Μπράβο Γιώργο !!!!!!Ο/H George Kaggelaris έγραψε:
Παρελήφθη εχθές ιδιοχείρως το Redmi Note 3 Special Edition (Kate) του χρήστη του φόρουμ @aspartami, σε κατάσταση brick (900E), ενώ κατά τα λεγόμενα του ιδίου, και όπως είχε ήδη αναφέρει στο φόρουμ, είχε μέσα ROM Kenzo.Ο/H aspartami έγραψε:
Καλησπερα σε ολους, εχω το RedMi note 3 SE kate και προχωρησα με τον αρχικο οδηγο ωστε να βαλω την τελευταια ρομ στο κινητο μου. Εκανα ολα τα βηματα ακριβως οπως ελεγε στον οδηγο και πηρα το ιερο κομποσχοινι και πατησα flash.. μεχρι τα 32᾽᾽sec ολα καλα.. Εκει λοιπον, μου εδωσε error "Not enough Storage is available to process this command (0x80070008: Max buffer sector is 256)" που στον οδηγο εχει ως λυση να κατεβασω μια kenzo εκδοση και να φλασαρω παλι.
Με τα πολλα, απο τη στιγμη που λαγκαρε η διαδικασια εκλεισα το προγραμμα και αποσυνδεσα το κινητο απο το λαπτοπ.
Το κινητο δεν αναβει , δεν μπαινει σε fastboot mode δεν ανταποκρινεται σε τιποτα. Δοκιμασα να το συνδεσω παλι στο λαπτοπ ματαια ομως.
Καποιου ιδους επαναφορα χρειαζεται την οποια δε γνωριζω. Εχει κανεις καποια ιδεα? ,, επισης κατεβαζω απο εδω thread-437103-1-1.html τη fastboot rom ωστε οταν ανοιξει να περασω αυτη τη ρομ! Το κινητο ηταν σε αυτη τη κατασταση πριν απο ολα αυτα!
Μια βοηθεια παρακαλω! Ευχαριστω πολυ!
Χωρίς πρόβλημα και άμεσα, γύρισε σε 9008 με χρήση του Deep Flash Cable και φλασαρίστικε με το MiFlash μία Global Developer ROM (7.5.19 MIUIη οποία αναβαθμίστηκε αμέσως στην 7.12.1 (MIUI 9).
Το κινητό μόλις παραδόθηκε στον κάτοχό του, πλήρως λειτουργικό!
Καλοδούλευτο![]()
Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk