Διαφήμιση

Γενική Συζήτηση για το Redmi Note 3 Pro International Version (Kate)

• Στο λέω με σιγουριά γτ έχω τρέλα με τις μετρήσεις....
      Με ένα πολύμετρο στο χέρι γυρίζω... :P

• Ο άλλος γυρίζει κ καθαρίζει τις οθόνες από δαχτυλιες με το ειδικό καθαριζοδαχτυλοφουτερ ( @'lallasgr' :spiteful: ) κ ο Γιωργος τώρα, μαθαίνουμε, με ένα πολύμετρο στο χέρι, να μετράει κ αυτός τα amber στους περαστικούς, στο λεωφορείο, στον ΟΑΕΔ, στην ουρά (μπροστά μου σ είχα) για τον οδοντογιατρό....κ δε συμμαζεύεται...

Ε ρε βιτσια! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
      Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!

• Διαφήμιση
    • Το φούσκωμα μπορεί να επέλθει και οταν την αφήνουμε να εκφορτιζεται τελείως. Έχω πολλές επικίνδυνες εμπειρίες με μπαταρίες μοντελισμού. Στο 100 δεν έχει προβλημα γιατί σταματάει η φόρτιση, αλλά.....
      Αν ισχύει ότι η μπαταρία έχει κύκλωμα που μετράει τις πλήρεις φορτίσεις και αυτό επηρεάζει την απόδοση της, τότε το βράδυ που φορτιζουμε, η μπαταρια φτάνει στο 100, σταματάει η φόρτιση. Μόλις πάει στο 99 αρχίζει πάλι η φόρτιση μέχρι το 100. Οπότε σε ένα βράδυ μπορεί να μετρηθούν 7 και 8 φορτίσεις.
      Η MIUI είναι η Χαλκιδική των ROMs...
      ...και σαν την Χαλκιδική....ΔΕΝ ΕΧΕΙ!! ;)
    • Θα διαφωνίσω μαζί σου Θανάση μόνο στο τελευταίο..
      Αν φορτίσουμε 2 φορές την μπαταρία από το 50-100% τότε θα είναι ένας κύκλος φόρτισης..

Γι αυτό είναι έξυπνες μπαταρίες...

• Καλημέρα ,
      είδα στο γνωστό ε σοπ , κάποια tempered glass για Redmi note 2 και 3 της εταιρείας Qoltec μήπως τα έχει χρησιμοποιήσει κανείς να μας πεί μια γνώμη ?
      Σκέφτομαι να πάρω ένα μέχρι να παραγγείλω κάποιο Nillkin ή να βγεί για το Kate .

Ευχαριστώ ,

Παναγιώτης .
    • καλο διαβασμα σε οποιον θελει
      Charging Lithium-Ion Batteries – Battery University
      Charging Batteries at High and Low Temperatures – Battery University
      Frequetly Asked Questions on How to Charge Batteries

ζουμι: 15-90% ειναι το "οκ" αλλα οχι το τελειο, τελειο = 30/40-80%.
      δεν το χρησιμοποιουμε οταν το φορτιζουμε (ειδικα παιχνιδια...)
      ΔΕΝ υπαρχει λογος να την αφηνουμε να αδειασει και να γεμισει τερμα ΠΟΤΕ διοτι δεν κραταει μνημη... αδικος κοπος και ΜΕΓΑΛΗ φθορα!
      αποθηκευουμε με ~60%... την τσεκαρουμε καθε 3-6 μηνες μηπως θελει λιγη φορτιση!

ναι μεν "κοβεται" το ρευμα στο 100% αλλα η μπαταρια φθειρεται πολυ ετσι παρολα αυτα... πραγματικα το να παει απο το 90 στο 100% την φθειρει πιο πολυ απο το να την φορτισεις 2 φορες απο το 30 μεχρι το 80...

χρησιμοποιουμε τον φορτιστη που ειχε το κινητο (μακρια απο ασυρματους φορτιστες... ανεβαζουν πολυ την θερμοκρασια), αν χαλασει παιρνουμε οσο πιο παρομοιο γινεται.

το πιο σημαντικο ειναι Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΗΣ ΜΠΑΤΑΡΙΑΣ την ωρα που φορτιζει!

επισης δεν εχει νοημα να φορτιζουμε με πολυ αδυναμους φορτιστες... η (θετικη) διαφορα στην διαρκεια ζωης ειναι πολυ μικρη και ο χρονος φορτισης ειναι τοσο μεγαλος που δεν αξιζει.
      γενικα μην το αφήνεται να φορτιζει οσο κοιμαστε... βαλτε το πιο πριν για καμια ωριτσα καλυτερα!

μην φοβαστε μικρες φορτισεις, και 5 λεπτα να μπορεις να το βαλεις βαλτο πιο καλο του κανουν οι μικρες απο τις μεγαλες!
    • Διαφήμιση
    • Και όχι πολυ μακρυά από όλα αυτά γεννάται το ερώτημα:
      Το περί ου ο λόγος έχει ενσωματωμένη μπαταρία. Αν σε 4-5 χρόνια τα παίξει (η μπαταρία) αλλα εγώ δεν θέλω να αλλάξω τηλέφωνο, τι γίνεται;
    • Το ανοίγεις με το νυχάκι ή τον γνωστό εξολκέα σαν πένα κιθάρας και την αλλάζεις. Είναι πολύ εύκολο. Το μόνο που θα σε ζορίσει λίγο είναι να την ξεκολλήσεις από το σασί, γιατί είναι κολλημένη με ταινία διπλής όψης.
      Το πιο δύσκολο είναι να βρεις γνήσια μπαταρία.
      Εγώ έχω κρατήσει μία γνήσια, από ένα RN3p φίλου, που το διαλύσαμε για ανταλλακτικά. Του κράτησα την μπαταρία και την κάτω πλακέτα με το μικρόφωνο και το USB. :)
      Η MIUI είναι η Χαλκιδική των ROMs...
      ...και σαν την Χαλκιδική....ΔΕΝ ΕΧΕΙ!! ;)
    • Ο/H banned79 έγραψε:

Καλημέρα ,
      είδα στο γνωστό ε σοπ , κάποια tempered glass για Redmi note 2 και 3 της εταιρείας Qoltec μήπως τα έχει χρησιμοποιήσει κανείς να μας πεί μια γνώμη ?
      Σκέφτομαι να πάρω ένα μέχρι να παραγγείλω κάποιο Nillkin ή να βγεί για το Kate .

Ευχαριστώ ,

Παναγιώτης .
      Τελικά επειδή μου έφυγε η εργοστασιακή ματ ζελατίνα που είχε από το εργοστάσιο παρήγγειλα και σε κάνα δύο μέρες μάλλον , θα το έχω .
      Υπάρχει και για το Redmi Note 3 αλλά Googlara την εταιρεία ( Qoltec ) και βρήκα τις διαστάσεις (148*72 με 61 διαγώνιο του 2 με 146*72 με 159 διαγώνιο του 3 ) αν είναι παρόμοιο με της Nillkin στις μετρήσεις και ταιριάζει η τρύπα στο μικρόφωνο θα με καλύψει μέχρι να παραγγείλω κάποιο για το Kate .
      Ανάλογα με το πως κάθεται και η αυθεντική θήκη που περιμένουμε από το group buy λογικά θα έχει πάνω κάτω από καθόλου εώς 2 χιλιοστά κενό . Από ποιότητα δεν θα μπορέσω να σας πώ και πολλά μιας και δεν έχω χρησιμοποιήσει ποτέ στο παρελθόν tempered .

Ευχαριστώ ,

Παναγιώτης .
    • Ο/H nial έγραψε:

Και όχι πολυ μακρυά από όλα αυτά γεννάται το ερώτημα:
      Το περί ου ο λόγος έχει ενσωματωμένη μπαταρία. Αν σε 4-5 χρόνια τα παίξει (η μπαταρία) αλλα εγώ δεν θέλω να αλλάξω τηλέφωνο, τι γίνεται;
      εν οψη 2017 θα κρατησεις τηλεφωνο παραπανω απο 4-5 χρονια?
      θα εχει χαλασει μεχρι τοτε λογικα... ετσι που προχωραει η τεχνολογια θα θες να αλλαξεις ετσι κι αλλιως...
      η 3ετια νομιζω ειναι η χρυση τομη
    • Διαφήμιση