Μας έχει μπερδέψει η xiaomi. Είχα την εντύπωση ότι η MHRMIDL ήταν η Nightly.
Γενική Συζήτηση για το Redmi Note 3 Pro International Version (Kate)
-
-
-
Δηλαδή τη πρέπει να γράφει η ενημέρωση 8,2 για να είμαι σίγουρος ;
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Δεν ισχύει αυτό. Είναι stable, δεν έγινε wipe και δεν φαίνεται κάποιο πρόβλημα μέχρι στιγμής.. Δεν ξέρω τι περιμένουμε από πρόβλημα να υπάρχει σαν nightly.. Και γιατί δεν αναφέρεται ως έτσι.
Ο/H makaros_ps έγραψε:
Δηλαδή τη πρέπει να γράφει η ενημέρωση 8,2 για να είμαι σίγουρος ;
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
en.miui.com/download-301.html#449
τότε ξέρεις ότι είναι η τελική έκδοση
=============== Μαρ 16th 2017, 3:08pm ===============
Ο/H voudio έγραψε:
Ο/H Victhor έγραψε:
Η 8.2.1.0 που εμφανίστηκε σε κάποιους είναι η έκδοση Nightly (τύπου Beta, prerelease), δεν είναι η λεγόμενη Stable (σταθερή). Και πιθανών να έχει κάποια bugs. Οπότε εάν θέλετε να είστε testers, την βάζετε, αν όχι, περιμένετε ακόμα λίγο μέχρι να βγει η σταθερή.
Χάρηκα κ'εγώ νωρίτερα που το είδα, αλλά τζάμπα. Λίγο υπομονή ακόμα.
Ο/H teobot έγραψε:
Ο/H Victhor έγραψε:
Η 8.2.1.0 που εμφανίστηκε σε κάποιους είναι η έκδοση Nightly (τύπου Beta, prerelease)
=============== Μαρ 16th 2017, 10:27am ===============
Τελικά από ότι τσέκαρα σήμερα την απέσυραν την Nightly
=============== Μαρ 16th 2017, 10:34am ===============
Σταδιακά κυκλοφορεί η stable MHOMIDL
Μόλις τελειώσει το update εμφανίζεται σαν stable.
Μην τη βάλετε, εκτός αν θέλετε να γίνει wipe η συσκευή σας.... Μιλάω εκ πείρας
Η 8.2.1.0 MHOMIDL είναι beta για το kenzo μην μπερδεύεστε
και τέλος η
Beta Global Stable V8.2.1.0.MHRMIDL
για το kate αναβλήθηκε λόγω προβλημάτων (wipe κλπ) οπότε μην την βάλετεMi Note 10 XTRV-MINote10_MICC9Pro_V13.0.4.0.RFDCNXM_v13-11
Mi 9 lite XTRV-MI9LiteMICC9_V12.5.5.0.RFCCNXM_v12-11
Redmi Note 3 Pro SE Global_V10.2.1.0.MHRMIXM -
Αυτή η global που είπες για το Kate σε εμένα μπήκε. Αλλά δεν βλέπω κάνα πρόβλημα..
Εγώ δεν την έχω βάλει αλλά διάβασα εδω
Postponed:MIUI 8.2 Beta Stable V8.2.1.0.MHRMIDL for Redmi Note 3 Special Edition - Redmi Note 3 - Xiaomi MIUI Official Forum
λογικά δεν συμβαίνει σε όλους πρόβλημαMi Note 10 XTRV-MINote10_MICC9Pro_V13.0.4.0.RFDCNXM_v13-11
Redmi Note 3 Pro SE Global_V10.2.1.0.MHRMIXM -
For the record
=============== Μαρ 17th 2017, 10:08am ===============
Ok μετά το factory reset ξεκίνησε κανονικά και το miCloud είχε κρατήσει τα πάντα εκτός από δεδομένα που δεν είχα στείλει στο σύννεφο.
- Ένα πρόβλημα αυτή τη στιγμή είναι το εξής: Δεν λειτουργεί η χρήση δεδομένων 3G/4G (Mobile Data)
Αν βρω λύση θα την ποστάρω. - Ένα πρόβλημα αυτή τη στιγμή είναι το εξής: Δεν λειτουργεί η χρήση δεδομένων 3G/4G (Mobile Data)
-
Ο/H goku003 έγραψε:
Δεν λειτουργεί η χρήση δεδομένων 3G/4G (Mobile Data)
XTRV δεν δουλεύει το mobile internet - απώλεια APN ! [SOLVED] -
Ευτυχώς συνάδελφος έχει ακριβώς το ίδιο μοντέλο και δεν πέρασε το 'χαλασμένο' update οπότε είχα την ευκαιρία να συγκρίνω τα settings!
ΛΥΣΗ στο πρόβλημα με δεδομένα 3G/4G
Settings-> Sim cards-> 'επιλογή της sim που χρησιμοποιούμε για δεδομένα ίντερνετ'-> Access point names-> General-'όποιο APN χρησιμοποιεί ο καθείς για ίντερνετ' (π.χ. <όνομα παρόχου> internet)-> κατόπιν εμένα απλά έλειπε η επιλογή IPv4/IPv6 στις ρυθμίσεις των APN type + APN roaming protocol.
=============== Μαρ 17th 2017, 10:49am ===============
geoanto555 με πρόλαβες! Θα το αφήσω το ποστ αν και νιώθω λίγο χαζός απλά και μόνο για να υπάρχει σε ένα ακόμη σημείο για να το δουν περισσότερα μάτια. -
Πραγματικά δεν καταλαβαίνω την λογική του να ανοίγει ο καθένας ξεχωριστό θέμα για κάθε πρόβλημα που αντιμετωπίζει..
-
Εγώ δεν καταλαβαίνω γιατί λίγοι κάνουν αναζήτηση πριν ρωτήσουν για κάτι που οι απαντήσεις υπάρχουν; ΠΧ είδα πρόσφατα θεμα με ερώτηση για τις διαφορές kenzo kate
Το να ρωτήσεις για κάποιο πρόβλημα μπορεί να δικαιολογεί και θέμα, αν και στις περισσότερες περιπτώσεις απλά πρέπει να ρωτήσεις σε κάποιο υπάρχων αλλά διαλέγουν την εύκολη λύσηMi Note 10 XTRV-MINote10_MICC9Pro_V13.0.4.0.RFDCNXM_v13-11
Redmi Note 3 Pro SE Global_V10.2.1.0.MHRMIXM
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα