Γενική Συζήτηση για το Redmi Note 3 Pro International Version (Kate)
-
-
Τν ξέρω ότι βγαίνει αύριο αλλά από ότι βλέπω όσο πάνε της χαλάνε της αναβαθμίσεις αντί να φτιάχνουν τα τυχόν προβληματάκια! Ενώ οι παλιές τουλάχιστον δεν έχουν τόσα bugs!
-
-
Ο/H makisfz έγραψε:
Και εγώ αυτήν που έχω την 23 έχει κατανάλωση μπαταρία ενώ η 16 ήταν πολύ καλη ρομ πιστεύω ότι η αυριανή θα είναι καλή. Αν θέλεις να πας πίσω μέσου updater
Redmi note3 pro
-
Θα πας εδώ MIUI ROM for Redmi Note 3 - MIUI Downloads - Xiaomi MIUI Official Forum
flashing guide, recovery update έχει οδηγιες
Redmi note3 kenzo -
OK ευχαριστώ παιδιά
-
έχω το Kate στο οποίο πέρασα την official global dev μέσω fastboot..παλιά είχα την XTRV 7.3.23..
Ο bootloader όμως είναι ακόμα ξεκλείδωτος..
πως θα τον κλειδώσω? σήμερα που ήρθε OTA ενημέρωση την εγκατέστησα αλλά πάλι κλειδωμένος παρέμεινε -
Ο/H Chaos έγραψε:
έχω το Kate στο οποίο πέρασα την official global dev μέσω fastboot..παλιά είχα την XTRV 7.3.23..
πως θα τον κλειδώσω? σήμερα που ήρθε OTA ενημέρωση την εγκατέστησα αλλά πάλι κλειδωμένος παρέμεινε
-
-
Ο/H Chaos έγραψε:
πως θα τον κλειδώσω? σήμερα που ήρθε OTA ενημέρωση την εγκατέστησα αλλά πάλι κλειδωμένος παρέμεινε
-
Αντιμετωπιζει ενας φίλος μου ένα θέμα με το ξεκλείδωμα χρησιμοποιώντας το δακτυλικό αποτύπωμα. Τις περισσότερες φορές δεν ενεργοποιείται το τηλέφωνο. Συγκεκριμενα ανοίγει για ένα δευτερόλεπτο και μετά κλείνει.Έβαλα επαννελειμμενα νέο αποτύπωμα και το πρόβλημα συνεχίζεται.
=============== Μαρ 31st 2017, 9:10pm ===============
Επίσης επανέρχομαι όταν κάνει κλήσεις ή οθόνη είναι μαύρη χωρίς κάποια ένδειξη.Ευχαριστώ προκαταβολικά , αν μπορούμε να βοηθήσουμε -
Ο/H BUCK έγραψε:
Αντιμετωπιζει ενας φίλος μου ένα θέμα με το ξεκλείδωμα χρησιμοποιώντας το δακτυλικό αποτύπωμα. Τις περισσότερες φορές δεν ενεργοποιείται το τηλέφωνο. Συγκεκριμενα ανοίγει για ένα δευτερόλεπτο και μετά κλείνει.Έβαλα επαννελειμμενα νέο αποτύπωμα και το πρόβλημα συνεχίζεται.
=============== Μαρ 31st 2017, 9:10pm ===============
Επίσης επανέρχομαι όταν κάνει κλήσεις ή οθόνη είναι μαύρη χωρίς κάποια ένδειξη.Ευχαριστώ προκαταβολικά , αν μπορούμε να βοηθήσουμε
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα