Γενική Συζήτηση για το Redmi Note 3 Pro International Version (Kate)
-
-
Ο/H babalou25 έγραψε:
Είμαι πολύ ευχαριστημένος το πρώτο αυτό πενθήμερο που το χρησιμοποιώ. Το έχω φορτίσει δυο φορές με πολύ έντονη χρήση όμως (ταξίδι με συνεχές άνοιξε-κλείσε, ανοιχτά δεδομένα, διαδικτυακό ράδιο, 3d παιχνίδια και ίντερνετ σχεδόν ταυτόχρονα όλο το Σάββατο, ανοιχτό ίντερνετ με δεδομένα και wifi και συνεχές άνοιξε-κλείσε με δοκιμές στις εφαρμογές κλπ την Κυριακή και εν τέλει ΣΧΕΔΟΝ χρειάστηκε φόρτιση την Κυριακή το βράδυ -είχε πέσει στο 20%). Σήμερα το βράδυ θα το ξαναφορτίσω! Αυτό για μένα είναι εντυπωσιακό!
Από εκεί και πέρα πάει σφαίρα, μου άρεσε πολύ η δομή του μενού του, εύχρηστο και κατανοητό.
Παντώς ασχέτα με το παραπάνω που γράφω δεν έχω καταλάβει γιατι φέρνανε στην Ελλάδα το RΝ3 SE (kate). Θα χρησιμευσει η 800ρα μπάντα(που λένε ολοι)εδώ, δηλαδή με kenzo δε πιάνεις 4G Ελλάδα? Κάπου διάβασα οτι διευκολύνει περισσότερο Taiwan. Δε καταλαβαίνω τι ισχύει και τι όχι.
=============== Ιαν 7th 2017, 1:54am ===============
Ο/H Maniataros έγραψε:
Η Αλήθεια είναι πως θα έβαζα εδώ την ελληνική εδω τη δική μας για να βοηθήσω αν μπορώ και εγώ όσο μπορώ για τιποτα bugs κλπ.all Mi-ght ...for our right!! -
Σύμφωνα με ότι διαβάζω η Wind πιο πολύ αλλά και οι υπόλοιπες εταιρείες χρησιμοποιούν την 800 για να επεκτείνουν την 4g κάλυψη ειδικά έξω από τα αστικά κέντρα, άρα η λογική ερώτηση είναι γιατί να μην πάρει κάποιος το Kate εξασφαλίζοντας καλύτερη κάλυψη σε κάποια σημεία τώρα και σε περισσότερα στο άμεσο μέλλον. Αν το ψάξεις λίγο θα δεις αρκετούς χρήστες να γράφουν για περιοχές που χρειάζεται η 800.
Για το ξεκλείδωμα οι λόγοι που αναφέρεις είναι αρκετοί για να ξεκλειδώσει κάποιος, να προσθέσω την απεγκατάσταση εφαρμογών του συστήματος που δέν θέλουμε και το xMIUIMi Note 10 XTRV-MINote10_MICC9Pro_V13.0.4.0.RFDCNXM_v13-11
Mi 9 lite XTRV-MI9LiteMICC9_V12.5.5.0.RFCCNXM_v12-11
Redmi Note 3 Pro SE Global_V10.2.1.0.MHRMIXM -
-
-
Κάνε format data. Back, reboot, recovery. Μετά περνάς την ελληνική rom στο κινητό μέσω υπολογιστή ή με adb sideload και φλασαρεις...
Στάλθηκε από το HUAWEI Y550-L01 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
εχω ξεκλειδωσει επισημα bootloader εχω βαλει στην sd την ελληνικη ρομ παω να την φλασαρω και μου βγαζει no md5 file found.
-
-
-
-
-
ναι. θα δοκιμασω ξανα. υπαρχει περιπτωση να φταει το οτι ειναι απο sd και οχι απο την μνημη του τηλεφωνου?
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα