να επανελθω ξανα στο θεμα γιατι στις κλησεις κανει οτι να ναι το κινητο??μπορει να μπει σε αναμονη να καταγραψει την συνομιλια να αναψει ο φακος..υπαρχει λυση τελικα?
Γενική Συζήτηση για το Redmi Note 3 Pro International Version (Kate)
-
-
Ο/H miltos lefkaditis έγραψε:
να επανελθω ξανα στο θεμα γιατι στις κλησεις κανει οτι να ναι το κινητο??μπορει να μπει σε αναμονη να καταγραψει την συνομιλια να αναψει ο φακος..υπαρχει λυση τελικα?
-
Καλημέρα.
Έχω παρατηρήσει, οτι σε άκυρες φάσεις (έτσι νομίζω δηλαδή) στην οθόνη κλειδώματος, εμφανίζει τον player για μουσική - ξέρει κανένας τι παίζει;
Επίσης, θα ήθελα να ρωτήσω αν έχει πάρει κανένας smart case, και αν λειτουργεί η smart cover λειτουργία.
Ευχαριστώ. -
-
-
-
Ο/H giotse έγραψε:
Υπάρχει καποια επιλογη απο την rom οταν παταω την οθονη δυο φορες με το δαχτυλο να ανοιγει
-
Ο/H redSparrow έγραψε:
εψαξα αλλα δε βρηκα κάτι. εχω απενεργοποιησει την εφαρμογη απο το να εμφανιζεται στην οθονη κλειδωματος. ελπιζω να πιασει.
Στα άλλα νομίζω πως δεν υπάρχει (Note 3 pro και redmi 3pro και s που το ψάξαμε ΔΕΝ) -
Καλησπερα παιδες. Επειδη εχω διαβασει και κανα 2 ακομα που τους εμφανισε εσωτερικα η οθονη κιτρινιλες (σαν να εχει καει) να σας πω οτι εχτες πηγα στην infoquest το ειδαν και μου ειπαν αλλαγη οθονης (εννοειται χωρις χρεωση αφου ηταν μεσα στην εγγυηση, αγορασμενο 12/16 απο Κωτσο.) Το ωραιο ομως ηταν οτι επειδη δεν ειχαν πολυ δουλεια τους παρακαλεσα επειδη το χρησιμοποιω για την εταιρεια που δουλευω και μου την αλλαξαν επιτοπου μεσα σε μια ωρα! Οποιος λοιπον εχει το ιδιο προβλημα να παει με την αποδειξη αγορας κατευθειαν στην infoquest στον Κηφισο (και οχι στη Καλλιθεα) και να του το φτιαξουν αμεσα!!!
-
Ο/H miltos lefkaditis έγραψε:
Μήπως δεν σου δουλεύει ο proximity sensor και δεν κλείνει η οθόνη όταν μιλάς και πατάς με το αυτί σου διάφορα?
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk -
Αγοράσα μια θήκη τις lenuo με πορτάκι και ενεργοποίησα την λειτουργία έξυπνης κάλυψης αλλά δεν.γνωρίζετε τίποτα;
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H makaros_ps έγραψε:
Display Spoiler Αγοράσα μια θήκη τις lenuo με πορτάκι και ενεργοποίησα την λειτουργία έξυπνης κάλυψης αλλά δεν.γνωρίζετε τίποτα;
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Αναμένω νέα, καθώς και εγώ ενδιαφέρομαι για μια τέτοια θήκη και στο Bestprice παίζει αυτή η μάρκα ....
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα