Γενική Συζήτηση για το Redmi Note 3 Pro International Version (Kate)
Αυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες
-
-
Ορίστε..
-
-
Την τελευταια φορα που προσπαθησα να κανω ενημερωση δεν το εβλεπα να προχωραει και το αφησα..Πες οτι τωρα το αφηνω υπαρχει κινδυνος να χαθει απο μεσα κατι θελει να υπαρχει ελευθερος χωρος?
-
ΟΧΙ
=============== Δεκ 14th 2017, 10:55pm ===============
Αλλά και λάθος να κάνω επειδή είναι official θα σε βγάλει μήνυμα για διαγραφεί δεδομένων και αν συμφωνείς για να συνεχίσεις. -
Παιδες έγινε πολύ πιο απλά από ότι περίμενα και το κινητό πάει λες και το πήρα χθες και δεν υπερβάλλω!!!!Ζήτω τα xiaomi ζητώ η miui 9!!!Θα σας ενημερώσω για τυχόν προβλήματα αν και εφόσον προκύψουν!!(Δεν χάθηκε τπτ από αρχεία εφαρμογές κτλ)
-
Γιατί αγχώθηκες δεν υπήρχε περίπτωση να χαθεί κάτι ένα απλό update έκανε.
-
Έχει να προτείνει κάποιος μια καλή απροβλημάτιστη Nougat;
Έχω βάλει την RR, αλλά χθες με τις κλήσεις μου έκανε νουμεράκια!!!Ὦ ξεῖν᾿, ἀγγέλλειν πατράσι ὅτι τῇδε κοιμόμεθα τοῖς κείνων χρήμασι τρεφόμενοι.
-
Επειδη εχω καιρο να μπω και εχω χασει πολλα επισοδεια μετα την πρωτη εγκατασταση της Ελληνικης ρομ,ποια η διαφορα των 2 παρακατω ρομ για το redmi note 3 SE (kate)?
xiaomi-miui.gr/community/wsif/…omi-RedMi-Note-3-SE-Kate/ -
Η μια είναι η σταθερή έκδοση και η άλλη η υπό ανάπτυξη, με πιο σύγχρονα χαρακτηριστικά/νεότερες εκδόσεις και πιθανόν κάποια bugs.
Η πρώτη αναβαθμίζεται κάθε φορά που υπάρχουν διορθώσεις σε bugs ή προσθήκες μικρής σημασίας κάθε μερικούς μήνες, η δεύτερη -συνήθως- κάθε βδομάδα. -
@Martin88 Stable/Developer
Εγώ έκανα μια βολτούλα με Nougat, πρώτα RR μετά Lineage, αλλά και με τις δυο είχα πρόβλημα με το dialer.
Ενώ πατούσα το κουμπί της κλήσης και η κλήση γινόταν κανονικά δεν εμφανιζόταν η οθόνη της κλήσης αλλά παρέμενε στην επαφή, με αποτέλεσμα να μην έχω δυνατότηατα τερματισμού της κλήσης. Μάλιστα μια φορά μπλόκαρε και το κινητό του καλoύμενου, και δεν μπορούσε ούτε αυτός να τερματίσει την κλήση. Οπότε έφαγαν σουτ και οι δυο.
Τώρα δοκιμάζω πάλι την oreo...PixelExperience_kenzo-8.1.0-20171210-1518, με την οποία τουλάχιστον δεν έχω το πρόβλημα με τον dialer.Ὦ ξεῖν᾿, ἀγγέλλειν πατράσι ὅτι τῇδε κοιμόμεθα τοῖς κείνων χρήμασι τρεφόμενοι.
-
σας ευχαριστω για τις απαντησεις.
κατι ακομα,για να παω απο stable σε dev ακολουθω την ιδια διαδικασια?
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα