Γενική Συζήτηση για το Redmi Note 3 Pro International Version (Kate)
-
-
Ο/H sso έγραψε:
Spesial Edition (SE) & International Version το ίδιο είναι με το kate
-
-
Ο/H geoanto555 έγραψε:
Και αν ξερεις και γινεται να σωζουμε το πως εχουμε τοποθετησει τα εικονίδια στην επιφανεια εργασιας, ώστε να τα επαναφέρουμε ευκολα μετα από εγκατασταση νεας ρομ... (όπως με το Nova launcher) -
Ο/H emmstra έγραψε:
Και αν ξερεις και γινεται να σωζουμε το πως εχουμε τοποθετησει
Το εικονίδια δεν ξέρω αν υπάρχουν στα θέματα.. εγω τα έβαλα σε "δικό μου" θεμα... -
Ευχαριστώ. Συγχρονισμό με τον λογαριασμό Mi; αυτά τα εικονίδια που μπορώ να τα βρω;
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
-
καλησπέρα
Μια γρήγορη ερώτηση γιατί δεν έχω ασχοληθεί καθόλου με συσκευή με κλειδωμένο bootloader...
Υπάρχει τρόπος να έχουμε root χωρίς να ξεκλειδώσουμε bootloader? -
-
Έψαξα κι εγώ λίγο το θέμα με τα εικονίδια και βρήκα στο ίντερνετ κάποιους που λένε ότι τα περνάνε με τον τρόπο που είπε ο φίλος παραπάνω,δλδ από αρχείο mtz. Το έκανα μέχρι ενός σημείου αλλά στο τέλος εμφανίζεται μνμ third party not accepted.
Τεσπα.... Και μια ερώτηση ακόμη.... Υπάρχει κάποιος οδηγός πως εγκαθιστούμε το twrp στο Kate? Έχω ξεκλειδώσει bootloader και έχω την 7.3.23 Beta από το site της Xiaomi. -
Καλησπέρα.
Πριν από λίγο έκανα επανεκκίνηση το κινητό και μετά διαπίστωσα ότι μπερδεύτηκα όλα τα εικονίδια και οι φάκελοι που με κόπο έφτιαξα πριν από λίγο. Τόσο καιρό χρησιμοποιούμε το nova και δεν είχα κάποιο πρόβλημα. Επειδή το βαρέθηκα είπα να χρησιμοποιήσω το miui. Ξέρει κανείς τον λόγο; τι κουφό είναι αυτό;
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H paparounas81 έγραψε:
Υπάρχει κάποιος οδηγός πως εγκαθιστούμε το twrp στο Kate? Έχω ξεκλειδώσει bootloader και έχω την 7.3.23 Beta από το site της Xiaomi.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα