Βασικα ο λογος που ρωταω για το wipe στο system ειναι γιατι πριν λιγο καιρο ειχα κανει μεσω twrp backup την εκδοση xtrv 8.1.1.0 με ολα τα partition τσεκαρισμενα.. Μετα εβαλα την Lineage OS που εκει πρωτα επρεπε να κανω εγκατασταση το καταλληλο firmware για το kate.. Ολα πηγαν καλα αλλα μετα αφου θελησα να επιστρεψω στην ελληνικη xtrv 8.1.1.0 εκανα factory reset και κατοπιν πηγα να κανω restore απο το αρχικο backup που πηρα.. Ολα πηγαιναν καλα, μεχρι την στιγμη που πηγαινε να επαναφερει το firmware, οπου εκει μου πεταει σφαλμα και τερματιζει την επαναφορα..Ο/H geoanto555 έγραψε:
Αν ξέρεις τι κάνεις όχι δεν θα υπάρξει πρόβλημα.
Το εκανα 2-3 φορες και παλι μου εκανε τα ιδια μεχρι που στις επιλογες για restore αφησα εκτος (ξετσεκαρα) το firmware.. και ετσι ολοκληρωσε με επιτυχια την επαναφορα.. (Ωστοσο αντιμετωπιζω προβληματα με το titanium backup, αφου καποιες φορες κολλαει στην επαναφορα των εφαρμογων ειτε αλλες φορες μου κανει force closed.. δεν ξερω αν αυτο σχετιζεται ή οχι)
1) Για σωστη λοιπον εγκατασταση της xtrv 8.1.1.0 τι χρειαζεται να κανω για να περαστει το firmware και ολα τα υπολοιπα κανονικα?
2) Τωρα ειμαι μετα απο factory reset και εγκατασταση απο την αρχη της xtrv 8.1.1.0 και επαναφορα απο mi backup. (Ωστοσο και παλι αντιμετωπιζω προβληματα με το titanium backup, χωρις να ξερω αν οφειλεται στα παραπανω ή οχι)