Σιγα βρε για το 3ευρω. Πες ότι ήπιες καφεδάκι χωρίς να το πιεις.
Γενική Συζήτηση για το Redmi Note 3 Pro International Version (Kate)
-
-
Ο/H zisistil έγραψε:
Σιγα βρε για το 3ευρω. Πες ότι ήπιες καφεδάκι χωρίς να το πιεις.
Το έχυσε και μπορεί να πάρει και λεφτάYou may think you can fly - but you better not try -
Ο/H Thracia έγραψε:
Ο/H Panos Makos έγραψε:
εγω θα παρω τα λεφτα μου πισω και θα τους βαλω κακη βαθμολογια ενω δεν μπαινω ποτε σε τετοιες διδικασιες βασικα....1η φορα λαθος να το καταλαβω....την 2 φορα δεν ειναι λαθος ειναι επιτηδες!
-
είχε ποτέ κανένας πρόβλημα αφού πέρασε ελληνική (ή οποιαδήποτε άλλη) ρομ;
αναβοσβήνει αν είναι κλειστό και το συνδέσω στο φορτιστή και δε φορτίζει, ενώ αν είναι ανοιχτό, δείχνει πως φορτίζει αλλα δεν .... -
Μίλα λίγο με @geoanto555.
-
Καλησπερα και Καλη Ανασταση σε ολους..
Εχω να διαπιστωσω και να παραθεσω κατι που παρατηρησα "νομιζω" στις 2 τελευταιες εκδοσεις αν δεν κανω λαθος.. Ισως κι εγω να εχω κανει κατι και να εχω μπερδευτει.
Φοραω την XTRV 7.4.6 Beta (αλλα αν θυμαμαι καλα το ιδιο εκανε και στην προηγουμενη εκδοση 7.3.30) και οταν παταω το Power Button μου βγαζει τις επιλογες για Επανεκκινηση, Απενεργοποιηση, Recovery, Fastboot κλπ.. Οταν παταω για Recovery κλεινει το κινητο και κανει απλα reboot ενω παλαιοτερα εμπαινε σε Recovery Mode.. τωρα οταν παταω για Recovery πρεπει στην αρχη να πατησω και Vol-up ενω πριν εμπαινε καρφι σε recovery..
Ειναι θεμα της ROM ή του TWRP? Οταν εμπαινε καρφι στο recovery ειχε την Recovery Project 3.0.2-X by BY~XM ενω τωρα την 3.1.0-0 by geoanto555 -
Ο/H aeriko7475 έγραψε:
Ειναι θεμα της ROM ή του TWRP?
Το θέμα είναι της ρομ και υπαρχει εδώ και 1 μήνα σχεδόν.
Έχει βγει και fix ...
=============== Απρ 14th 2017, 10:42pm ===============
Το κινητό ανοίγει κανονικά?
Όταν το βάζεις κλειστό στον υπολογιστή και αναβοσβήνει πως το βλέπει στην διαχείριση συσκευών;
@redSparrow -
Πως κανω Reboot στο TWRP με συνδιασμό πλήκτρων (Volume - & Power) για να περασω την καινουργια πρεπει να μπω στην TWRP
-
Boot to recovery mode vol+ και power.
Boot to fastboot mode vol- και power.
Εάν η ρομ που φοράς είναι προγενέστερη της 7.3.30 θα χρειαστεί factory reset, εάν έχεις μεταγενέστερη και έκανες factory reset όταν πέρασες την 7.3.30 θα χρειαστεί μόνο wipe cache και dalvik και install. -
Ο/H pitsas98 έγραψε:
Καλησπερα σε ολους,
ειμαι νεος στο forum, εχω κινητο Xiaomi, το redmi note 3 Pro SE (Kate) εδω και 2-3 μηνες και θα ηθελα να ρωτησω το εξης:
υπαρχει καποιος οδηγος με σιγουρη μεθοδο για legit root για την εν λογω συσκευη, χωρις να υπαρχει bricking risk?
Ευχαριστω εκ των προτερων
Καλύτερα για μένα είναι να χρησιμοποιήσεις το FLASHER TOOLKIT Kate. Βάζεις προσωρινό TWRP περνάς το super SU για ροοτ κ έχεις κ OTA!
[MIUI Device Team] FLASHER TOOLKIT Kenzo / Kate for TWRP / ZCX TWRP - Rooting - Redmi Note 3 - Xiaomi MIUI Official Forum
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk -
Ευχαριστώ πολύ για όλες της απαντήσεις. Θέλω να κάνω ακόμα μια ερώτηση πως μπορώ να αλλάξω χρώμα στης sim1 και sim2 για να της ξεχωρίζω όταν περνω τηλέφωνο ειδα από το play store κάποιες εφαρμογές αλλά λέει για xpose από xda κτλ
-
αμα σου χει περισσέψει βαφή από τα αυγά, μπορείς να χρησιμοποιήσεις αυτήν...Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα