Ένας χάκερ, παίρνει ένα βαρύ backup μέσω twrp και αρχίζει να σβήνει.Ο/H paparounas81 έγραψε:
Αναμένω τις απαντήσεις σας!
'Αν του κάτσει.... του κατσε.
Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΈνας χάκερ, παίρνει ένα βαρύ backup μέσω twrp και αρχίζει να σβήνει.Ο/H paparounas81 έγραψε:
Αναμένω τις απαντήσεις σας!
Το τηλέφωνο δεν θα το καταστρέψεις (hardware) αλλά η miui είναι τόσο πηραγμενη που αν αλλάξεις τα default apps θα τρώει κόλλημα συνέχεια. Μπορείς να δοκιμάσεις το titanium backup pro και να κάνεις freeze τις εφαρμογές για να δεις τη συμπεριφορά της miui. Εγω εχω κανει freeze σχεδόν όλα "bloat" της miui και google εκτος απο το mi account και δουλεύει μια χαρά!Ο/H paparounas81 έγραψε:
, χωρίς να καταστρέψω το τηλέφωνο
Φιλε μου επειδή το πάγωμα των αχρήστων εφαρμογών είναι κάτι που ενδιαφέρει αρκετούς από εμάς μπορεί να κάνεις μια λίστα ποιες εφαρμογές έχεις"παγώσει" επιτυχώς μέχρι τώρα χωρίς να σου δημιουργεί λειτουργικό πρόβλημα. Μιλάω πάντα για miuiΟ/H xgreen έγραψε:
Το τηλέφωνο δεν θα το καταστρέψεις (hardware) αλλά η miui είναι τόσο πηραγμενη που αν αλλάξεις τα default apps θα τρώει κόλλημα συνέχεια. Μπορείς να δοκιμάσεις το titanium backup pro και να κάνεις freeze τις εφαρμογές για να δεις τη συμπεριφορά της miui. Εγω εχω κανει freeze σχεδόν όλα "bloat" της miui και google εκτος απο το mi account και δουλεύει μια χαρά!Ο/H paparounas81 έγραψε:
, χωρίς να καταστρέψω το τηλέφωνο