Καλησπέρα αν θέλουμε να πάμε από Stable->dev πια είναι η διαδικασία ????
Γενική Συζήτηση για το Redmi Note 3 Pro International Version (Kate)
-
-
You may think you can fly - but you better not try
-
Καλησπερα!ξεκλειδωσα σημερα το Kate και περασα zcx recovery.περασα την ελληνικη dev 6.11.3 Που εχει φτιαχτει για το Kate
xiaomi-miui.gr/community/wsif/…3-Xiaomi-Redmi-Note-3-SE/
Ενψ περαστηκαν ολα τελεια,ολα τα wipes Κλπ.Εχω 2 θεματα με την μεταφραση και ενα στις ρυθμισεις!
Στην μεταφραση to theme store ειναι Κινεζοελληνικα,και θεματα επι πληρωμη που στο αλλο redmi δεν υπηρχαν καν
Το αλλο προβλημα ειναι οτι στην προσβασιμοτητα εχει επισης κινεζικα,καιοταν πατας τρεις φορες το Kernel για να εμφανιστουν οι επιλογες προγραμματιστη,μου εμφανιζεται το qc test.Το πιπ παραξενο ειναι η μεταφραση,γιατι και στην stable global,αλλα και στην dev ,δεν υηρχε τιποτα κινεζικο.Δεξερω γιατι υπαρχει τωρα.Την ρομ απο τι βλεπω την εχουν κατεβασει μονο 15 ατομα,πραμα που σημαινει δεν εχει τεσταριστει!Βρειτε καμια λυση ρε παιδες!
-
Ο/H Tony Therion έγραψε:
Καλησπερα!ξεκλειδωσα σημερα το
Στην προσβασιμοτητα το πρωτο είναι κινεζικα και σε κενζο
Στο kernel καλα σε παει.Στο miui version είναι αυτό που θελεις
Κοινος εισαι μια χαρα
Φαντάζομαι στην επομενη ρομ θα διορθωθούν και αυτάYou may think you can fly - but you better not try -
Φίλε @Tony Therion αν κατάλαβα καλά ξεκλείδωσες το kate με τον επίσημο τρόπο; Δηλαδή με το mi unlock tool και το δικό σου mi account !!!;
-
Παντως ενημερωτιακ twro recovery δεν δουλευει σωστα στο Kate,Μου εβγαλε κοκκινα στα wipes,και οταν η ρομ εκκινησε,μου ελεγε λαθος το id και το Imei και με επιασε καρδιακο.Αλλα διαβασα οτι ZCX_TWRP_0917 recovery λειτουργει καλα!
ZCX_TWRP_0917.zip | by Raaj52 for Redmi Note 3 -
Ο/H Tony Therion έγραψε:
id και το Imei
sim,wifi,bt;
Θα σου πρότεινα να γράψεις εδώ [XTRV/GTV-6.11.3] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI V8 ROM. (τελευτ. ενημέρωση 11/11 16:27)You may think you can fly - but you better not try -
Ο/H nflo έγραψε:
Φίλε @Tony Therion αν κατάλαβα καλά ξεκλείδωσες το kate με τον επίσημο τρόπο; Δηλαδή με το mi unlock tool και το δικό σου mi account !!!;
-
Ο/H Thracia έγραψε:
-
Ο/H Tony Therion έγραψε:
ναι κανονικα και επισημα.
You may think you can fly - but you better not try -
Ο/H Tony Therion έγραψε:
ναι κανονικα και επισημα.το λαθος ηταν οτι επρεπε ναπροσθεσω την συσκευη αυτη,επειδη με το ιδιο προφιλ ειχα ξεκλειδωσει και το απλο redmι.Eτσι μου εγραφε device not found στο 50%.Μολις προσθεσα την συσκευη ξεκλειδωσε σφαιρα .Δε θυμαμαι απο που το εκανα.Νομιζα απο τις επιλογες προγραμματιστη.
.
Πρέπει να δοκιμάσουν τώρα και άλλοι με kate για να έχουμε την επιβεβαίωση. -
Λοιπον και το Bluetooth στο αμαξι μια χαρα δουλεύει. Φίλε κιαλοι το έχουν ξεκλειδωσει, απλα καναμε το λαθος οσοι ειχαμε ξεκλειδωσει παλια xiaomi, και δεν προσθεσαμε την καινούργια συσκευή
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα