εγω στο "Gray" που εχω τους βλεπω παντως με φακο..
παρολα αυτα ευχαριστουμε, πιστευω και εγω οτι δεν τους καλυπτει...
παρολα αυτα ευχαριστουμε, πιστευω και εγω οτι δεν τους καλυπτει...
Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΤου κινητό από πίσω είχε ένα αυτοκόλλητο, εκεί έγραφε ένα model number, τι έγραφε εκεί ? 2015112 ή 2015161 ?Ο/H Dimitrios Karpou έγραψε:
Έφερε η αδελφή μου το τηλ της ξέρουμε ποια έκδοση φοράει και τι πρέπει να κάνω για να έχεις ελληνικά? Ξέρουν αν είναι το Kate μοντέλο? Ευχαριστώ
Stable έχει βρε...και μάλιστα την τελευταίαΟ/H demakhs έγραψε:
αν πατήσεις το μαγικό αυτό κουμπάκι, update, κάνει αναβάθμιση σε developer?
Ο/H NasDriver έγραψε:
Του κινητό από πίσω είχε ένα αυτοκόλλητο, εκεί έγραφε ένα model number, τι έγραφε εκεί ? 2015112 ή 2015161 ?Ο/H Dimitrios Karpou έγραψε:
Έφερε η αδελφή μου το τηλ της ξέρουμε ποια έκδοση φοράει και τι πρέπει να κάνω για να έχεις ελληνικά? Ξέρουν αν είναι το Kate μοντέλο? Ευχαριστώ
Είχε ευρωπαϊκό φορτιστή ή κινέζικο με ανταπτοράκι ?
Stable έχει βρε...και μάλιστα την τελευταίαΟ/H demakhs έγραψε:
αν πατήσεις το μαγικό αυτό κουμπάκι, update, κάνει αναβάθμιση σε developer?
![]()
Γενική Συζήτηση για το Redmi Note 3 Pro Inernational Version (Kate)Ο/H NasDriver έγραψε:
Τώρα μπερδεύτηκα εγώ
Στείλε μου σε πμ το λινκ της συσκευής από το κατάστημα που το αγοράσατε...δες και το φορτιστή έχει, ευρωπαϊκού τύπου ή κινέζικο και θέλεις ανταπτοράκιΟ/H Dimitrios Karpou έγραψε:
Το ξεκόλλησε και το πέταξε άντε μην πω τίποτα αλλά από ότι διαβάζω να το δω με την εφαρμογή