Γενική Συζήτηση για το Redmi Note 3 Pro International Version (Kate)
-
-
Ο/H fog έγραψε:
Πολύ ωραία.
Τα επόμενα βήματα έχουν σχέση με το τι θες να κάνεις.
Αν θες πχ. να βάλεις την ελληνική dev (με miui 9) αρχικά -και σε κάθε περίπτωση- κρατάς backup.
Κατεβάζεις τη rom από εδώ [XTRV-7.11.30 & ARΩMA] Έγινε η διανομή της νέας MIUI 9 XTRV & ARΩMA ROM σε όλους. (τελευτ. ενημέρωση 02/12 20:02) και το twrp για τη συσκευή σου από εδώ TWRP 3.2.X.X για συσκευές XIAOMI.
Βάζεις τη rom στον εσωτερικό χώρο της συσκευής σου ή στην sd κάρτα (για να μην σβηστεί) και περνάς το twrp με το δεύτερο τρόπο, από το link από το οποίο το κατέβασες. Κατόπιν και ενώ είσαι στο twrp κάνεις factory reset και αμέσως περνάς (κάνεις install) την ελληνική rom.
Δες αυτό που λέει ο fog με bold και πές μου εάν ξέρεις τι εννοεί για να συνεχίσω.
ευχαριστώ πολύ,
ΝίκοςXiaomi_Redmi_Note_7 -
-
οκ, sorry fog.
=============== Δεκ 5th 2017, 8:06am ===============
Λοιπόν παιδιά. Ξεκίνησα τις οδηγίες για το twrp_kate_3.1.1-1_miui-hellas.img και στο
fastboot flash recovery πήρα ΟΚΑΥ. ΟΚΑΥ πήρα και στο fastboot boot twrp_kate_3.1.1-1_miui-hellas.img.
Finished και στα 2.
Στα windows όμως μου έβγαλε μήνυμα πως το device driver software was not successfully installed.
Redmi Note 3 No driver found. Γιατί αυτό? Τώρα τι κάνουμε?
Εχεις κανείς καμιά ιδέα?
ευχαριστώ,
-
Να μην ξεχάσω. Στο κινητό υπάρχει στην αρχική οθόνη με χρώμα πορτοκαλί Unmodified System Partition, ένα μεγάλο λουκέτο κλειστό σε χρώμα πορτοκαλί και απο κάτω με βελάκια πρός τα δεξιά γράφει Swipe to unlock. Τι μένει να κάνω?
Μην ξεχάσουμε πως στα windows έβγαλε μήνυμα πως το device driver software was not successfully installed.
Redmi Note 3 No driver found. Γιατί αυτό? Εγώ έχω το Redmi Note 3 SE και μέχρι στιγμής με τα βήματα που είχα ακολουθήσει δεν είχα κάποιο πρόβλημα. Τώρα τι κάνουμε?
Εχεις κανείς καμιά ιδέα?
ευχαριστώ,
Δες το προηγούμενο μήνυμα και μην προτρέχεις!
-
Ο/H George Kaggelaris έγραψε:
Xiaomi_Redmi_Note_7 -
Πως στο αναγνωρίζει στη διαχείριση συσκευών τώρα που είσαι στο TWRP;
-
Μήπως θα πρέπει να το γυρίσω στην επιλογή 2?
(Re) - Enable Driver Signature Enforcement?
To καλώδιο απο το κινητό το βγάζω? Εχει ακόμα την πορτοκαλή οθόνη με το Unmodified System Partition, ένα μεγάλο λουκέτο κλειστό σε χρώμα πορτοκαλί και απο κάτω με βελάκια πρός τα δεξιά γράφει Swipe to unlock. Τι να κάνω?
ευχαριστώ,
Νίκος
=============== Δεκ 5th 2017, 8:37am ===============
Ως Android Phone
απο κάτω γράφει:
Android Composite ADB InterfaceXiaomi_Redmi_Note_7 -
Νίκο; Στη Διαχείριση συσκευών πως στο βλέπει;
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0