Ευχαριστώ thanos , το δοκιμάζουμε και επανέρχομαι.
Γενική Συζήτηση για το Redmi Note 3 Pro International Version (Kate)
-
-
-
-
Καλησπέρα.
Μια ερωτηση γιατι εχω μπερδευτει.
Υπάρχει διαφορά μεταξύ note 3 Se και note 3 pro international version? π.χ σε Sar?
Γιατι διαβαζω το απλο note 3 έχει 13αρα καμερα κ πολυ Sar.Το pro 16αρα καμερα κ λιγο sar. 16αρα κ snapdragon κ το 3 SE
Εχω βρει το Note 3 Se καλή τιμη για φιλο που μου το ανεθεσε κ δεν ξερω τι να κανω.. -
Ευχαριστώ thanos , το δοκιμάζουμε και επανέρχομαι.
- Παρά τις επανειλημμένες προσπάθειες το δακτυλικό αποτύπωμα δεν λειτουργεί στο κινητό του φίλου μου .Ανεβάζω φώτο μήπως και σας βοηθήσω στο σχηματισμό κάποιας άποψης για ενδεχόμενη λύση
- Παρά τις επανειλημμένες προσπάθειες το δακτυλικό αποτύπωμα δεν λειτουργεί στο κινητό του φίλου μου .Ανεβάζω φώτο μήπως και σας βοηθήσω στο σχηματισμό κάποιας άποψης για ενδεχόμενη λύση
-
Καλημερα παιδια! Μετα την ενημερωση θα χρειαστει επαναφορα εργοστασιακων κλπ?
-
Νέα MIUI 8.2 Beta Global Stable Version V8.2.3.0.MHRMIDL for Redmi Note 3 SE
Feedback:Beta Stable V8.2.3.0.MHRMIDL for Redmi Note 3 Special Edition Released! - Redmi Note 3 - Xiaomi MIUI Official Forum
Διανομή μέσω ΟΤΑ σε τυχαίους χρήστες
Αν κάποιος την έβαλε ας μας πει εντυπώσειςMi Note 10 XTRV-MINote10_MICC9Pro_V13.0.4.0.RFDCNXM_v13-11
Mi 9 lite XTRV-MI9LiteMICC9_V12.5.5.0.RFCCNXM_v12-11
Redmi Note 3 Pro SE Global_V10.2.1.0.MHRMIXM -
Ο/H geoanto555 έγραψε:
Σύνδεσε το στον υπολογιστή και δες αν το βλέπει στην διαχείριση συσκευών..
-
-
Δεν υπάρχουν ports. Μάλλον γιατι δεν αναγνωρίζει τίποτα.
EDIT:
Πρόσθεσα στον device manager την επιλογή να δείχνει ports, αλλά δεν εμφανίζεται τίποτα. Το ίδιο βέβαια συμβαίνει και όταν συνδέω το δεύτερο kate που έχω (το δεύτερο δουλεύει κανονικά). Το kate που δουλεύει εμφανίζεται ως portable devices στον device manager -
-
Όχι. Το μόνο που συμβαίνει είναι ότι αρχίζει να αναβοσβήνει κόκκινο το led.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα