Γενική Συζήτηση για το Redmi Note 3 Pro International Version (Kate)
-
-
Γειά χαρα παιδιά.
Εχω το redmi note 3 pro international.
Δοκίμασα με τις οδηγίες απο το
και μόλις φτάνω στο fastboot device δεν βρίσκει τίποτα.
Θα πρέπει να κατεβάσω πρώτα drivers του κινητού στο pc? Υπάρχει κάποιος που μπορεί να με βοηθήσει?
ευχαριστώ.Xiaomi_Redmi_Note_7 -
@tyros1
Ναι πρέπει να περάσεις τους drivers εδώ το πως Αυτοματοποιημένη εγκατάσταση drivers για κινητά Xiaomi σε όλα τα Windows x64 & x86 -
-
Σε ρώτησα κι εδώ=> Ελληνικός οδηγός Unbrick/Flash Official Rom για το Redmi Note 3 Pro (Kenzo) τι ακριβώς θες να κάνεις και δεν μου είπες βρε!
Θες να βάλεις την ελληνική ROM;
Έχεις επίσημη Global Stable.
Επίσης άλλαξε στο προφίλ σου το κινητό σε Xiaomi_Redmi_Note_3 SE
Ξεκίνα με τα παρακάτω βήματα διαδοχικά:
1. Εγκατάσταση Drivers
2. Διαδικασία αίτησης και ξεκλειδώματος του Bootloader - Mi Flash Unlock Tool - [ΞΕΚΛΕΙΔΩΜΑ BOOTLOADER] -
-
@George Kaggelaris, Γιώργο για το πρόβλημα με το root, που ανέφερα πιο πάνω, μήπως ξέρεις γιατί συμβαίνει;Ὦ ξεῖν᾿, ἀγγέλλειν πατράσι ὅτι τῇδε κοιμόμεθα τοῖς κείνων χρήμασι τρεφόμενοι.
-
-
1. Εγκατάσταση Drivers έχω κάνει. Πάω για το βήμα νούμερο 2. Πού ακριβώς αλλάζω την συσκευή μου σε Xiaomi_Redmi_Note_3 SE?
ευχαριστώ,
ΝίκοςXiaomi_Redmi_Note_7 -
Ναι, αυτό που μου βάζει στην εσωτερική μνήμη με την εγκατάσταση της Ρομ.
Παλιότερα δεν είχα πρόβλημα. Χθες το πήρα χαμπάρι, αλλά πρέπει να συμβαίνει αρκετό καιρό τώρα. Και το λέω αυτό διότι έβλεπα ότι κάποια στιγμή άρχισε να μην δουλεύει το AdAway, και νόμιζα ότι θα είναι πρόβλημα του AdAway.Ὦ ξεῖν᾿, ἀγγέλλειν πατράσι ὅτι τῇδε κοιμόμεθα τοῖς κείνων χρήμασι τρεφόμενοι.
-
-
Όχι. Το φλασάρισμα πάντως γίνεται κανονικά.Ὦ ξεῖν᾿, ἀγγέλλειν πατράσι ὅτι τῇδε κοιμόμεθα τοῖς κείνων χρήμασι τρεφόμενοι.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα