Καλησπερα. Οταν στελνω μια φωτογραφια απο το album μεσω messenger δεν την εμφανιζει σε αυτον που την εστειλα οπως κανει με τα αλλα κινητα αλλα πρεπει να την κατεβασει,και οταν την κατεβασει δεν μπορει να τη δει απο κινητο μονο απο pc . Πως γινεται οταν τη στελνω να την εμφανιζει κανονικα και αμα θελει ο αλλος να την κατεβαζει;
Γενική Συζήτηση για το Redmi Note 3 Pro International Version (Kate)
-
-
Μπρίκαρα κι εγώ το δικό μου kate
Φορούσα Global developer με πειραγμένο recovery
είχα κάνει και το προηγούμενο Update έτσι και είπα να κάνω και την καινούρια ενημέρωση που μου ήρθε σήμερα.
Αφού του έδωσα ενημέρωση από την εφαρμογή updater έκανα επανεκκίνηση και το ξέχασα μετά.
Πέρασε μια ώρα περίπου και το βρήκα με μαύρη οθόνη που δεν έδειχνε τίποτε.
Κράτησα το power για λίγο, τίποτα. Το κράτησα περισσότερο και μου έβγαλε (βγάζει) για δευτερόλεπτα το εικονίδιο mi και σβήνει η οθόνη.
Όταν το έχω συνδεδεμένο σε φορτιστή ή υπολογιστή αναβοσβήνει το κόκκινο led.
Αν και το έχω φλασάρει σε fastboot, τώρα δεν προχωράει και βγάζει σφάλμα.
Η κατάστασή μου από drivers είναι όπως βλέπετε στην εικόνα
Δώστε μου παρακαλώ τα φώτα σας. -
-
-
-
ναι
-
δοκίμασε με το αρχείο fastboot to edl από τον οδηγό του kenzo να το γυρίσεις σε 9008 για να κάνεις flash της fastboot...αλλά !!!!
τον φάκελο της fastboot μετά το unizp α τον βάλεις απευθείας στον C χωρίς κενά στο όνομα του φακέλου και χωρίς ελληνικά -
Ο/H efkolo έγραψε:
ναι
Με volume up και power δεν μπαινει σε twrp;You may think you can fly - but you better not try -
Ο/H NasDriver έγραψε:
δοκίμασε με το αρχείο fastboot to edl από τον οδηγό του kenzo να το γυρίσεις σε 9008 για να κάνεις flash της fastboot...αλλά !!!!
τον φάκελο της fastboot μετά το unizp α τον βάλεις απευθείας στον C χωρίς κενά στο όνομα του φακέλου και χωρίς ελληνικά
Ο/H Thracia έγραψε:
Ο/H efkolo έγραψε:
ναι
Είναι που και το em.miui.com βγάζει σε όλα τα link DBerror -
Κατέβασε να δοκιμάσεις με την Stable rom!! Γενικά κατέβασε 2-3 ρομ και παλιότερες για να έχεις για δοκιμές!!
-
Μα πρέπει να είναι fastboot
-
χρησιμοποίησε το τελευταίο Miflash tool εδώ -> MiFlashSetup-v2016.08.30.0.zip και άλλαξε το όνομα του φακέλου της ρομ σε κάτι απλο π.χ. σκέτο kenzo
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα