Αν με τον κωδικό δεν μπαίνει, δοκίμασε στο σχετικά με το τηλέφωνο στις ρυθμίσεις, να χτυπήσεις μερικές φορές την έκδοση του kernel. Στο ίδιο μενού θα σε βγάλει.
Γενική Συζήτηση για το Redmi Note 3 Pro International Version (Kate)
-
-
Καθάρισε καλά και το πάνω μέρος του τηλεφώνου όπου βρίσκεται ο αισθητήρας εγγύτητας. Μήπως φοράς λάθος τζαμακι ή έβαλες πρόσφατα;Η MIUI είναι η Χαλκιδική των ROMs...
...και σαν την Χαλκιδική....ΔΕΝ ΕΧΕΙ!! -
Ο/H GR_Macedon έγραψε:
Καθάρισε καλά και το πάνω μέρος του τηλεφώνου όπου βρίσκεται ο αισθητήρας εγγύτητας. Μήπως φοράς λάθος τζαμακι ή έβαλες πρόσφατα;
-
Ο/H sso έγραψε:
-
@Xelwnas
Επειδή έμεινες πολλή πίσω σε rom νομίζω ότι πρέπει να κάνεις πρώτα factory reset αλλά θα χάσεις εφαρμογές και επαφές (τις οποίες μπορείς να τις επαναφέρεις -επαφές- από gmail ή micloud). Τα υπόλοιπα αρχεία δεν θα τα χάσεις αλλά για καλό και κακό βάλε τα κάπου στον υπολογιστή σου. Κατέβασε την rom στο κινητό βάλε την χύμα στον εσωτερικό χώρο. Αν βαριέσαι κάνε απευθείας εγκατάσταση την rom και factory reset μόνο αν κάνει χαζά η συσκευή.
Εδώ το πως θα κάνεις factory reset
μπορείς να κάνεις FR με δυο τρόπους βήματα 1, 2, 3 ή βάματα 1, 2, ,4, 5 παραλείπεις το βήμα 3. Ξανά γυρνάς στο αρχικό μενού του TWRP και δες εδώ τι θα κάνεις.
-
Ο/H alnikou έγραψε:
Ο/H GR_Macedon έγραψε:
Καθάρισε καλά και το πάνω μέρος του τηλεφώνου όπου βρίσκεται ο αισθητήρας εγγύτητας. Μήπως φοράς λάθος τζαμακι ή έβαλες πρόσφατα;
Η MIUI είναι η Χαλκιδική των ROMs...
...και σαν την Χαλκιδική....ΔΕΝ ΕΧΕΙ!! -
Έχω ένα θέμα με τη λειτουργία "Πρόληψη ατυχών κλήσεων" (Ρυθμίσεις -> Κλείδωμα οθόνης & κωδικός -> πρόσθετες ρυθμίσεις). Μέχρι χθες λειτουργόυσε μια χαρά. Από σήμερα - χωρίς πτώση, κοπάνημα κλπ - ξεκίνησε και κάθε φορά που πάω να ξεκλειδώσω το κινητό μου ζητάει να πατήσω το συνδυασμό πλήκτρων Volume+ & back.
Έχω καθαρίσει τον αισθητήρα εγγύτητας, αλλά συνεχίζει. Μπορεί κανένας να βοηθήσει;
Ευχαριστώ! -
-
Γειά σου κι εσένα!
Μια χαρά τηλεφωνάκι, γρήγορο, αξιόπιστο, καλή αυτονομία, Μπάντα B20, όλα μια χαρά! -
-
Ο/H Chaos έγραψε:
Mi Note 10 XTRV-MINote10_MICC9Pro_V13.0.4.0.RFDCNXM_v13-11
Mi 9 lite XTRV-MI9LiteMICC9_V12.5.5.0.RFCCNXM_v12-11
Redmi Note 3 Pro SE Global_V10.2.1.0.MHRMIXM -
Παιδιά καλησπέρα. Σήμερα έκανα μετάβαση από dev σε stable της κοινότητας. Παρατήρησα ότι το twrp γύρισε από 3.1.1 σε 3.0 και κινέζικο(κατάφερα να αλλάξω τη γλώσσα σε αγγλικα) και ότι δεν υπήρχε πουθενά το αρχείο supersu.zip ώστε να κάνω root. Πού μπορώ να βρω το συγκεκριμένο αρχείο; Ευχαριστώ πολύ προκαταβολικά!
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα