Γενική Συζήτηση για το Redmi Note 3 Pro International Version (Kate)
-
-
-
Ο/H jefm έγραψε:
Οχι, τωρα stable, αλλά είχα δοκιμάσει πιο παλιά με όλες τις εκδόσεις και δεν ξεκλείδωνε
Βαλε developer και κανε οτι λεω και γω πιο πανω...σε μενα επαιξε αμεσως παντως.
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk -
-
Ο/H jefm έγραψε:
Είχες δοκιμάσει και πιο παλιά ή πρώτη και τυχερή;
Ειχα δοκιμασει αλλα δεν...
Σημερα διαβασα το ποστ του τονυ και εκανα τα ιδια και ξεκλειδωσε!!!
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk -
Άρα υπαρχει ελπίδα
, απλά επειδή το εχω στίσει με ρουτ exposed κλπ, και αν βάλω developer θα πρέπει να τα κάνω όλα απο την αρχή δεν θα το κάνω άμεσα,
Mi Note 10 XTRV-MINote10_MICC9Pro_V13.0.4.0.RFDCNXM_v13-11
Mi 9 lite XTRV-MI9LiteMICC9_V12.5.5.0.RFCCNXM_v12-11
Redmi Note 3 Pro SE Global_V10.2.1.0.MHRMIXM -
Ο/H jefm έγραψε:
Άρα υπαρχει ελπίδα, απλά επειδή το εχω στίσει με ρουτ exposed κλπ, και αν βάλω developer θα πρέπει να τα κάνω όλα απο την αρχή δεν θα το κάνω άμεσα,
κατσε οπως εισαι τοτε...χαχα -
Παρέλαβα σήμερα με αναμονή δύο εβδομάδων το RMN3 PRO KATE.GLOBAL STABLE μου ζητά να κάνω αναβάθμιση σε miui8 το οποίο και θα κάνω αφού φορτίσω το κινητό . Δύο ερωτήσεις. Πως περνάμε ελληνικα στο πληκτρολόγιο.?
Πως τραβάμε screen shot.?
Η global developer προφανώς και θέλει ξεκλείδωτο bootloader οπότε θα πρέπει να περιμένω?
Ελληνική developer δεν έχει βγει ή κάνω λάθος? -
Ο/H Xelwnas έγραψε:
Πως περνάμε ελληνικα στο πληκτρολόγιο.?
Πως τραβάμε screen shot.?
Ηglobal developer προφανώς και θέλει ξεκλείδωτο bootloader οπότε θα πρεπι να περιμένω?
Ελληνική developer δεν έχει βγει ή κάνω λάθος?
Screenshot από τη συντόμευση των ειδοποιήσεων,κατεβάζοντας την κουρτίνα και κλικάροντας στο αντίστοιχο εικονίδιο είτε σέρνοντας 3 δάχτυλα στην οθόνη,αν έχεις ενεργοποιήσει την αντίστοιχη λειτουργία.
Υπάρχουν λεπτομερείς οδηγοί εδω μέσα,για να σε βοηθήσουν να ξεκλειδώσεις bootloader,να αλλάξεις rom και διάφορα άλλα. -
-
-
Εγώ που έχω το ίδιο κατέβασα από το site developer ελληνικά χωρίς να ξεκλειδωσω κάτι.
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα