Διαφήμιση

Γενική Συζήτηση για το Redmi Note 3 Pro International Version (Kate)

• Ο/H fog έγραψε:

NATIVE υποστήριξη στο χαρακτηριστικό, υπάρχει από το Android 7.
      Το να λέμε ότι η κάθε εταιρία το "κλειδώνει" στο android 6 είναι ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ.
      I stand corrected. Όντως ό,τι φαίνεται "stock" δεν είναι πάντα (στις ROM άλλων κινητών όπως το Vernee μου αναφέρομαι), οπότε ναι υπό αυτές τις συνθήκες προφανώς μάλλον έχουν λειτουργίες όπως το split screen ως "πείραγμα".
    • Παιδιά, το έγγραψα σε κάποιο άλλο thread και θεωρω ότι πρέπει να το αναφέρω και εδώ που κυκλοφορούν περισσότεροι ειδικοί. Φαίνεται να είμαι ο μόνος που το αναφέρει. Δε κάνω όμως λάθος.
      Streaming μέσω κάποιου explorer ταινίας απο τοπικό δίκτυο DLΝΑ δε κατάφερα να κάνω και δοκίμασα πολλές dev rom από την XTRV dev 6.12.21 έως και την XTRV dev 7.12.21 και πολλούς explorer.
      Έχω κάνει πολλά FR στο κινητό για να περάσω κάθε νέα dev έκδοση και εγκαθιστώντας πληθώρα file explorers παρατήρησα ότι όταν ήθελα να ανοίξω ταινία avi, mkv, mp4 ή ήχο mp3 από τον κεντρικό server μου έβγαζε ο κάθε Explorer μόνο την επιλογή του Opera και του stock browser ( εβλεπε σαν σελίδα τη διεύθυνση του dlna server κάτι σαν smb//192.168.1.10) και δε καταλάβαινε ότι ήταν αρχείο βίντεο για να ανοίξει τον vlc, BS.Player, η mxplayer.
      Δε ξέρω αν φταίει ότι ο server είναι Linux. Αναγκάστηκα να γυρίσω σε Stable στο Kate μου γιατί μόνο η stable μου δίνει κανονικά τους players στην επιλογή.
      Το έχετε ακούσει ξανά?
      Θεωρώ ότι αν υπολογίσει κάνεις και τα άλλα μικροπροβληματα όπως την εξαφάνιση των διακοπτών mi drop και Μετάδοσης, τα προβλήματα Bluetooth που αναφέρουν άλλοι, το γεγονός ότι δεν έχουμε ούτε στις ελληνικές dev την επιλογή εμφάνισης 3,4 η 5 στηλών στις εφαρμογές της οθόνης στους διακόπτες και στους φακέλους - δεν μας δίνουν κάτι καλύτερο από τις τελευταίες XTRV stable.

Τα καλύτερα μου ever κινητά ανά OS:

• Παιδιά καλημέρα μου έσπασε η οθόνη και θα ήθελα την βοήθεια σας... Υπάρχει κάπου διαθέσιμη οθόνη για αυτό το μοντέλο??? Βλέπω σε διάφορα σκρουτζομαγαζα ότι είναι για το international αλλά δεν εμπιστεύομαι. Υπάρχει και φυσικό κατάστημα που μπορεί να το αλλάξει σε λογική τιμή???? Ευχαριστώ πολύ.
    • Διαφήμιση
    • Ο/H nutrialex έγραψε:

Παιδιά, το έγγραψα σε κάποιο άλλο thread και θεωρω ότι πρέπει να το αναφέρω και εδώ που κυκλοφορούν περισσότεροι ειδικοί. Φαίνεται να είμαι ο μόνος που το αναφέρει. Δε κάνω όμως λάθος.
      Streaming μέσω κάποιου explorer ταινίας απο τοπικό δίκτυο DLΝΑ δε κατάφερα να κάνω και δοκίμασα πολλές dev rom από την XTRV dev 6.12.21 έως και την XTRV dev 7.12.21 και πολλούς explorer.
      Έχω κάνει πολλά FR στο κινητό για να περάσω κάθε νέα dev έκδοση και εγκαθιστώντας πληθώρα file explorers παρατήρησα ότι όταν ήθελα να ανοίξω ταινία avi, mkv, mp4 ή ήχο mp3 από τον κεντρικό server μου έβγαζε ο κάθε Explorer μόνο την επιλογή του Opera και του stock browser ( εβλεπε σαν σελίδα τη διεύθυνση του dlna server κάτι σαν smb//192.168.1.10) και δε καταλάβαινε ότι ήταν αρχείο βίντεο για να ανοίξει τον vlc, BS.Player, η mxplayer.
      Δε ξέρω αν φταίει ότι ο server είναι Linux. Αναγκάστηκα να γυρίσω σε Stable στο Kate μου γιατί μόνο η stable μου δίνει κανονικά τους players στην επιλογή.
      Το έχετε ακούσει ξανά?
      Θεωρώ ότι αν υπολογίσει κάνεις και τα άλλα μικροπροβληματα όπως την εξαφάνιση των διακοπτών mi drop και Μετάδοσης, τα προβλήματα Bluetooth που αναφέρουν άλλοι, το γεγονός ότι δεν έχουμε ούτε στις ελληνικές dev την επιλογή εμφάνισης 3,4 η 5 στηλών στις εφαρμογές της οθόνης στους διακόπτες και στους φακέλους - δεν μας δίνουν κάτι καλύτερο από τις τελευταίες XTRV stable.
      Έχεις δοκιμάσει αυτήν την εφαρμογή;

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.bubblesoft.android.bubbleupnp&feature=search_result

Εμένα μου έπαιζε με όλες τις ROM, είτε stable είτε dev (Σε xtrv αναφέρομαι πάντα). :)
    • Την βάλει εδώ και τρεις μέρες.
      Εν συντομία, δεν έχω συναντήσει κανένα κόλλημα και η διάρκεια της μπαταρίας, δείχνει να είναι η ίδια με αυτήν της version 8.
    • Ο/H Loksias έγραψε:

Την βάλει εδώ και τρεις μέρες.
      Εν συντομία, δεν έχω συναντήσει κανένα κόλλημα και η διάρκεια της μπαταρίας, δείχνει να είναι η ίδια με αυτήν της version 8.
      Καποια βελτιωση στη καμερα?
    • Διαφήμιση
    • Δεν το έχω ψάξει ιδιαίτερα, αλλά είδα ότι σε low light έχει και πάλι πολύ θόρυβο.
      Με φως ημέρας τα καταφέρνει πολύ καλά.

=============== Φεβ 28th 2018, 5:08pm ===============
      Χμμ...πριν λίγο διεπίστωσα πως αν ενεργοποιήσω το HDR η stock κάμερα κρασσάρει.
      Αλλά δεν μπορώ να πω με βεβαιότητα ότι είναι πρόβλημα της 9, καθώς το έχω πειράξει ελαφρώς.
      Δηλαδή έχω κατεβάσει την Snap camera και έχω προσθέσει μια γραμμή perist στο build.drop αρχείο
      Η Snap camera πάντως, δουλεύει χωρίς κρασαρίσμτα.
    • Και εγώ μια χαρά βρίσκω την 9.2.3.0, νομίζω ότι έχει καλύτερη αυτονομία απο την 8.5.3 που είχα αλλα την έχω μόνο 3 μέρες οπότε δεν μπορώ να είμαι σίγουρος, αυτό που είδα είναι ότι στον κατάλογο στο πλάι έχει τώρα Ελληνικά γράμματα για γρήγορη αναζήτηση κάτι που η 8 δεν είχε όταν το είχα δοκιμάσει, βέβαια είμαι μόνιμα σε Αγγλικό μενού και δεν θυμάμαι σε αν αυτό ισχύει για όλες τις μαμά miui 8, άλλο ένα καλό που έχει είναι η δυνατότητα να κλείνεις την οθόνη με συνεχές πάτημα κάποιου πλήκτρου αφής (το ορίζεις εσύ). Σε μένα δεν κρασάρει η κάμερα στο HDR.
      Mi Note 10 XTRV-MINote10_MICC9Pro_V13.0.4.0.RFDCNXM_v13-11 <3
      Mi 9 lite XTRV-MI9LiteMICC9_V12.5.5.0.RFCCNXM_v12-11 <3
      Redmi Note 3 Pro SE Global_V10.2.1.0.MHRMIXM :love:
    • Ο/H George Kaggelaris έγραψε:

Έχεις δοκιμάσει αυτήν την εφαρμογή;
      https://play.google.com/store/apps/details?id=com.bubblesoft.android.bubbleupnp&feature=search_result

Εμένα μου έπαιζε με όλες τις ROM, είτε stable είτε dev (Σε xtrv αναφέρομαι πάντα). :)
      Όχι george δεν την έχω δοκιμάσει. Θα τη δοκιμάσω. Τι εννοείς όταν λές σου έπαιζε. Σου έπαιζε με την εφαρμογή που προτείνεις ή με τη miui?
      Το θέμα όμως είναι ότι ήμουν με έκδοση xtrv dev και τα patches του userxp απο τον Δεκεμβριο του 2016 και περίμενα ότι σε ένα χρόνο και κάτι ψηλά η miui θα έχει προχωρήσει λιγουλάκι. Αυτό που έγραψα (το DLNA streaming) γίνοταν παλιά και τώρα πρέπει να κατεβάσω extra apk για να το κάνω αυτό και πολλά άλλα πράγματα. Δεν θέλω να κατεβάσω 10 apk's. Θέλω να το κάνω με τη miui γιατι αυτήν εμπιστεύομαι και όχι με αμφίβολες εφαρμογές απο το play store. (προς θεού δεν εννοώ αυτή που μου προτείνεις εσύ)
      Όμως αντι να προχωρεί παρατηρώ ότι όχι μόνο ΔΕΝ προσφέρει τίποτα καινούργιο (για UI του χρήστη εννοώ και όχι για θέματα ασφάλειας κλπ) αλλά και γυρίζει πίσω. Αν εξαιρέσεις το θέμα της κάμερας για το οποίο δεν έχω ασχοληθεί καθολου, έχω αναφέρει 7 πράγματα προβληματα στις νέες xtrv dev και ελάχιστοι ασχολούνται με αυτά. Σχηματίζω την εντύπωση ότι οι περισσότεροι βάζοντας την νέα dev ακουμπούν το γραφείο τους το κινητό και περιμένουν να βγάλει καπνό ή να κάνει force close. Και αν δεν κάνει έρχονται και γράφουν εδώ ότι η νεα rom δουλεύει ρολόι ενω στην πραγματικότητα δεν έχουν τσεκάρει καμιά λεπτομέρεια , δεν έχουν φθάσει το κινητό στο όρια, δεν έχουν συγκρίνει τίποτα. Μαθητής μου σήμερα μου που τον ψήνω να αγοράσει XIAOMI μου έδειξε το κινητο του ένα Samsung J7 του 2017 με split screen και έμεινα άφωνος. 3GB μνήμη έχει το κινητό μας και προφανώς μπορεί να κάνει πολλά πράγματα ακόμη αλλά η miui δε μας βοηθά. Tο κρατά στάσιμο. Μάλλον θα μείνω στις δύο xtrv stable (8.1.1.0 και 8.2.4.0) προσθέτοντας τα patches του userxp και απλά θα παρακολουθώ τα θέματα που αφορούν την κάμερα.
      My 2 cents.

Τα καλύτερα μου ever κινητά ανά OS:

• Διαφήμιση
    • Ο/H spideman3 έγραψε:

Από την στιγμή που θέλεις να πας σε Ελληνική rom μην το ψάχνεις, απλά τόλμησε το. Τώρα γιατί δεν φαίνονται η λεπτομέρειες Miui έκδοσης δεν ξέρω αλλά αν θέλεις μπες σε twrp λειτουργία - wipe - cache & dalvick αν δεν φτιάξει έτσι νομίζω μόνο με factory reset.
      Αν όμως αμφιταλαντεύεσαι οι επιλογές που έχεις είναι μέσω fastboot rom με το εργαλείο miflash να ξανά περάσεις την τελευταία global stable rom ή την 8.2.24 global developer αλλά εδώ κάτω δεξιά θα επιλέξεις Clean all. Γιατί από developer προς stable και το αντίστροφο factory reset.
      Σε δίνω οδηγό για να περάσεις την ελληνική
      Γενικός οδηγός εγκατάστασης της Ελληνικής ρομ XTRV σε όλα τα κινητά Xiaomi
      Και αν θέλεις να παραμείνεις σε official rom εδώ
      Unbrick ή Καθαρή Εγκατάσταση FastBoot Rom με το Mi Flash (SnapDragon)
      Flash με το MiFlash (VIDEO)
      @spideman3,
      θα πάω μεν σε ελληνική ROM, αλλά το ψάχνω ακόμα. Διότι, κατά την γνώμη μου πάντα, πρέπει να βάλω μια ελληνική ROM που να έχει περισσότερα χαρακτηριστικά και καλούδια από την official global.
      Και επειδή δεν είμαι γνώστης, έχω χωθεί στα υπόγεια του φόρουμ και ψάχνω μια τέτοια ROM που να τρέχει απροβλημάτιστα στο kate.
      Κάτι θα βρω, που θα μου πάει.

Από περιέργεια τώρα, και με δεδομένο ότι έχω ρουτάρει το κινητό και έχει πάνω το twrp του geoanto555, μπορείς να καταλάβεις τι θα συμβεί γίνει αν προχωρήσω στην αναβάθμιση που ζητάει (9.8.2.24);
      Μου είπες βέβαια ότι δεν θα κάνει την αναβάθμιση, αλλά δεν κατάλαβα καλά.
      Αν θέλεις, και δεν βαριέσαι, μπορείς να μου το αναλύσεις λίγ παραπάνω;