στο Kate μου που δοκίμασα δεν έχει λυθεί ακόμαΟ/H GR-Macedon έγραψε:
Το πρόβλημα της μη σωστής λειτουργίας του μικροφώνου των ακουστικών έχει λυθεί;
Εσείς έχετε δοκιμάσει;
Γενική Συζήτηση για το Redmi Note 3 Pro International Version (Kate)
-
-
Ο/H Giannis Valatsos έγραψε:
Γίνεται χωρίς να φλασάρεις recovery.Κατεβάζεις το ZCX TWRP και το Supersu 2.79.
- Μπαίνεις σε fastboot (adb reboot bootloader)
- Μπαίνεις με cmd στο φάκελο που αποσυμπίεσες το TWRP. Εκεί θα δείς ένα αρχείο recovery.img
- Δίνεις την εντολή fastboot boot recovery.img και το κινητό ξεκινάει σε TWRP
- Φλασάρεις το SuperSu.zip μέσα από το TWRP (έχεις ήδη μεταφέρει το αρχείο στο κινητό)
- Reboot
Πλέον είσαι root και έχεις κρατήσει το stock recovery, οπότε τα updates γίνονται κανονικά (χάνεις βέβαια το root, αλλά το ξανακάνεις με τον ίδιο τρόπο).
Οπωσδήποτε πρέπει να έχεις unlocked bootloader.
Ωραίος και αυτός ο τρόπος! Θα ακολουθήσω έναν από τους 2 που προτείνατε. Απ' ότι φαίνεται όρεξη να'χεις είναι τα Xiaomi.
Ο/H nes13 έγραψε:
Βασικά θέλω να ξέρω αν κάποιος το έχει αγοράσει πρόσφατα και έχει να μου προτείνει κάποιο φτηνό κινεζομάγαζο που το φέρνει με official global stable ή dev.
Ο/H GR-Macedon έγραψε:
Εσείς έχετε δοκιμάσει;
Εμένα με την global stable 8.1 με ακούνε αλλά πολύ χαμηλά (σε σημείο να τα βγάζω πολλές φορές). Δεν έχω κουμπώσει ποτέ bluetooth. -
Όχι για bluetooth, για κανονικό ενσύρματο handsfree λέω. Μάλλον το πρόβλημα συνεχίζεται με το μικρόφωνο.Η MIUI είναι η Χαλκιδική των ROMs...
...και σαν την Χαλκιδική....ΔΕΝ ΕΧΕΙ!! -
-
Ο/H GR-Macedon έγραψε:
Εσείς έχετε δοκιμάσει;
-
καλησπερα σε όλους είμαι καινούργιος στο forum.εχω πάρει το κινητό αυτό (kate) από Κωτσόβολο έχει πάνω clobal σταθερή 8.1.1.0,είμαι κλειδωμενος ( δεν θέλω να το ξεκλειδώσω) και θέλω να την κάνω developer.ποιος είναι ένας σχετικά αναλυτικός οδηγός σε link ή ακόμα και βίντεο η φωτό που θα μπορούσαν να με κατατοπισει ακόμα καλύτερα.απλα θέλω να έχω ενημερώσεις κάθε Παρασκευή. Αυτό σας ευχαριστώ προκαταβολικά.
-
@Maniataros κατέβασε το zip της official developer από εδώ => en.miui.com/download-301.html#449 και δοκίμασε να το περάσεις μέσω του updater app του κινητού, μετά στο καπάκι κάνε ένα factory reset.
-
-
Κατεβάζεις από εδώ την Version: 6.12.29 (MIUI8) και την βάζεις χύμα στο τηλέφωνο
Ρυθμίσεις-Σχετικά με το τηλέφωνο-Ενημερώσεις- 3 τελείες πάνω δεξιά - επιλογή της ρομ που κατέβασες
και έτοιμος
Θα χρειαστεί να στήσεις το τηλέφωνο από την αρχη
όλοι μαζι
Mi Note 10 XTRV-MINote10_MICC9Pro_V13.0.4.0.RFDCNXM_v13-11
Mi 9 lite XTRV-MI9LiteMICC9_V12.5.5.0.RFCCNXM_v12-11
Redmi Note 3 Pro SE Global_V10.2.1.0.MHRMIXM -
-
παιδες είστε φοβεροί βροχή βοηθειών χαχαχαα !! Πρέπει στο τέλος να κάνω οποσδηποτε factry reset? Έχω κάνει λογαριασμό στο mi λογαριασμό και τα έχω περάσει όλα στο clound .Μέρα όταν θα θελήσω να τα ανακτήσω όλα τι κάνω ? Δηλαδή για να είναι το τηλέφωνο όπως είναι αυτή την στιγμή με όλα εφαρμογές κωδικούς από διάφορους λογαριασμούς και τέτοια.
-
όχι δεν είναι υποχρεωτικό
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα