Κι εγω το εχω απο τον Φεβρουαριο (7 μηνες) και αυτο που λες το αντιμετωπιζα με τις τελευταιες εκδοσεις ROM (ειτε stable, ειτε Dev..). Ωστοσο μετα απο δοκιμες κατεληξα στην ελληνικη XTRV stable 8.1.1.0 με την οποια υπαρχει αισθητα καλυτερη διαρκεια μπαταριας... Οπως κι εσυ, ετσι κι εγω ελπιζω με το MIUI 9 να εχουμε ακομη καλυτερη διαχειριση της μπαταριας..Ο/H Chaos έγραψε:
σχεδόν 7 μήνες μετά την αγορά του Kate έχω να πω ότι είμαι πολύ ικανοποιημένος αλλά τελευταία έχω αισθήτα μικρότερη διάρκεια μπαταρίας.
έχω κάνει ένα factory reset, απεγκατέστησα το Facebook και πλέον φορτίζω πιο συχνά ( 35-85%)..
το πρόβλημα παραμένει όμως...ελπίζω το MIUI 9 να βελτιώσει την κατάσταση
Γενική Συζήτηση για το Redmi Note 3 Pro International Version (Kate)
-
-
Ρε παιδια μηπως ξερει κανεις? που μπορω να βρω το Usb Port Dock ???Γιατι μου καηκε απο βραχυκυκλωμα !!!!!! Η θυρα (πλακετα)που φορτωνουμε το κινητο ειναι .....
-
Ετοιμαστείτε
MIUI 9 Global Public Beta ROM
MIUI 9 Global Beta ROM 7.9.7 Released: Full Changelog and Download Links! - MIUI General - Xiaomi MIUI Official ForumMi Note 10 XTRV-MINote10_MICC9Pro_V13.0.4.0.RFDCNXM_v13-11
Mi 9 lite XTRV-MI9LiteMICC9_V12.5.5.0.RFCCNXM_v12-11
Redmi Note 3 Pro SE Global_V10.2.1.0.MHRMIXM -
-
-
Σήμερα θα βγει και η Ελληνική!!Ὦ ξεῖν᾿, ἀγγέλλειν πατράσι ὅτι τῇδε κοιμόμεθα τοῖς κείνων χρήμασι τρεφόμενοι.
-
Ο/H c3250nik έγραψε:
Ρε παιδια μηπως ξερει κανεις? που μπορω να βρω το Usb Port Dock ???Γιατι μου καηκε απο βραχυκυκλωμα !!!!!! Η θυρα (πλακετα)που φορτωνουμε το κινητο ειναι .....
-
θα σας φανεί ηλίθιο αλλά μπορεί να μου πει καποιος αν υπαρχει καταστημα στην θεσσαλονικη που μπορει να με βοηθησει με το λογισμικο?
Οτι και να εχω κανει εχει αποτυχει οικτρα...
ευχαριστω -
Ο/H mitsogrande έγραψε:
-
Ο/H jefm έγραψε:
Πες μας εντυπώσεις όταν την βάλεις, εγώ θα περιμένω την κανονική γιατί την πάτησα μια φορά με beta.....
Το καλό όμως ότι ενημερώθηκε το security patch... -
Ο/H NasDriver έγραψε:
Ο/H mitsogrande έγραψε:
τα upadate τα εχω κανει ολα και αυτο ειναι το προβλημα γιατι το 8.2.4.0 μου εχει καταστρεψει το τηλ
ουτε και το unlock κανει και εχω προσπαθησει 10 φορες -
To mi pc suite ξέχνα το η rom που έχεις είναι η τελευταία άρα δεν πρόκειται να βρεις ακόμα αναβάθμιση είχαν ανασταλεί κάνε λίγο υπομονή ή βάλε developer official
Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα