Ὦ ξεῖν᾿, ἀγγέλλειν πατράσι ὅτι τῇδε κοιμόμεθα τοῖς κείνων χρήμασι τρεφόμενοι.

Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΥπάρχει,το θεμα είναι το πότε!Ο/H redSparrow έγραψε:
Να ρωτήσω ρε παιδιά. Υπάρχει περίπτωση να κυκλοφορεί rom (έστω miui) για το κινητό μας βασισμένη στο Android 7.x?
Sent from my Redmi Note 3 SE (Kate) using Tapatalk.
Σέβομαι!!!!Ο/H ordion έγραψε:
Καλημερα στα παιδια,καταφερε να συνδεθει με επιτυχια στο mi unlock και εχω φτασει στο σημειο που πρεπει να πατησω unlock.Δεν εχω κανει αιτημα υπαρχει περιπτωση να πιασει ετσι το ξεκλειδωμα?Επισης λογικα πρεπει να παω σε china developer γιατι ειμαι σε global stable τωρα,κανονικα την περναω απο updater?
edit:ξεκλειδωσε κανονικα με global stable.
ναι για kate αναφέρομαι.Ο/H George Kaggelaris έγραψε:
παρεξηγηση:Ο/H derveni έγραψε:
@redSparrow Και που είναι το δύσκολο να το κάνεις root, κανείς δεν πρόκειται να δοκιμάσει μια εφαρμογή όταν ο ίδιος ο δημιουργός << του >> δεν το δοκιμάζει γιατί δεν έχει root το κινητό του
OffTopicΠες μας τι πίνεις και δεν μας δίνεις
Ο/H ordion έγραψε:
Με την Ελληνικη ρομ(8.1) παρατηρω οτι gallery χρησιμοποιει πολους πορους και συγκεκριμενα 36-37%.Το greenify δεν το εντωπιζει,τι να κανω ? να την παγωσω και να βαλω αλλο?
βαλτο ελευθερα.Ο/H makaros_ps έγραψε:
Έχεις κανένα θέμα με το greenfy?.το έχω αγορασμένο και το χρησιμοποιούσα παλιότερα σε άλλες συσκευές αλλά φοβάμαι να το βάλω στο κινητό μην γίνει καμιά στραβή.Ο/H ordion έγραψε:
Με την Ελληνικη ρομ(8.1) παρατηρω οτι gallery χρησιμοποιει πολους πορους και συγκεκριμενα 36-37%.Το greenify δεν το εντωπιζει,τι να κανω ? να την παγωσω και να βαλω αλλο?
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk