Δείχνει να μπαίνει σε EDL. Αν αλλάξεις θύρα USB κάνει το ίδιο;Ο/H nes13 έγραψε:
Όχι. Το μόνο που συμβαίνει είναι ότι αρχίζει να αναβοσβήνει κόκκινο το led.
Γενική Συζήτηση για το Redmi Note 3 Pro International Version (Kate)
-
-
Ναι. Καμία διαφορά. Ούτε ήχος την ώρα της σύνδεσης, ούτε κάτι στο device manager.
-
-
-
Ο/H nes13 έγραψε:
Ναι. Καμία διαφορά. Ούτε ήχος την ώρα της σύνδεσης, ούτε κάτι στο device manager.
Ο/H nes13 έγραψε:
Όχι. Μόνο με το χαλασμένο. Το άλλο kate δουλεύει κανονικά. Ακούγεται ήχος όταν το συνδέω και εμφανίζεται στο device manager ως portable device.
-
Ο/H jefm έγραψε:
Νέα MIUI 8.2 Beta Global Stable Version V8.2.3.0.MHRMIDL for Redmi Note 3 SE
Feedback:Beta Stable V8.2.3.0.MHRMIDL for Redmi Note 3 Special Edition Released! - Redmi Note 3 - Xiaomi MIUI Official Forum
Διανομή μέσω ΟΤΑ σε τυχαίους χρήστες
Αν κάποιος την έβαλε ας μας πει εντυπώσεις
Σε εμένα πάντως δεν ήρθε
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H nes13 έγραψε:
Αν δεν πιάσει θα δούμε.. ισως να ανοίξεις την πλάτη να ξεκουμπώσεις την μπαταρία για λιγο. -
dnomikos, το τσέκαρα. Είναι σταθερότατο. Επίσης το κόκκινο led ανάβει όταν το συνδέσω στον φορτιστή ή στον υπολογιστή, που σημαίνει ότι παίρνει ρεύμα.
=============== Απρ 1st 2017, 5:52pm ===============
geoanto555 το έχω κάνει αυτό μπόλικες φορές. Δοκίμασα επίσης να το ανοίξω, αλλά δεν τα κατάφερα. Με το νύχι δεν γίνεται δουλειά... -
-
ok. Θα ενημερώσω σε καμιά ώρα.
-
Ευχαριστώ thanos , το δοκιμάζουμε και επανέρχομαι.
- Παρά τις επανειλημμένες προσπάθειες το δακτυλικό αποτύπωμα δεν λειτουργεί στο κινητό του φίλου μου .Ανεβάζω φώτο μήπως και σας βοηθήσω στο σχηματισμό κάποιας άποψης για ενδεχόμενη λύση
- Παρά τις επανειλημμένες προσπάθειες το δακτυλικό αποτύπωμα δεν λειτουργεί στο κινητό του φίλου μου .Ανεβάζω φώτο μήπως και σας βοηθήσω στο σχηματισμό κάποιας άποψης για ενδεχόμενη λύση
-
Τίποτα και μετά τη φόρτιση. Τελικά κατάφερα και το άνοιξα. Τι κάνω τώρα?
edit1: Αποσύνδεσα την μπαταρία, το σύνδεσα με τον φορτιστή και μετά ξανασύνδεσα την μπαταρία. Μετά από αυτό το κινητό άνοιξε κανονικά. Αλλά δεν φορτίζει νομίζω. Παρόλο που βγάζει το σύμβολο φόρτισης δίπλα στο εικονίδιο της μπαταρίας, μένει στο 1%....Ιδέες για το πως να ξυπνήσω την μπαταρία?
edit2: Τσέκαρα και την ROM που φοράει το κινητό. Είναι η 7.3.7.0. Αλλά δεν μπορώ να κάνω update γιατί δεν έχω μπαταρία.... Αυτή τη στιγμή δείχνει 0%
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα