Γενική Συζήτηση για το Redmi Note 3 Pro International Version (Kate)
-
-
Α μάλιστα!
Είναι στις "Επιλογές προγραμματιστών". Εκεί το βρήκα.
Ευχαριστώ. -
Ο/H panastros έγραψε:
Κυκλοφόρησε η stable 9.2.3 MHRMIEK. Λήψη fastboot από εδώ.
Εγώ μπήκα εδώ -> MIUI ROM for Redmi Note 3 - MIUI Downloads - Xiaomi MIUI Official Forum
Και η Xiaomi μας γράφει Version: V9.2.3.0.MHRMIEK (MIUI8) και λέω εγώ τώρα έβγαλε την version 9 με MIUI 8 ???!!!
Έγινε κανένα λάθος η μας κάνουν πλάκα εκεί στην Xiaomi? -
Μόλις μερικά μηνύματα πιο πάνω, λέω ότι την πέρασα εγώ.
Και προς το παρόν, δεν έχω σημειώσει κάτι το αρνητικό. Το κινητό συνεχίζει να πηγαίνει σφαίρα χωρίς κανένα λαγκάρισμα και μάλιστα έχει και μερικές μικροβελτιώσεις.
Π.χ. στην λίστα των επαφών, τώρα μπορείς να πας απ' ευθείας στο γράμμα Σ, ας πούμε, απλά πατώντας πάνω του. Πριν δεν γινόταν αυτό και έπρεπες να σκολάρεις μέχρι να βρεθείς στο Σ.
Κάποιες ρυθμίσεις έχουν αλλάξει θέση, ενώ έχουν προστεθεί κάποιες νέες.
Για την διαχείρηση της μπαταρίας, θα χρειαστούν μερικές φορτοεκφορτίσεις για να διαπιστώσω αν είναι το ίδιο καλή με την προηγούμενη έκδοση ή όχι.
Προς το παρόν όμως οι ενδείξεις είναι πολύ καλές. Με 1 ημέρα και 6 ώρες σε χρήση, η μπαταρία έχει ακόμα 79%
Αυτό είναι ένα δείγμα ότι τα πάει πολύ καλά στην διαχείρηση. Τουλάχιστον όσο τα πήγαινε και με την 8.
Επίσης, γιατί MIUI 8;
Γράφει ξεκάθαρα: MIUI Global 9.2 | Σταθερή | 9.2.3.0 (MHRMIEK)
Αλλά δεν έχει αναβαθμιστεί σε Android Nougat. Παραμένει (και θα παραμείνει), σε Android 6.0.1 -
Ο/H Loksias έγραψε:
Μόλις μερικά μηνύματα πιο πάνω, λέω ότι την πέρασα εγώ.
Και προς το παρόν, δεν έχω σημειώσει κάτι το αρνητικό. Το κινητό συνεχίζει να πηγαίνει σφαίρα χωρίς κανένα λαγκάρισμα και μάλιστα έχει και μερικές μικροβελτιώσεις.
Π.χ. στην λίστα των επαφών, τώρα μπορείς να πας απ' ευθείας στο γράμμα Σ, ας πούμε, απλά πατώντας πάνω του. Πριν δεν γινόταν αυτό και έπρεπες να σκολάρεις μέχρι να βρεθείς στο Σ.
Κάποιες ρυθμίσεις έχουν αλλάξει θέση, ενώ έχουν προστεθεί κάποιες νέες.
Για την διαχείρηση της μπαταρίας, θα χρειαστούν μερικές φορτοεκφορτίσεις για να διαπιστώσω αν είναι το ίδιο καλή με την προηγούμενη έκδοση ή όχι.
Προς το παρόν όμως οι ενδείξεις είναι πολύ καλές. Με 1 ημέρα και 6 ώρες σε χρήση, η μπαταρία έχει ακόμα 79%
Αυτό είναι ένα δείγμα ότι τα πάει πολύ καλά στην διαχείρηση. Τουλάχιστον όσο τα πήγαινε και με την 8.
Επίσης, γιατί MIUI 8;
Γράφει ξεκάθαρα: MIUI Global 9.2 | Σταθερή | 9.2.3.0 (MHRMIEK)
Αλλά δεν έχει αναβαθμιστεί σε Android Nougat. Παραμένει (και θα παραμείνει), σε Android 6.0.1
-
@Loksias ευχαριστώ για το feedback σχετικά μ'αυτήν την έκδοση. Άλλωστε το φαντάστηκα ότι θα λειτουργεί απροβλημάτιστα, γιατί έτσι μας έχει συνηθίσει η Xiaomi. Αυτό που με ξάφνιασε είναι, όπως έχει τονίσει και ο @thanosgk13, είναι ότι στην επίσημη ιστοσελίδα γράφει Version: V9.2.3.0.MHRMIEK (MIUI8), ότι δηλαδή είναι βασισμένη στην MIUI 8 αντί 9. Αλλά μάλλον γράψανε λάθος.
-
Να ρωτησω κι εγω κατι ως ασχετος? Υπαρχει διαφορά στην android 6 με την android 7? Γιατι αν οντως υπαρχει και ειναι προς το καλυτερο, τοτε όσες miui (9, 10, 11 κλπ) παρει το κινητο μας, τοτε απλα αλλαζει το "περιτυλιγμα" και η ουσια παραμενει η ιδια.. Αν ομως δεν υπαρχει διαφορα τοτε προσωπικα δεν εχω κανενα προβλημα που παραμενει στην android 6. Αλλα διαπιστωνω οτι καποιες σημαντικες αλλαγες (όπως π.χ. το split screen), δεν παει να εχουμε και miui 9 ή miui 109, δεν θα το δουμε ποτέ, μιας και εχω δει ότι χρειαζεται nougat για να δουλεψει..
-
Ειναι δυο παράλληλα πρότζεκτ που τρέχουν.
Ένα της Xiaomi και το Android της Google.
Το miui δεν είναι μόνο περιτύλιγμα όπως ανέφερες, έχει σημαντικές λειτουργίες μέσα στο λειτουργικό που δεν τις βλέπεις. Οπότε όταν υπάρχουν αναβαθμίσεις τις κάνουμε για να έχουμε κατά κύριο λόγο ασφαλεία και δευτερεύοντα λειτουργικότητα και νέες λειτουργίες. -
Ο/H amavroudis έγραψε:
Ειναι δυο παράλληλα πρότζεκτ που τρέχουν.
Ένα της Xiaomi και το Android της Google.
Το miui δεν είναι μόνο περιτύλιγμα όπως ανέφερες, έχει σημαντικές λειτουργίες μέσα στο λειτουργικό που δεν τις βλέπεις. Οπότε όταν υπάρχουν αναβαθμίσεις τις κάνουμε για να έχουμε κατά κύριο λόγο ασφαλεία και δευτερεύοντα λειτουργικότητα και νέες λειτουργίες.
-
Αυτο ισχύει που αναφέρεις, αλλά τρέχουν και άλλα πράγματα εκτός από τις νέες λειτουργίες, όπως σου έγραψα...
-
-
Το split screen είναι χαρακτηριστικό του android 7, δεν τίθεται θέμα "κλειδώματος".
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα