ...
Γενική Συζήτηση για το Redmi Note 3 Pro International Version (Kate)
-
-
βάλτο να φορτίσει με φορτιστή 1ma και δε θα σου φεύγουν έτσι τα mb....είναι γνωστό ότι η αργή φόρτιση είναι καλύτερη για μεγαλύτερη διάρκεια mb....Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Μη βραχυκυκλωνεις τον κοσμο ρε.
Θα πεσεις σε κανα ελαφρυ και θα ψάχνει φορτιστη 0.00000001Α.
Even dead i will fight. -
Ο/H demakhs έγραψε:
βάλτο να φορτίσει με φορτιστή 1ma και δε θα σου φεύγουν έτσι τα mb....είναι γνωστό ότι η αργή φόρτιση είναι καλύτερη για μεγαλύτερη διάρκεια mb....
Καλησπέρα και από εμένα. Συμφωνώ 100%.Φορτιζω με 0,75 amber από Samsung Yang και κρατάει 1+μέρες και αυξάνει φυσικά την διάρκεια ζωής της μπαταρίας!
Στάλθηκε από το Le 1 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Edit :Ξαναδιαβασα προσεκτικά το ποστ! Τα mb δεν έχουν καμία σχέση με την μπαταρία! :p----Προσπαθούμε όλοι μαζί, να κάνουμε τα κινητά μας καλύτερα!
----
-
Ο/H osalonikios έγραψε:
Μη βραχυκυκλωνεις τον κοσμο ρε.
Θα πεσεις σε κανα ελαφρυ και θα ψάχνει φορτιστη 0.00000001Α.
Ο/H CrisBalGreece έγραψε:
Ο/H demakhs έγραψε:
βάλτο να φορτίσει με φορτιστή 1ma και δε θα σου φεύγουν έτσι τα mb....είναι γνωστό ότι η αργή φόρτιση είναι καλύτερη για μεγαλύτερη διάρκεια mb....
Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Παιδια ξερει κανεις πως μπαινω σε recovery mode ?
Εχω την stable με κλειστη την συσκευη παταω το power μολις εμφανσιτει το σημα της xiaomi παταω volyme up και περιμενω εμφανιζεται μια μεγαλη εικονα που δειχνει σαν μ συσκευη και ενα καλωδιο usb που κανει κινηση να συνδεθει ....το συνδεω τιποτα -
-
Θελω να κανω wipe data και να περασω την official beta που υποστηριζει Ελληνικα
-
Ποια stable...την china ή την global?
Για γράψε μας την Miui version από το about phone στις ρυθμίσεις.Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
την global
-
Tools-->updater-->update
αν δεν βρίσκει αναβάθμιση, τότε κατεβάζεις το ZIP της global dev κάπου στο κινητό κ πας πάλι tools-->updater-->τρεις τελίτσες-->choose update package
και επιλέγεις το ζιπ που κατέβασεςΕίναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα