Γενική Συζήτηση για το Redmi Note 3 Pro International Version (Kate)
-
-
-
Καλησπέρα παιδιά,
Υπάρχει κάπου ένας οδηγός που να εξηγεί όλη τη διαδικασία από ξεκλείδωμα bootloader, flasharisma twrp μέχρι και εγκατάσταση του LineageOS? -
Ο/H modaristis έγραψε:
Καλησπέρα παιδιά,
Υπάρχει κάπου ένας οδηγός που να εξηγεί όλη τη διαδικασία από ξεκλείδωμα bootloader, flasharisma twrp μέχρι και εγκατάσταση του LineageOS?
ειδικά για το Kate - ξεκλείδωμα bootloader : εδώ
Πρώτα ξεκινάς με ξεκλείδωμα bootloader.
Μετά πας στο γενικό οδηγό.
Αν τα κάνεις όλα αυτά, τότε βλέπουμε για Lineage OS
-
Ο/H redSparrow έγραψε:
Ο/H modaristis έγραψε:
Καλησπέρα παιδιά,
Υπάρχει κάπου ένας οδηγός που να εξηγεί όλη τη διαδικασία από ξεκλείδωμα bootloader, flasharisma twrp μέχρι και εγκατάσταση του LineageOS?
Πρώτα ξεκινάς με ξεκλείδωμα bootloader.
Μετά πας στο γενικό οδηγό.
Αν τα κάνεις όλα αυτά, τότε βλέπουμε για Lineage OS
Έχω κάνει ήδη αίτηση για ξεκλείδωμα και το κινητό φοράει την Global Stable 8.0.5.0. Πρέπει να πάω σε China/Global developer για να ξεκλειδώσω? -
Όχι απαραίτητα. Προσπάθησε και με αυτήν που έχεις.
-
Ο/H modaristis έγραψε:
Ευχαριστώ για τη βοήθεια. Τους είχα ξαναβρει τους οδηγούς παλιότερα, αλλά δεν τους έκανα bookmark ποτεΈχω κάνει ήδη αίτηση για ξεκλείδωμα και το κινητό φοράει την Global Stable 8.0.5.0. Πρέπει να πάω σε China/Global developer για να ξεκλειδώσω?
-
Υποθέτω ότι είναι η Official. Λαμβάνω κανονικά OTA Update από την εφαρμογή "Updater" και από ότι τσέκαρα με fastboot ο bootloader ήρθε κανονικά κλειδωμένος.
-
Μην υποθέτεις... Σίγουρα Official είναι.
-
καλησπερα κ απο εμενα,νεο μελος εδω κ κατοχος πρωτου xiaomi
Ειμαι κατοχος εδω κ δυο μερες redmi note 3 pro(kate) κ εχω καποια προβληματακια
-οταν μιλαω στο τηλ ζεσταίνεται η πλατη του κινητου
- ξεφορτιζει γρηγορα κ κανει 4 ωρες να φορτισει
- οταν μιλαω ο συνομιλητης μου ακούγεται πολυ απτο ηχειο με αποτελεσμα αν ειναι καποιος κοντα μου να ακουει την συνομιλια,χαμηλωσα το ηχειο αλλα μετα δεν ακουω ουτε εγω ουτε ο συνομιλητης μου
Αν μπορει ας μου καποιος- α τι μπορει να συμβαινει
Ξεχασα να πω φοραει official rom
Συγνωμη για το κατεβατο αλλα εχω φρικαρει -
Ο/H George Kaggelaris έγραψε:
Μην υποθέτεις... Σίγουρα Official είναι.
-
@Vasoula Καλησπέρα. Θα μπορούσες να ανεβάσεις μια φωτο από Τις Ρυθμίσεις => Σχετικά με το τηλέφωνο, να δούμε τι rom έχει το κινητό.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα