Γενική Συζήτηση για το Redmi Note 3 Pro International Version (Kate)
-
-
Καλήμερα! Θελω να κανω μια διαπιστωση. Ημουν με την xiaomi-miui-hellas-6.0_kate_V8_XTRV_7.4.13.zip και ολα δουλευαν καλα. Η supersu δουλευει τελεια. Μια εφαρμογη της Alpha bank, το my alpha wallet ειναι μια χαρα. Απο μπαταρια πήγαινε πολυ καλα και ειπα να βαλω τις επομενες rom. Εβαλα την τελευταια χτες που βγήκε. Εδω παρατηρησα οτι ολα δουλευουν πολυ καλα, εβαλα και supersu ολα καλα. Με το root αυτο που δεν μου δουλεψε ηταν το my alpha wallet, μου λεει οτι ειναι root η συσκευη και δεν δουλευει. Το αλλο ειναι οτι οταν ανοιξα το supersu, ναι μεν ειναι root η συσκευη αλλα πολλα πραγματα οπως απεγκατασταση supersu δεν μπορεις να το επιλεξεις, δικαιωματα υπερχρηστη δεν εχεις. Αν μπορει καποιος να βοηθησει, ευχαριστω!
-
-
-
Εφαρμογή είναι στο google play. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.loserskater.suhidegui&hl=de Δες και εδώ.
-
Καλημέρα σε όλους. Θέλω να περάσω την τελευταία ρομ. Έχω την 7.4.13 ελληνική , απλώς επειδή το κάνω πρωτη φορά θα γράψω τα βήματα να μου πείτε αν κάνω κάπου λάθος.
Έχω βάλει την νέα ρομ χύμα στην SD οπότε :
1.Reboot to recovery
2.wipe dalvik/cache
3.flash rom
4.reboot system
5.reboot recover
6.flash root(SU ή Magisk)
7.reboot system
Για πείτε σωστά το πάω? -
-
Όλα κομπλέ! την πέρασα χωρίς ροοτ. Τώρα τι προτείνετε για καλύτερα... SU ή Magisk? Είδα ότι κάτι παίζει με τις εφαρμογές από τράπεζες με magisk ή μήπως οι μάγοι του φόρουμ το έφτιαξαν?
-
Ο/H paparounas81 έγραψε:
Όλα κομπλέ! την πέρασα χωρίς ροοτ. Τώρα τι προτείνετε για καλύτερα... SU ή Magisk? Είδα ότι κάτι παίζει με τις εφαρμογές από τράπεζες με magisk ή μήπως οι μάγοι του φόρουμ το έφτιαξαν?
-
Βάζω, βλέπω, βγάζω ή αφηνω λοιπόν! Διαπίστωσα αυτό το θέματα κι με αδυναμία συγχρονισμού του Mi cloud! Το είδα και σε κάποια άλλα ποστ! Αν ξέρει κανείς ας μας πει!
-
Ο/H paparounas81 έγραψε:
Βάζω, βλέπω, βγάζω ή αφηνω λοιπόν! Διαπίστωσα αυτό το θέματα κι με αδυναμία συγχρονισμού του Mi cloud! Το είδα και σε κάποια άλλα ποστ! Αν ξέρει κανείς ας μας πει!
2) έκανα update στην 7.4.27
Πρόβλημα συγχρονισμού είχα μόνο με την "αναζήτηση". Βέβαια, επειδή εγώ δε χρησιμοποιώ ιδιαίτερα το MI cloud (συγχρονίζω συγκεκριμένα αυτά που θέλω), μπορείς να επιλέξεις τι θες να συγχρονίσει.
Ερώτηση: Όταν λέμε οτι οι εφαρμογές τραπεζών αναγνωρίζουν το root, δε σε αφήνουν να κάνεις ούτε login, ή μόνο συναλλαγές; (δε γνωρίζω - συνήθως μπαίνω μόνο να δω το υπόλοιπο - NBG) -
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα