Σωκράτη τότε όντως αφήνει απομεινάρια και μετά υπάρχει θέμα!Ο/H sso έγραψε:
Γιώργο, για την ιστορία...
Πριν κάνω την διαδικασία που ανέφερα πιο πάνω, δοκίμασα και φλάσαρα ένα άλλο flashable zip του SuperSu,που μου είπες, χωρίς αποτέλεσμα.

Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣωκράτη τότε όντως αφήνει απομεινάρια και μετά υπάρχει θέμα!Ο/H sso έγραψε:
Γιώργο, για την ιστορία...
Πριν κάνω την διαδικασία που ανέφερα πιο πάνω, δοκίμασα και φλάσαρα ένα άλλο flashable zip του SuperSu,που μου είπες, χωρίς αποτέλεσμα.
Τι να δοκιμάσω. Να ξανακάνω αίτηση? Αφου μου έστειλαν verification code. To unlock tools θα το τρέξω απο το κινητό ή απο το pc?Ο/H spideman3 έγραψε:
Σε λίγο θα λάβεις ένα sms που θα σε δίνει το link για το unlock tools. Αν δεν το λάβεις λόγου wind δοκίμασε μετά από 1 ώρα αλλιώς το πρωί.
Από το PC.Ο/H tyros1 έγραψε:
Τι να δοκιμάσω. Να ξανακάνω αίτηση? Αφου μου έστειλαν verification code. To unlock tools θα το τρέξω απο το κινητό ή απο το pc?Ο/H spideman3 έγραψε:
Σε λίγο θα λάβεις ένα sms που θα σε δίνει το link για το unlock tools. Αν δεν το λάβεις λόγου wind δοκίμασε μετά από 1 ώρα αλλιώς το πρωί.
ευχαριστώ και πάλι.
Νίκος