Πρώτη φορά που πέρασα safety net από τοτε που το rootαρα!!!!!

Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΑν είχαμε πάρει android nougat 7.x δε θα είχα ασχοληθεί να αλλάξω ROM. Αλλά το MIUI 9, δεν έφερε σχεδόν τίποτα καινούριο. Απλά security updates και animation. Ελπίζω τουλάχιστον να γίνουν πιο stable οι custom ROMs ....Ο/H paparounas81 έγραψε:
Επειδη και γω το θεωρησα λαλακια να εχουν ολοι 7.0 κι εμεις να μαστε στο 6.0 πηγα εδω και κανα διμηνο RR και το κινητο πεταει......Βεβαια κατεβαζω ηδη τη LOS 15 με Oreo.....Μην μενουμε και πισω!!!!!![]()
![]()
![]()
χαχα....ωραίος ο τύπος!!![Oreo] Download Android Oreo 8.0 rom For Redmi Note 3 (Kenzo/kate) - LineageOS ROMs | LineageOS ROM DownloadΟ/H paparounas81 έγραψε:
ι......Βεβαια κατεβαζω ηδη τη LOS 15 με Oreo.....Μην μενουμε και πισω!!!!!![]()
![]()
Εγώ χρησιμοποιώ την Bacon cameraΟ/H redSparrow έγραψε:
Έχει κανένας κατά νου, καμια εφαρμογή για κάμερα, αντί της stock, με ικανοποιητική απόδοση και χωρίς advertisements;Ο/H paparounas81 έγραψε:
Επειδη και γω το θεωρησα λαλακια να εχουν ολοι 7.0 κι εμεις να μαστε στο 6.0 πηγα εδω και κανα διμηνο RR και το κινητο πεταει......Βεβαια κατεβαζω ηδη τη LOS 15 με Oreo.....Μην μενουμε και πισω!!!!!![]()
![]()
![]()
έχουν κάνει απλά compile και ουτε καν την έχουν flashαρει ...Ο/H sso έγραψε:
χαχα....ωραίος ο τύπος!!![Oreo] Download Android Oreo 8.0 rom For Redmi Note 3 (Kenzo/kate) - LineageOS ROMs | LineageOS ROM DownloadΟ/H paparounas81 έγραψε:
ι......Βεβαια κατεβαζω ηδη τη LOS 15 με Oreo.....Μην μενουμε και πισω!!!!!![]()
![]()
![]()
WHAT’S WORKING:
– Not Known![]()
KNOWN ISSUES:
– Not Known![]()
=============== Σεπ 11th 2017, 10:18pm ===============
Εγώ χρησιμοποιώ την Bacon cameraΟ/H redSparrow έγραψε:
Έχει κανένας κατά νου, καμια εφαρμογή για κάμερα, αντί της stock, με ικανοποιητική απόδοση και χωρίς advertisements;Ο/H paparounas81 έγραψε:
![]()
![]()
Εγώ προσωπικά δεν το έχω δοκιμάσει. Αλλά δεν αποκλείεται να μην έχει ενημερωθεί η εφαρμογή για να παίζει με καινούργια api.Ο/H sso έγραψε:
Το Oreo δεν συνεργάζεται με το iGO Primo;
Τελικά κατάφερα να δουλέψει το Nextgen και με ΤΤS κανονικά.Ο/H redSparrow έγραψε:
Εγώ προσωπικά δεν το έχω δοκιμάσει. Αλλά δεν αποκλείεται να μην έχει ενημερωθεί η εφαρμογή για να παίζει με καινούργια api.Πάντως ωραία η oreo αλλά bugs.Ο/H sso έγραψε:
Το Oreo δεν συνεργάζεται με το iGO Primo;![]()
Ήχος, κάμερα και δε μπορώ να τερματίσω το κινητό. Μάλλον θα επιστρέψω miui.
Αν σ' ενδιαφέρει υπάρχει custom Rom miui9 με Nugat. Γράφει για kenzo βέβαια, αλλά δεν ισχύει ότι όλες οι Ρομ για kenzo κάνουν και για το kate?Ο/H jefm έγραψε:
Είναι να μη συνηθίσει κανείς σε miui, εγώ την έχω καταβρεί ειδικά με το second space, δεν νομίζω να υπάρχει αλλού, η 9 βέβαια περίμενα να έχει nougat
Το ότι βγήκε σε marsmallow μάλλον σημαίνει ότι δεν θα πάρουμε ποτέ nougat, βέβαια δεν με πειράζει και τόσο, αρκεί η miui 9 σε marsmallow να είναι σταθερή με σωστή διαχείριση μπαταρίας, καλό σήμα και γενικώς απροβλημάτιστη, καφέ ας μην φτιάχνει![]()
Ο/H sso έγραψε:
Τελικά κατάφερα να δουλέψει το Nextgen και με ΤΤS κανονικά.Τι εννοείς δεν μπορείς να το τερματίσεις; Κλείσιμο του κινητού εννοείς; Σε μένα κλείνει κανονικά. Δεν έχει βέβαια advanced power menu.Ο/H redSparrow έγραψε:
Εγώ προσωπικά δεν το έχω δοκιμάσει. Αλλά δεν αποκλείεται να μην έχει ενημερωθεί η εφαρμογή για να παίζει με καινούργια api.Πάντως ωραία η oreo αλλά bugs.Ήχος, κάμερα και δε μπορώ να τερματίσω το κινητό. Μάλλον θα επιστρέψω miui.Ο/H sso έγραψε:
Το Oreo δεν συνεργάζεται με το iGO Primo;![]()
Όταν πατάω τερματισμό, μετά από 1 λεπτό ξεκινάει μόνο του πάλι ..... σε λίγο επιστρέφω σε MIUI