Διαφήμιση

Γενική Συζήτηση για το Redmi Note 3 Pro International Version (Kate)

• Η απάντηση είναι απλή. Κάποιος που δεν παρακολουθεί από την αρχή το θέμα δεν είναι εύκολο να ψάξει όλα τα posts, ειδικά σε 260 σελίδες, σε συνδυασμό με τον ελάχιστο χρόνο που έχουμε γενικά. Οπότε, αυτοί που είναι από την αρχή σε αυτό το θέμα, νομίζω ότι είναι ανθρώπινο να δίνουν την πολιτιμη βοήθεια τους.

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • συμφωνώ και επαυξάνω.... :thumbup:

"αν δεν έχεις τίποτα να πεις, γιατί να ενοχλείς τις λέξεις?"
      Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!

• Ο/H emmstra έγραψε:

Η απάντηση είναι απλή. Κάποιος που δεν παρακολουθεί από την αρχή το θέμα δεν είναι εύκολο να ψάξει όλα τα posts, ειδικά σε 260 σελίδες, σε συνδυασμό με τον ελάχιστο χρόνο που έχουμε γενικά. Οπότε, αυτοί που είναι από την αρχή σε αυτό το θέμα, νομίζω ότι είναι ανθρώπινο να δίνουν την πολιτιμη βοήθεια τους.

Συμφωνώ αλλά είπα υπάρχουν περιπτώσεις που είναι κραγμένες, πχ διαφορές kenzo kate, πριν το γράψεις στο google έχεις τις απαντήσεις. Το forum μας επίσης έχει πολύ καλή αναζήτηση, πιο πολύ χρόνο θα φας μερικές φορές ανοίγοντας θέμα.
      Mi Note 10 XTRV-MINote10_MICC9Pro_V13.0.4.0.RFDCNXM_v13-11 <3
      Mi 9 lite XTRV-MI9LiteMICC9_V12.5.5.0.RFCCNXM_v12-11 <3
      Redmi Note 3 Pro SE Global_V10.2.1.0.MHRMIXM :love:
    • Διαφήμιση
    • Ο/H jefm έγραψε:

Ο/H emmstra έγραψε:

Η απάντηση είναι απλή. Κάποιος που δεν παρακολουθεί από την αρχή το θέμα δεν είναι εύκολο να ψάξει όλα τα posts, ειδικά σε 260 σελίδες, σε συνδυασμό με τον ελάχιστο χρόνο που έχουμε γενικά. Οπότε, αυτοί που είναι από την αρχή σε αυτό το θέμα, νομίζω ότι είναι ανθρώπινο να δίνουν την πολιτιμη βοήθεια τους.

Συμφωνώ αλλά είπα υπάρχουν περιπτώσεις που είναι κραγμένες, πχ διαφορές kenzo kate, πριν το γράψεις στο google έχεις τις απαντήσεις. Το forum μας επίσης έχει πολύ καλή αναζήτηση, ποιο πολύ χρόνο θα φας μερικές φορές ανοίγοντας θέμα.
      Συμφωνω με τους προλαλησαντες και εχω να προσθεσω το εξης, τουλαχιστον απο μενα που εχω τον "σχετικο" χρονο να ψαξω για κατι.. πιστευω πως μεγαλο ρολο στις ερωτησεις και την λυση τους παιζει το 1ο εως 4ο-5ο post.. αλλα κυριως το 1ο post σε ενα θεμα.. δηλαδη θα πρεπει και κυριως ετσι γινεται στο 1ο post να λυνονται τα περισσοτερα.. δλδ να υπαρχουν links για ενα μεγαλο ποσοστο των ερωτησεων που θα εχει καποιος καταφευγοντας στο αντιστοιχο θεμα.. Σιγουρα ειναι δυσκολο για καποιον που μπαινει 1η φορα σε ενα ποστ με 200+ σελιδες να καθισει να τις διαβασει ολες.. Αν ομως κατα διαστηματα και αναλογα τα θεματα εμπλουτιζεται συνεχεια το 1ο ποστ.. πιστευω πως θα λιγοστευουν και τετοιου ειδους αποριες-ερωτησεις..
    • Γενική Συζήτηση για το Redmi Note 3 Pro International Version (Kate)

Δεν μπορώ να καταλάβω ενώ έχω κάνει εγγραφή στο miui forum από το κινητό με πηγαίνει για δημιουργία ψευδωνύμου αλλά ότι και να βάλω πατάω σύνδεση και.με.πηγαίνει πάλι για δημιουργία ψευδωνύμου

• Γενική Συζήτηση για το Redmi Note 3 Pro International Version (Kate)

Στις επιλογές προγραμματίστες στην βελτιστοποίηση μνήμης ήταν στο μέτριο.αν το βάλω στο υψηλή θα είναι καλύτερα;

• Κάτοχος πλέον και του Kate, θα ήθελα την γνώμη σας για ένα πρόβλημα.
      Στο viber όταν προσπαθώ να συνδεθώ με αριθμό της Vodafone μου εμφανίζει "εσφαλμένος κωδικός" ενώ σε αριθμό της wind, συνδέεται κανονικά. Να επισημάνω ότι όταν χρησιμοποιούσα τους ίδιους αριθμούς στο kenzo, συνδέονταν κανονικά.
      Εννοείται ότι πριν παραχωρήσω το kenzo στη γυναίκα μου έκανα απεγκατάσταση του viber απ αυτό, άρα απόσυνδέθηκαν οι δύο λογαριασμοί.

• Διαφήμιση
    • Γενικά συζητώντας, πέρα από το factory reset που έφαγα, νομίζω οτι το νέο Update κάνει πολύ καλύτερη διαχείριση μνήμης και μπαταρίας. 30% λιγότερη χρησιμοποιούμενη RAM και περίπου 20% περισσότερη διάρκεια μπαταρίας.
    • Προσωπικά έχω βάλει nillkin για το redmi note 2 που ταιριάζει σχεδόν γάντι και είναι κορυφαία σε ποιότητα.
      Τα λίγα χιλιοστά που αφήνει στις άκρες τα καλύπτει η tpu θήκη, οπότε οπτικά είναι σαν να μην φοράει καν τζαμάκι.
    • RE: Γενική Συζήτηση για το Redmi Note 3 Pro International Version (Kate)

Ο/H makaros_ps έγραψε:

Στις επιλογές προγραμματίστες στην βελτιστοποίηση μνήμης ήταν στο μέτριο.αν το βάλω στο υψηλή θα είναι καλύτερα;

Τελικά σαν άσχετος ρωτώ.να το βάλω σε υψηλή;θα υπάρχει διαφορά;ευχαριστώ

• Διαφήμιση
    • Λογικά θα έχει πολύ aggresive διαχείρηση μνήμης, δηλαδή δεν θα κρατάει εφαρμογές στη μνήμη για πολύ ώρα ή και καθόλου, οπότε όταν τις ξανανοίγεις θα τις ξαναφορτώνει.
      Προσωπικά περισσότερο κακό το βρίσκω, 3GB μνήμης έχεις γιατί να μη τα χρησιμοποιήσεις.