Γενική Συζήτηση για το Redmi Note 3 Pro International Version (Kate)
-
-
Ας το βάλουμε σε δημοσκόπηση, να δούμε τι λένε κ οι υπόλοιποι?
Άμα χάσεις, που χεις χάσει ήδη, θα σε βάλω να μου πλύνεις κ να μου σφουγγαρίσεις τον στάβλο με τα γουρούνια!!
Η άποψη @sso μετράει Χ5.
(Έχεις δίκιο Νας...αλλά μας παρέσυρε το, μαυρο ευτυχώς, off topic...κυλούσε καλά...)
Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
OffTopicΕυτυχώς που έβαλε το χέρι του ο φίλος Νας γιατί γεμίσαμε και σορόπια και ίντριγκες εδώ μέσα
-
Ο/H tyros1 έγραψε:
Εμειναν 69 ώρες...
-
-
Ο/H Chaos έγραψε:
Σε Kate με 7.12.1 Global Beta η αρχική οθόνη είναι συνεχές μαύρο.. Δεν δείχνει κανένα εικονίδιο.
ΜΗΝ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΕΤΕ
-
καλημέρα κύριοι, ξέρετε αν και πότε θα πάρουμε miui9? επίσημα εννοώ, μέσω ΟΤΑ.
-
Ποια Rom έχεις στην συσκευή σου?
Μπορείς να μας δώσεις ένα screenshot από τις ρυθμίσεις - σχετικά με το τηλέφωνο? -
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Ποια Rom έχεις στην συσκευή σου?
Μπορείς να μας δώσεις ένα screenshot από τις ρυθμίσεις - σχετικά με το τηλέφωνο?
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H aspartami έγραψε:
Καλησπερα σε ολους, εχω το RedMi note 3 SE kate και προχωρησα με τον αρχικο οδηγο ωστε να βαλω την τελευταια ρομ στο κινητο μου. Εκανα ολα τα βηματα ακριβως οπως ελεγε στον οδηγο και πηρα το ιερο κομποσχοινι και πατησα flash.. μεχρι τα 32᾽᾽sec ολα καλα.. Εκει λοιπον, μου εδωσε error "Not enough Storage is available to process this command (0x80070008: Max buffer sector is 256)" που στον οδηγο εχει ως λυση να κατεβασω μια kenzo εκδοση και να φλασαρω παλι.
Με τα πολλα, απο τη στιγμη που λαγκαρε η διαδικασια εκλεισα το προγραμμα και αποσυνδεσα το κινητο απο το λαπτοπ.
Το κινητο δεν αναβει , δεν μπαινει σε fastboot mode δεν ανταποκρινεται σε τιποτα. Δοκιμασα να το συνδεσω παλι στο λαπτοπ ματαια ομως.
Καποιου ιδους επαναφορα χρειαζεται την οποια δε γνωριζω. Εχει κανεις καποια ιδεα? ,, επισης κατεβαζω απο εδω thread-437103-1-1.html τη fastboot rom ωστε οταν ανοιξει να περασω αυτη τη ρομ! Το κινητο ηταν σε αυτη τη κατασταση πριν απο ολα αυτα!
Μια βοηθεια παρακαλω! Ευχαριστω πολυ!
Χωρίς πρόβλημα και άμεσα, γύρισε σε 9008 με χρήση του Deep Flash Cable και φλασαρίστικε με το MiFlash μία Global Developer ROM (7.5.19 MIUIη οποία αναβαθμίστηκε αμέσως στην 7.12.1 (MIUI 9).
Το κινητό μόλις παραδόθηκε στον κάτοχό του, πλήρως λειτουργικό!
Καλοδούλευτο -
Του το φαγες τελικά το πελατάκι του κουραμπιε....λερααααααααααα!!!!Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα