μπορεις να δωσεις το λινκ? η ποιοτητα ηχου πως ηταν μετα?Ο/H jefm έγραψε:
Έβαλα το ViPER4Android_FX και είδα μεγάλη διαφορά στην ένταση του ήχου, τοση που δεν είμαι σίγουρος μήπως είναι ιδέα μου
Γενική Συζήτηση για το Redmi Note 3 Pro International Version (Kate)
-
-
Σε τηλέφωνο και ηχείο εχω την εντύπωση ότι ήταν μετά πολύ καλύτερη, σε ένταση ιδιαίτερα που πριν μου φάνηκε χαμηλή, αλλά επειδή το είχα δουλέψει πολύ λίγο πριν, δεν είμαι σίγουρος αν έτσι είναι ή έτσι νομίζω για αυτό και το έγραψα να πει την γνώμη του και κανείς άλλος
Το λινκ εδω [APP] Official ViPER4Android Audio Effects (⦠| Android Development and HackingMi Note 10 XTRV-MINote10_MICC9Pro_V13.0.4.0.RFDCNXM_v13-11
Mi 9 lite XTRV-MI9LiteMICC9_V12.5.5.0.RFCCNXM_v12-11
Redmi Note 3 Pro SE Global_V10.2.1.0.MHRMIXM -
Ο/H Damned έγραψε:
Και σε cosmote το ίδιο είναι.
-
Να επαναλαβω. Άλλαξτε τα ονόματα των παρόχων. Το δικό μου γράφει 4G μόνο οταν συνδεομαι με δεδομενα και υπάρχει 4G.
Φοράει την Global dev 6.10.13
Η MIUI είναι η Χαλκιδική των ROMs...
...και σαν την Χαλκιδική....ΔΕΝ ΕΧΕΙ!! -
Από που τα αλλάζεις?
-
Η MIUI είναι η Χαλκιδική των ROMs...
Ο/H GR_Macedon έγραψε:
Να επαναλαβω. Άλλαξτε τα ονόματα των παρόχων. Το δικό μου γράφει 4G μόνο οταν συνδεομαι με δεδομενα και υπάρχει 4G.
Φοράει την Global dev 6.10.13
Για να μην παρεξηγηθώ, δεν λέω ότι είναι γενικό το πρόβλημα. Στο δικό μου RedMi Note 2 δεν έχω τέτοια θέματα.
Και επιβεβαιώνω κι εγώ τον @Damned ότι και με Cosmote που δοκίμασα στην ίδια συσκευή πάλι τι ίδιο έκανε. Ενώ στο δικό μου δεν το κάνει. Οπότε δεν νομίζω ότι είναι θέμα ονόματος παρόχους. -
Ο/H LoukG έγραψε:
Και επιβεβαιώνω κι εγώ τον @Damned ότι και με Cosmote που δοκίμασα στην ίδια συσκευή πάλι τι ίδιο έκανε. Ενώ στο δικό μου δεν το κάνει. Οπότε δεν νομίζω ότι είναι θέμα ονόματος παρόχους.
Αν αλλάξεις το όνομα φεύγει το 3G, 4G από την ονομασία όταν έχεις κλειστά τα δεδομένα. -
Ειναι ενα κολπακι για να νομίζετε ότι εχετε 4G. Ονομάζουν τη sim wind 4G και νομίζεις οτι εχεις 4G.Η MIUI είναι η Χαλκιδική των ROMs...
χαχαχαχα και στο δικο μου μολις εβαλα τη sim card αμεσως εβγαλε ονομα wind 4G. Ο προτιμομενος τυπος δικτυου ειναι το LTE. Επειδη ηταν ενεργοποιημενα τα δεδομενα λεω θα τα απενεργοποιησω (δουλευω με wifi) αλλα παραμενει αναμενη η ενδειξη wind4G.
-
να ρωτησω κατι ασχετο, αν βαλουμε τζαμακι που εχει ελαφρως αλιωτικες διαστασεις πχ 0,5 περιπου mm από την κατω πλευρα λιγοτερο καιενα μεγαλο πχ αναποδο Π εκει που ειναι η καμερα και το μικροφωνο κοινως καποιο τζαμι που αφηνει μικρα κενα υπάρχει καποιο λειτουργικό πρόβλημα η ειναι θεμα μονο αισθητικής;
-
Αυτό που λέτε για το 4G....Όπως θα δείτε στο screenshot δεν γράφει πουθενά στον πάροχο την λέξη 4G...παρόλα αυτά μου εμφανίζεται ....Επίσης τουλάχιστον σε εμένα όταν δεν έχω 4G μου το αλλάζει είτε στο 3G είτε στο E(edge)
sent from my Redmi Note 3 pro Global Edition using tapatalk
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα