Γενική Συζήτηση για το Redmi Note 3 Pro International Version (Kate)
-
-
Ο/H Tony Therion έγραψε:
Φίλε κιαλοι το έχουν ξεκλειδωσει, απλα καναμε το λαθος οσοι ειχαμε ξεκλειδωσει παλια xiaomi, και δεν προσθεσαμε την καινούργια συσκευή
Mi Note 10 XTRV-MINote10_MICC9Pro_V13.0.4.0.RFDCNXM_v13-11
Mi 9 lite XTRV-MI9LiteMICC9_V12.5.5.0.RFCCNXM_v12-11
Redmi Note 3 Pro SE Global_V10.2.1.0.MHRMIXM -
Από το πρωί προσπαθώ αλλά αποτέλεσμα μηδέν. Ούτε το unlock tool μου δίνει τη δυνατότητα να κατεβάσω αλλά και με αυτό που έχω ήδη όταν το τρέχω μου λέει ότι η συσκευή μου δεν υποστηρίζεται.....
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk -
Βάζεις τον ιδιο Mi account και στο τηλέφωνο και στο unlock tool; Το τηλεφωνο είναι ενεργοποιημένο στον Mi account; Αιτηση να υποθέσω οτι ειχες κάνειMi Note 10 XTRV-MINote10_MICC9Pro_V13.0.4.0.RFDCNXM_v13-11
Mi 9 lite XTRV-MI9LiteMICC9_V12.5.5.0.RFCCNXM_v12-11
Redmi Note 3 Pro SE Global_V10.2.1.0.MHRMIXM -
-
-
Ο/H jefm έγραψε:
Βάζεις τον ιδιο Mi account και στο τηλέφωνο και στο unlock tool; Το τηλεφωνο είναι ενεργοποιημένο στον Mi account; Αιτηση να υποθέσω οτι ειχες κάνει
-
-
Ο/H nflo έγραψε:
επειτα περασα recovry και μετα την ελληνικη. -
-
Μονο οσοι ειχαν πριαν αλλες xiaomi συσκευες δυσκολευτηκαν να το ξεκλειδωσουν.Τελικα δεν ηταν δυσκολο,απλα πρεπει στοMi account να σιγουρευτουμε οτι εχουμε προσθεσει την συσκευη,να πατησουμε στοιχεια της συσκευης για να δουμε σε πιο κινητο ανηκει ο λογαριασμος Mi.
-
και εγω που δεν ειχα ποτε καμια αλλη δεν μπορουσα! και μαλιστα την δοκιμασα την 6.10.13 χωρις αποτελεσμα πολλες φορες, κατι αλλαξε προφανως αλλα το θεμα ειναι τι!
αυτο που λες εμενα το εδειχνε μια χαρα καιρο τωρα..
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα