Διαφήμιση

Γενική Συζήτηση για το Redmi Note 3 Pro International Version (Kate)

• Περίεργα πράγματα. Σε μένα κλείνει κανονικά. Και δεν έχω βρει ακόμα κάτι σοβαρό που να την κάνει μη χρηστική για καθημερινή χρήση.

Ποια MIUI θα βάλεις;
      Ὦ ξεῖν᾿, ἀγγέλλειν πατράσι ὅτι τῇδε κοιμόμεθα τοῖς κείνων χρήμασι τρεφόμενοι.
    • Ο/H sso έγραψε:

Περίεργα πράγματα. Σε μένα κλείνει κανονικά. Και δεν έχω βρει ακόμα κάτι σοβαρό που να την κάνει μη χρηστική για καθημερινή χρήση.

Ποια MIUI θα βάλεις;
      όπως έγραψα πιο πριν, εχω θέμα με κάμερα, ήχο, και τερματισμό λειτουργίας. Μάλλον θα βάλλω Miui 9, αυτή που είχα (μέσω backup) ..
      (computerrage)
    • Ο/H sifario έγραψε:

Γεια σας παιδια μια ερωτηση να κανω tempered glass απο ελλαδα που μπορω να βρω υπαρχει καποιο link?Γιατι βλεπω στο skroutz αλλα φοβαμαι μην ειναι για το kenzo
      Κανένα Link Να παραγγείλω κάποιο καλό!! tempered glass που να ειναι για το συγκεκριμένο τηλέφωνο και όχι για το kenzo?
      Εχω πάρει 3 και είναι όλα πιο κοντά.

Ο/H aeriko7475 έγραψε:

Ο/H Chaos έγραψε:

σχεδόν 7 μήνες μετά την αγορά του Kate έχω να πω ότι είμαι πολύ ικανοποιημένος αλλά τελευταία έχω αισθήτα μικρότερη διάρκεια μπαταρίας.
      έχω κάνει ένα factory reset, απεγκατέστησα το Facebook και πλέον φορτίζω πιο συχνά ( 35-85%)..
      το πρόβλημα παραμένει όμως...ελπίζω το MIUI 9 να βελτιώσει την κατάσταση :rolleyes:
      Κι εγω το εχω απο τον Φεβρουαριο (7 μηνες) και αυτο που λες το αντιμετωπιζα με τις τελευταιες εκδοσεις ROM (ειτε stable, ειτε Dev..). Ωστοσο μετα απο δοκιμες κατεληξα στην ελληνικη XTRV stable 8.1.1.0 με την οποια υπαρχει αισθητα καλυτερη διαρκεια μπαταριας... Οπως κι εσυ, ετσι κι εγω ελπιζω με το MIUI 9 να εχουμε ακομη καλυτερη διαχειριση της μπαταριας..
      Δεν έχει απλά καλύτερη διαχείρηση η 8.1.1.0
      Εχω δοκιμάσει 3-4 διαφορετικές, με όλες στις 5-6 το απόγευμα θέλω φόρτιση.
      Με την 8.1.1.0 φτάνω 12 το βράδυ και έχω 40% μπαταρία.
      Δεν την αλλάζω αν δεν βρεθεί άλλη ρομ που να έχει αντίστοιχη διαχείρηση μπαταρίας. Αλλιώς με την 8.1.1.0 θα μείνω και ας έχει πρόβλημα με τα ακουστικά και το bluetooth.
    • Διαφήμιση
    • Γενική Συζήτηση για το Redmi Note 3 Pro International Version (Kate)

Tempered glass έχω πάρει αυτά, άψογα για τα λεφτά τους (2,5 ευρώ τα 3).

9H 0.26mm 2.5D Anti-Explosion Screen Protector Tempered Glass For Xiaomi Redmi Note 3 Pro Prime Special Edition SE Cover 152mm
      7NfI32eY
      (from AliExpress Android)
    • Από Ελλάδα, κάποια καταστήματα στο Skroutz διαθέτουν tempered glass για το Kate.

prostasia-othonis-kinitwn.html?keyphrase=redmi note 3 special tempered

.
    • Έμεινα μέχρι σήμερα με την Oreo. Μέχρι χθες το βράδυ δεν είχα κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα.
      Όμως σε μια κλήση χθες μόλις πήγα να το πιάσω σταμάτησε να κουδουνίζει. Δεν πρόλαβα να δω ποιος με καλούσε, ούτε και καταγράφηκε κάτι στο ιστορικό. Δεν έδωσα σημασία. Σήμερα όμως διεπίστωσα ότι με είχε πάρει τηλ. ο γιος μου και μάλιστα σε αυτόν έδειχνε να καλεί συνέχεια.
      Το bug αυτό συν ότι κάποιοες φορές σε μεταφορά αρχείων από φάκελο σε φάκελο κάτι γινόταν και χανόταν τα αρχεία με έκαναν να την αποχαιρετήσω. Έχω βάλει τώρα μια άλλη Oreo, η οποία δείχνει πιο φιλική, τουλάχιστον στο πρώτο μπουτάρισμα, με ρώτησε μάλιστα αν θέλω επαναφορά backup από cloud, οπότε στήθηκε το κινητό πανεύκολα.
      Θα την δοκιμάσω να δω πως θα πάει και αν και αυτή κάνει νουμεράκια πίσω στην σταθερή αξία-miui, με επαναφορά του backup και μετά πέρασμα στην miui9 :)
    • Ο/H sso έγραψε:

Έμεινα μέχρι σήμερα με την Oreo. Μέχρι χθες το βράδυ δεν είχα κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα.
      Όμως σε μια κλήση χθες μόλις πήγα να το πιάσω σταμάτησε να κουδουνίζει. Δεν πρόλαβα να δω ποιος με καλούσε, ούτε και καταγράφηκε κάτι στο ιστορικό. Δεν έδωσα σημασία. Σήμερα όμως διεπίστωσα ότι με είχε πάρει τηλ. ο γιος μου και μάλιστα σε αυτόν έδειχνε να καλεί συνέχεια.
      Το bug αυτό συν ότι κάποιοες φορές σε μεταφορά αρχείων από φάκελο σε φάκελο κάτι γινόταν και χανόταν τα αρχεία με έκαναν να την αποχαιρετήσω. Έχω βάλει τώρα μια άλλη Oreo, η οποία δείχνει πιο φιλική, τουλάχιστον στο πρώτο μπουτάρισμα, με ρώτησε μάλιστα αν θέλω επαναφορά backup από cloud, οπότε στήθηκε το κινητό πανεύκολα.
      Θα την δοκιμάσω να δω πως θα πάει και αν και αυτή κάνει νουμεράκια πίσω στην σταθερή αξία-miui, με επαναφορά του backup και μετά πέρασμα στην miui9 :)
      Ποια έχεις περάσει τώρα; προς το παρόν η aosp δεν είναι σταθερή. Περιμένω ενημέρωση μέσα στη βδομάδα....
      (computerrage)
    • Διαφήμιση
    • Ο/H redSparrow έγραψε:

Ποια έχεις περάσει τώρα; προς το παρόν η aosp δεν είναι σταθερή. Περιμένω ενημέρωση μέσα στη βδομάδα....
      LineageOS,ενημέρωση σημερινή....Πάτα στο λινκ πάνω στην λέξη Oreo :)
    • Ο/H sso έγραψε:

LineageOS,ενημέρωση σημερινή....Πάτα στο λινκ πάνω στην λέξη Oreo :)
      Θα το δω αύριο αναλυτικά. Ευχαριστώ
      (computerrage)
    • Να και το σκορ με την Lineage Oreo (χωρίς προεργασίες, ψυγεία, μαγειρέματα) :lol:
      Images
      • Screenshot_20170917-121832[1].png

93,88 kB, 1.080×1.920, viewed 76 times
    • Ο/H andreasp έγραψε:

Ο/H sifario έγραψε:

Γεια σας παιδια μια ερωτηση να κανω tempered glass απο ελλαδα που μπορω να βρω υπαρχει καποιο link?Γιατι βλεπω στο skroutz αλλα φοβαμαι μην ειναι για το kenzo
      Κανένα Link Να παραγγείλω κάποιο καλό!! tempered glass που να ειναι για το συγκεκριμένο τηλέφωνο και όχι για το kenzo?Εχω πάρει 3 και είναι όλα πιο κοντά.

Ο/H aeriko7475 έγραψε:

Ο/H Chaos έγραψε:

σχεδόν 7 μήνες μετά την αγορά του Kate έχω να πω ότι είμαι πολύ ικανοποιημένος αλλά τελευταία έχω αισθήτα μικρότερη διάρκεια μπαταρίας.
      έχω κάνει ένα factory reset, απεγκατέστησα το Facebook και πλέον φορτίζω πιο συχνά ( 35-85%)..
      το πρόβλημα παραμένει όμως...ελπίζω το MIUI 9 να βελτιώσει την κατάσταση :rolleyes:
      Κι εγω το εχω απο τον Φεβρουαριο (7 μηνες) και αυτο που λες το αντιμετωπιζα με τις τελευταιες εκδοσεις ROM (ειτε stable, ειτε Dev..). Ωστοσο μετα απο δοκιμες κατεληξα στην ελληνικη XTRV stable 8.1.1.0 με την οποια υπαρχει αισθητα καλυτερη διαρκεια μπαταριας... Οπως κι εσυ, ετσι κι εγω ελπιζω με το MIUI 9 να εχουμε ακομη καλυτερη διαχειριση της μπαταριας..
      Δεν έχει απλά καλύτερη διαχείρηση η 8.1.1.0Εχω δοκιμάσει 3-4 διαφορετικές, με όλες στις 5-6 το απόγευμα θέλω φόρτιση.
      Με την 8.1.1.0 φτάνω 12 το βράδυ και έχω 40% μπαταρία.
      Δεν την αλλάζω αν δεν βρεθεί άλλη ρομ που να έχει αντίστοιχη διαχείρηση μπαταρίας. Αλλιώς με την 8.1.1.0 θα μείνω και ας έχει πρόβλημα με τα ακουστικά και το bluetooth.
      Εχω την 8.2.04 και τρωει τη μπαταρια γρηγορα αν εχω ανοιχτα τα δεδομενα η το wifi πως μπορω να περασω την xtrv stable 8.1.1.0 με βηματα αν ειναι δυνατον η καποιο tutorial διαθεσημο γιατι δεν το εχω με τις υποβαθμισεις.Η καποιο link
    • Διαφήμιση