Καλησπερα παιδες! Για τους παραπανω λογους, εδω και 2 μηνες ειμαι σε Nitrogen OS 8.1 και το κινητο παει σφαιρα....Ειμαι ρουτ με magisk και xposed για περισσοτερο customizing και ειμαι πολυ ευχαριστημενος! Ειναι κριμα για το συγκεκριμενο τηλεφωνο εκ μερους της Xiaomi να μην αναβαθμιζει σε android 7.0 .....Οποιος θελει δοκιμαζει και δε θα χασει!
Γενική Συζήτηση για το Redmi Note 3 Pro International Version (Kate)
-
-
-
-
Δε χρειάζεται firmware. Περνάει και χωρίς με factory reset. Αν στην πορεία δεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το φλασάρεις τότε.
-
-
Ο/H jiohnis έγραψε:
-
Ο/H Loksias έγραψε:
Oreo? Εδώ δεν ελπίζω ούτε για Nougat...
Και μάλλον δεν θα το αλλάξω, μιας και είναι πολύ δυνατό τηλέφωνο και με ικανοποιεί απόλυτα.
Σκεπτόμουν το Mi Note 3, αλλά η τιμή του είναι αλμυρούτσικη, οπότε, προς το παρόν, δεν...
Το κινητό πάει σφαίρα, εάν είμαι καλυμμένος όσον αφορά την ασφάλεια δεν με ενδιαφέρει να το αλλάξω ακόμη. Όμως ούτε bug fixes δεν βλέπω να γίνονται, πόσο μάλιστα security fixes. -
-
Μου κιτρινισε δεξιά στην γωνία.Επίσκεψη στην info quest από βδομάδα
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
@makaros_ps
Δοκίμασε το παρακάτω αν θέλεις:
Μήπως οθόνη σας Xiaomi έχουν μια κίτρινη απόχρωση; Εδώ είναι πώς να το διορθώσετε. -
makaros_ps,
Λες δηλαδή πως τέλη του 4004 / αρχές του 4005 θα πάρουμε MIUI 9;
Δεν ξέρω αν θα την προλάβω...με το ζόρι θα την βγάλω μέχρι το 3950. -
Έχει κυκλοφόρησει η
MIUI 9 Beta Global Stable V9.2.3.0.MHRMIEK for Redmi Note 3 SE
όχι για όλους, αλλά λογικά όπου νάναι θα βγει και η stableMi Note 10 XTRV-MINote10_MICC9Pro_V13.0.4.0.RFDCNXM_v13-11
Mi 9 lite XTRV-MI9LiteMICC9_V12.5.5.0.RFCCNXM_v12-11
Redmi Note 3 Pro SE Global_V10.2.1.0.MHRMIXM
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα