Γενική Συζήτηση για το Redmi Note 3 Pro International Version (Kate)
-
-
Resize ψάξε στο μαγαζί. Με το Tapatalk τις ανεβάζω και το ρυθμίζει αυτό .
-
Ο/H padimitris έγραψε:
Resize ψάξε στο μαγαζί. Με το Tapatalk τις ανεβάζω και το ρυθμίζει αυτό .
-
@papadimitris sorry επειδή το έχω χάσει λίγο στο thread, αν θέλεις μπορείς να κάνεις μια περίληψη της κατάστασης (τι έκδοση έχεις τώρα, τι έχεις δοκιμάσει ώς τώρα, τι error παίρνεις και ότι νομίζεις χρήσιμο)
-
Σταμάτη κατ' αρχάς ευχαριστώ για το ενδιαφέρον. Αγόρασα την Καίτη πριν κανά μήνα από Ελλάδα και φόραγε την global stable 8.1.1 Έκανα την αίτηση, έλαβα το μήνυμα στο κινητό, έκανα αυτά που γράφει το νήμα για το ξεκλείδωμα του bootloader, με άφησε και κατέβασα το unlock tool, σύνδεσα το τηλέφωνο όπου και το αναγνώρισε, αλλά σταμάτησε στο 50%. Ε λέω θα φταίει η rom. Φλασάρω την 7.2.9 και ξανά τα ίδια ακριβώς. Από το τηλέφωνο προσπαθώ dev options/ mi unlock status και όταν πατάω "add account and device" και μετά εμφανίζει "couldn't verify, wait a minute or two and try later". "Usb Debugging" και "OEM Unlock" εννοείται είναι ενεργοποιημένα.
-
ΟΚ...εδώ είναι μερικοί στο ίδιο πρόβλημα
Couldn't verify, wait a minute or two and try again (Kate) - Bugs - Xiaomi MIUI Official Forum
[Solved]Couldn't verify, wait a minute or two and try again - Bugs - Xiaomi MIUI Official Forum
η μόνη λύση φαίνεται αυτή ...:
[Guide] Redmi Note 3 SE - KATE - Official Bo… | Xiaomi Redmi Note 3 -
Σταμάτη δεν μου ανοίγει το τελευταίο link
-
Καλημέρα,
ποιό link ακριβώς; τα πάτησα (νομίζω) όλα και ανοίγουν -
Αυτό που λες η μόνη λύση.
-
Στο έκανα copy paste εδώ (με μιά μικρή αλλαγή στο link του αρχείου fastboot edl.zip γιατί έδειχνε σε αρχείο στο forum)
[Guide] Redmi Note 3 SE - KATE - Official Bootloader Unlocking - tested & workin - Pastebin.com -
Ο/H padimitris έγραψε:
Σταμάτη δεν μου ανοίγει το τελευταίο link
Ὦ ξεῖν᾿, ἀγγέλλειν πατράσι ὅτι τῇδε κοιμόμεθα τοῖς κείνων χρήμασι τρεφόμενοι.
-
Οκ. Άνοιξε.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα