Θα σου βγάλει μυνημα ο updater. Αν το δεχτείς θα το κάνει αυτόματα ..Ο/H LoukG έγραψε:
Επειδή θέλω να το βάλω την Global Developer πάνω από την Global Stable, κάνω factory reset και την περνάω μέσω updater.
Γενική Συζήτηση για το Redmi Note 3 Pro International Version (Kate)
-
-
Ο/H Bodai έγραψε:
Ο/H LoukG έγραψε:
Επειδή θέλω να το βάλω την Global Developer πάνω από την Global Stable, κάνω factory reset και την περνάω μέσω updater.
Mi Note 10 XTRV-MINote10_MICC9Pro_V13.0.4.0.RFDCNXM_v13-11
Mi 9 lite XTRV-MI9LiteMICC9_V12.5.5.0.RFCCNXM_v12-11
Redmi Note 3 Pro SE Global_V10.2.1.0.MHRMIXM -
Αλήθεια η Beta που έχω βάλει και είναι η miui 8.10.13 πρέπει να κάνω χειροκίνητα update ή θα κάνει μόνο του.
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
-
@gkalen . Έχω περάσει default twrp 3.0.2.2 by mic στο kate μου, χωρίς να ξεκλειδώσω καθόλου bootloader. Προκρίνεται από αρκετούς αυτή η μεθοδος. Εβαλα και δοκίμασα Τη Resurrection Remix 5.7.4 rom, χωρίς προβλήματα, για 1-2 μέρες. Πριν λίγο , πήγα να περάσω τη THUNDER 6.10.27 που "σου είχα παραγγείλει" πριν καμποσες μέρες.
Wipes που έκανα αρχικά:
1.dalvik/art
2.sytem
3.data
4.internal
5.cache.
Στο τέλος της διαδικασίας γράφει: "failed to mount dev/block/bootdevice/by-name/userdata at /data.
και το ιδιο μυνημα failed to mount dev/block/bootdevice/by-name/system at /system. Updater process ended with error : 7. "
φταίω εγω που έκανα wipe και το system ή τπτ άλλο??? -
@panastros
Μετα τα . wipe που έκανες ήθελε . reboot recovery για να ξανά δημιουργηθεί ο φάκελος . twrp.Αυτα στο . kenzo δεν νομίζω να έχει διάφορα στο . kateYou may think you can fly - but you better not try -
Ο/H Thracia έγραψε:
@panastros
Μετα τα . wipe που έκανες ήθελε . reboot recovery για να ξανά δημιουργηθεί ο φάκελος . twrp.Αυτα στο . kenzo δεν νομίζω να έχει διάφορα στο . kate
-
@panastros
Τα sms είναι ενσωματωμένα ..
Ασ'τη αυτή για τώρα , θα τη διορθωσω λίγο , φαίνεται υπάρχει πρόβλημα με το script εγκατάστασης. -
Ο/H gkalen έγραψε:
@panastros
Τα sms είναι ενσωματωμένα ..
Ασ'τη αυτή για τώρα , θα τη διορθωσω λίγο , φαίνεται υπάρχει πρόβλημα με το script εγκατάστασης.
-
-
κράτα πατημένο το κουμπάκι που σβήνει η συσκευή μέχρι να....κλείσει...Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Ο/H panastros έγραψε:
@gkalen . Έχω περάσει default twrp 3.0.2.2 by mic στο kate μου, χωρίς να ξεκλειδώσω καθόλου bootloader. Προκρίνεται από αρκετούς αυτή η μεθοδος. Εβαλα και δοκίμασα Τη Resurrection Remix 5.7.4 rom, χωρίς προβλήματα, για 1-2 μέρες. Πριν λίγο , πήγα να περάσω τη THUNDER 6.10.27 που "σου είχα παραγγείλει" πριν καμποσες μέρες.
Wipes που έκανα αρχικά:
1.dalvik/art
2.sytem
3.data
4.internal
5.cache.
Στο τέλος της διαδικασίας γράφει: "failed to mount dev/block/bootdevice/by-name/userdata at /data.
και το ιδιο μυνημα failed to mount dev/block/bootdevice/by-name/system at /system. Updater process ended with error : 7. "
φταίω εγω που έκανα wipe και το system ή τπτ άλλο???
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα