Γενική Συζήτηση για το Redmi Note 3 Pro International Version (Kate)
-
-
-
-
Ο/H emmstra έγραψε:
Καλημέρα. Με το adaway δεν θα έπρεπε να μπλοκάρει τις διαφημίσεις στο Textra SMS;
Το adblock plus που μπορούμε να το βρούμε;
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Εδώ έχουμε καμία απάντηση;
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
-
Ο/H teobot έγραψε:
Απο οτι βλεπω με το ant+ tester η συσκευη υποστηριζει λειτουργιες ant+ αλλα δεν καταφερα να συνδεθω με τετοια συσκευη παρολο που κατεβασα τα σχετικα apps απο το play.
Παιζει να ειναι κλειδωμενo απο την Xiaomi;
-
Χαιρετε. Είμαι κάτοχος του redmi note 3 international version. Η οθόνη έχει σπάσει αλλά το κινητό δουλεύει κανονικά. Όσο και να έχω ψάξει δεν έχω βρεί κάποιον στην Θεσσαλονίκη που να μπορεί να το επισκευάσει. Δεν μπορούν να βρουν την οθόνη. Η info quest επισκευαζει μόνο τα δικα της. Εγώ το πήρα από Κίνα. Μπορεί κάποιος να βοηθήσει? Ευχαριστώ.
-
-
Ο/H papas37 έγραψε:
Χαιρετε. Είμαι κάτοχος του redmi note 3 international version. Η οθόνη έχει σπάσει αλλά το κινητό δουλεύει κανονικά. Όσο και να έχω ψάξει δεν έχω βρεί κάποιον στην Θεσσαλονίκη που να μπορεί να το επισκευάσει. Δεν μπορούν να βρουν την οθόνη. Η info quest επισκευαζει μόνο τα δικα της. Εγώ το πήρα από Κίνα. Μπορεί κάποιος να βοηθήσει? Ευχαριστώ.
Replacement 1920X1080 LCD Display+Touch Screen For Xiaomi Redmi Note 3 Note 3 Pro 5.5 Inch Sale - Banggood.com
Bodai: Non Affiliate Link. FORUM RULESὮ ξεῖν᾿, ἀγγέλλειν πατράσι ὅτι τῇδε κοιμόμεθα τοῖς κείνων χρήμασι τρεφόμενοι.
-
Ο/H papas37 έγραψε:
-
@Damned Χαλάρωσε Καρντάση δεν είναι χαζοί έχουν χτυπημένα τους σειριακούς, η εγγύηση ισχύει μονο για τα δικά τους.
-
Ο/H Damned έγραψε:
Ο/H papas37 έγραψε:
Σορυ ρε αδερφε αλλα...Ξεχνας το imei μαλλον.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα