ενεργοποισε την ευρεση συσκευης και μπες στο Mi cloud και πατα να σου βρει την συσκευη.Μολις δεις το στιγμα σου στο χαρτη χρησιμοποιησε το Unlock tool.σε πολλους πιανει αυτο το τρικΟ/H iakoboss7 έγραψε:
και εγω που δεν ειχα ποτε καμια αλλη δεν μπορουσα! και μαλιστα την δοκιμασα την 6.10.13 χωρις αποτελεσμα πολλες φορες, κατι αλλαξε προφανως αλλα το θεμα ειναι τι!
αυτο που λες εμενα το εδειχνε μια χαρα καιρο τωρα..
Γενική Συζήτηση για το Redmi Note 3 Pro International Version (Kate)
-
-
Παιδιά έχω την τελευταία dev, όλες οι προϋποθέσεις υπάρχουν (αίτηση, ίδια στοιχεία στο λογαριασμό στη συσκευή και στο cloud, το find ενεργοποιημένο, εντοπίζει την συσκευή στο χάρτη κ.τ.λ.). Μέχρι πριν μερικές μέρες το unlock tool συνδεόταν με τους servers έφτανε στο 100% και το το μήνυμα ήταν ότι η συσκευή δε μπορεί να συνδεθεί με το mihome (κάτι τέτοιο δεν είμαι στο υπολογιστή που έχω κρατήσει το screenshot). Από χτες το πρωί, μόλις διάβασα για τα άλλα παιδιά που το κατάφεραν, προσπάθησα αλλά το unlock tool μόλις βάλω τα στοιχεία μου και προσπαθεί να συνδεθεί το μήνυμα είναι ότι η συσκευή δεν υποστηρίζεται, με παραπέμπει στην ιστοσελίδα του unlock, εκεί πατώντας να το κατεβάσω ξανά εμφανίζει το μήνυμα ότι το αίτημα μου απορρίπτεται. Το δοκίμασα σε 3 διαφορετικούς υπολογιστές, σε 3 διαφορετικά router με διαφορετικούς providers, με διαφορετικούς browsers αλλά τζίφος.
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk -
Θα χουν πρόβλημα οι servers...Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
-
Ο/H Tony Therion έγραψε:
ενεργοποισε την ευρεση συσκευης και μπες στο Mi cloud και πατα να σου βρει την συσκευη.Μολις δεις το στιγμα σου στο χαρτη χρησιμοποιησε το Unlock tool.σε πολλους πιανει αυτο το τρικ
-
Δεν δουλεύει σε όλους και δεν ξέρω γιατί. Ούτε σε μένα.Η MIUI είναι η Χαλκιδική των ROMs...
...και σαν την Χαλκιδική....ΔΕΝ ΕΧΕΙ!! -
-
-
Μόλις... μπήκα με dev έκδοση. έκανα εύρεση τη συσκευή μου, κανονικά στο unlock tool και VOYALA
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Είμαστε σε αναμονή πλέον για περαιτέρω... για το ποια είναι τα επόμενα βήματα!!!
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H c.zormpas έγραψε:
Είμαστε σε αναμονή πλέον για περαιτέρω... για το ποια είναι τα επόμενα βήματα!!!
-
τι recovery? δοκιμασμένη, σταθερή... αυτό εννοώ
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα