η τελευταία fastboot που βρίσκω είναι η 6.11.24 ενώ έχει βγει και η 6.12.1 αλλά δεν τη βρίσκω σε fastboot
Γενική Συζήτηση για το Redmi Note 3 Pro International Version (Kate)
-
-
Σωστα. Βαλε αυτή πιυ βρηκες, αλλά ως γνωστό χάνεις τα πάντα από δικές σου εφαρμογές. Παρε ενα mi backup ωστε να μη χάσεις τουλάχιστον τη διάταξη των εικονιδίων.Η MIUI είναι η Χαλκιδική των ROMs...
...και σαν την Χαλκιδική....ΔΕΝ ΕΧΕΙ!! -
ok, thanks
-
Mi Note 10 XTRV-MINote10_MICC9Pro_V13.0.4.0.RFDCNXM_v13-11
Mi 9 lite XTRV-MI9LiteMICC9_V12.5.5.0.RFCCNXM_v12-11
Redmi Note 3 Pro SE Global_V10.2.1.0.MHRMIXM -
Σε εμένα μετά την σημερινή αναβάθμιση υπάρχει ακόμα το πρόβλημα με τα Hands Free ακουστικά
-
Ο/H GR-Macedon έγραψε:
Καποια KATE και κυρίως αυτά που δεν δέχονται ξεκλειδωμα δεν μπορούν να κανουν update ούτε από το ΟΤΑ, αλλά ούτε και με recovery rom. Δέχονται μόνο fastboot rom μέσω edl.
============================
Welcome! H Xiaomi επίσημα στην Ελλάδα: Έρχονται τα πρώτα smartphones [αποκλειστικό] | Techblog.gr
Που να το βάλω να το δούνε κι άλλοι ρε παιδιά;; -
Τσέκαρα πριν από λίγο για OTA update από περιέργεια και μου έβγαλε
Εγώ δεν μπορώ να το βάλω έτσι και αλλιώς γιατί έχω twrp - root αλλά μου έκανε εντύπωση γιατι έχω την 8.0.4 stable και νόμιζα ότι θα βγάζει updates μόνο σε stableMi Note 10 XTRV-MINote10_MICC9Pro_V13.0.4.0.RFDCNXM_v13-11
Mi 9 lite XTRV-MI9LiteMICC9_V12.5.5.0.RFCCNXM_v12-11
Redmi Note 3 Pro SE Global_V10.2.1.0.MHRMIXM -
-
Ο/H diaton101 έγραψε:
Έχει πλήρη ελληνοποιημενη global rom ? Με εντυπωσιάζει αν ισχύει κάτι τέτοιο....
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H nial έγραψε:
Ο/H nial έγραψε:
Ναι, την πέρασα εγώ χθες.
Δεν φαίνεται να υπάρχουν διαφορές, άλλωστε και από την xiaomi η συνοδευτική επεξήγηση ήταν "bug fixes"... και τίποτα άλλο
σορρυ για την καθυστέρηση, δεν έτυχε να το χρησιμοποιήσω επειδή είχα πειστεί ότι δεν δούλευε ... μετά μού 'κοψε
-
@Christian27 τι να επεκταθω; Οτι έγραψα. Update μονο με εγκατάσταση fadtboot rom
Οσο για το "μεγάλο νέο", κράτα μικρό καλάθι.Η MIUI είναι η Χαλκιδική των ROMs...
...και σαν την Χαλκιδική....ΔΕΝ ΕΧΕΙ!! -
@GR-Macedon γιατί συμπεριφέρονται έτσι οι συσκευές αυτές; Είναι ελαττωματικές; Αυτό σημαίνει ότι κάθε φορά που πρέπει να γίνει update πρέπει να γίνει και φουλ φορμάτ; Ρωτάω γιατί όταν το είχα αναφέρει πρώτος αυτό στο νημα με κοιτάγατε σαν εξωγήινο..
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα