μπορει να μου πει καποιος πως μπορω να δω ποιο μοντελο εχω. οχι απο το κουτι.. καπως διαφορετικα. γιατι αυτο που γινεται δεν εξηγηται. εχω kate οπως λεει το κουτι. εχω ξεκλειδωμενο bootloader. ακολουθω τον οδηγο καθαρης εγκαταστασης με την kate 8.1.1 και μου βγαζει error κατευθειαν. δοκιμαζω επιτιδες την kenzo 8.0.6 kai thn flasharei to miflash. τι ακριβως παιζει?
Γενική Συζήτηση για το Redmi Note 3 Pro International Version (Kate)
-
-
-
-
υπαρχει καποι εξηγηση η κατι αλλο να κανω? τις κατε δεν τις φλασαρει... τις κενζο τις φλασαρει. παιδευομαι 20 μερες
-
-
Μπορεις και με app να το δεις αν ειναι kate. (δυστυχως δεν θυμαμαι το ονομα του προγραμματος)
Τωρα γιατι βασανιζεσαι τοσο δεν ξερω. Ελπιζω καποιος να μπορεσει να σε βοηθησει -
Αν δεν θες να παιδευτείς άλλο να μας το στείλεις βάλε μόνο τα μεταφορικά. Σου στέλνω τα στοιχεία σε ΠΜ
-
Ο/H thanos485 έγραψε:
Αν δεν θες να παιδευτείς άλλο να μας το στείλεις βάλε μόνο τα μεταφορικά. Σου στέλνω τα στοιχεία σε ΠΜ
-
-
-
Ο/H Antretng έγραψε:
Ο/H thanos485 έγραψε:
=============== Ιαν 9th 2017, 4:10pm ===============
Ο/H c.zormpas έγραψε:
@RockHead
κ γω ξεκλείδωσα φίλε. αλλά δε μπήκα στη διαδικασία για twrp, root, και κοκοψοψαρα... και η official μια χαρά είναι , οπως κ η developed έκδοση. αν δεν εμπιστεύεσαι μη σκαλισεις, πιθανότερο να τύχει στραβή με τα τόσα σκαλισματα με όλα αυτά, απ ότι αν το αφήσεις έτσι (θέλει να είσαι και λίγο , αν δε...)
Redmi Note 3 pro SE
all Mi-ght ...for our right!! -
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα