Γενική Συζήτηση για το Redmi Note 3 Pro International Version (Kate)
-
-
τελικα σιγουρα δεν θα παρει νεα εκδοση android το συγκεκριμενο?
-
Ο/H Panos Makos έγραψε:
τελικα σιγουρα δεν θα παρει νεα εκδοση android το συγκεκριμενο?
-
Καλημέρα!
Λογικά θα έχει ξαναπαντηθεί αλλά για 64GB κάρτα μνήμης τι προτείνεται?Έχω βρει την
Samsung Evo+ microSDXC 64GB U1 και την Toshiba Exceria M302 64GB αλλά δε γνωρίζω αν είναι καλές.
Έχω πάρει αντάπτορα για 2 sim και 1 sd και θα χρησιμοποιηθεί λογικά ως μνήμη συστήματος.Σας ευχαριστώ -
H Samsung Evo+ microSDXC 64GB U1 είναι μια χαρά!
-
Τελικά βρήκα μια micro sd να δοκιμάσω αλλά τελικά είναι κλειδωμένη η δυνατότητα να κάνεις την εξωτερική μνήμη, μνήμη συστήματος. Ευχαριστώ πάντως!
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
του εχει αλλαξει κανεις μπαταρια?αν ναι δωστε καμια πληροφορια οπως απο που την πηρατε.ευχαριστω
-
Παιδιά καλησπέρα μια ερώτηση ,όταν με παίρνει ένα νούμερο άγνωστο στην ετικέτα για να το κάνω spam μου το έχει απενεργοποιημενο ,μήπως ξέρετε γιατί?
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Υπάρχει τρόπος να ενεργοποιήσω το camera2 api; πρόσθεσα στο build.prop persist.camera.HAL3.enabled=1, αλλά δε φαίνεται να λειτουργεί ...
Ευχαριστώ -
-
Γεια χαρα, εδωσα το κινητο στην αδερφη μου και πηγε κ εκανε τα updates μεχρι την 8.2.3.0 τωρα εχω τοσο καιρο να ασχοληθω που δεν θυμαμαι σιγουρα, για να παω στην 8.1.3.0 βαζω την recovery στο κινητο και twrp παταω wipe ποια ακριβως και μετα φλασαρω την recovery?
η μπορω κατευθειαν απο τον updater βασικα? -
σχεδόν 7 μήνες μετά την αγορά του Kate έχω να πω ότι είμαι πολύ ικανοποιημένος αλλά τελευταία έχω αισθήτα μικρότερη διάρκεια μπαταρίας.
έχω κάνει ένα factory reset, απεγκατέστησα το Facebook και πλέον φορτίζω πιο συχνά ( 35-85%)..
το πρόβλημα παραμένει όμως...ελπίζω το MIUI 9 να βελτιώσει την κατάσταση
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα