Διαφήμιση

Γενική Συζήτηση για το Redmi Note 3 Pro International Version (Kate)

• Γενική Συζήτηση για το Redmi Note 3 Pro International Version (Kate)

@geoanto555 στην σύγκριση είχαν και οι 2 hdr. Θα την Τεσταρω και αύριο το πρωί να δω διάφορες! Σε ευχαριστώ πάντως .

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • Ελπίζω να έχεις την σωστή εφαρμογή και όταν βγάζεις την φωτο και πας να την δεις να κάνει επεξεργασία.

@geoanto555 ναι όταν τραβάω φωτό μου την κάνει επεξεργασία πριν την δω .να αυτή είναι η εφαρμογή . Λίγο που το τσεκαρα είναι λίγο καλύτερη αυτή από την μαμά κάμερα ,ακόμα και σε βίντεο στο 4k που εβαλα και στις 2 κάμερες αυτή που μου πρότεινες τραβάει λίγο καλύτερο βίντεο και πιο καθαρό με λεπτομέρειες.

• Διαφήμιση
    • Ο/H makisfz έγραψε:

Την αναβάθμιση θα την κανει αν είναι 1 giga και πάνω, αν είναι π.χ 56, 100, 150 mb αυτές δεν τις κάνει. Αλλά να ξέρεις θα χάσεις το twrp και πρέπει να το κάνεις από την αρχή πάλι.
      Υ.Σ για να δει κάποιος που τον αναφέρεις μπροστά από το nickname να βάζεις @ π.χ @spideman3

Redmi n3pro
      Καλησπέρα.
      Όντως την έκανε την αναβάθμιση και όντως έχασε το twrp.
      Στο screenshot "Σχετικά με το τηλέφωνο", μπορείτε να δείτε λεπτομέρειες.
      Η τρέχουσα ROM είναι η (9) 8.3.1 Global Dev

Επειδή το έχω και σαν εταιρικό, δεν μπορώ να παίζω συνεχώς μαζί του. Βρήκα ένα παλιό Samsung Galaxy core και έβαλα σε αυτό την SIM, οπότε μπόρεσα να πειράξω το kate.
      Κάποια στιγμή θα το επαναλάβω και θα περάσω την XTRV+arΩma 8.3.1
      Images
      • System.png

164,71 kB, 1.080×1.920, viewed 107 times
    • Μια επισημανση αν μου επιτρεπεται να κανω.. γιατι το εχω εν μερη θιξει το θεμα σε προηγουμενο post..
      Οταν αγοραζεις ενα κινητο ξερεις απο τις πρωτες μερες (1-2 εβδομαδες το
      πολυ) το ποσο σου κραταει η μπαταρια σου και το ποσο γρηγορο ειναι. Το
      κινητο το λεει και η ιδια η λεξη.. πρεπει να ειναι ΚΙΝΗΤΟ.. δηλαδη να το
      εχω οσο μεγαλυτερο διαστημα γινεται στα χερια μου.. και ΟΧΙ στην πριζα
      να φορτιζει.. Τι να το κανω το σουπερ-ντουπερ κινητο με 100πυρηνο
      επεξεργαστη και με διαρκεια μπαταριας μισης μερας.. απο το να εχω ενα
      κινητο με νορμαλ χαρακτηριστικα και με οσο γινεται μεγαλυτερη διαρκεια
      μπαταριας για να το εχω όσο γινεται περισσοτερο μαζι μου.. Ξαναλεω
      κινητο ειναι.. ΟΧΙ playstation ή κατι αλλο που ναι μεν θα ειναι φοβερο
      και τρομερο αλλα δεν θα μπορω να το εχω περισσοτερο στα χερια μου.. Κι
      εκει πρεπει για μενα να στοχευουν τα updates.. οχι στο να το κανουν κατα
      2 δευτερολεπτα πιο γρηγορο (λεω εγω), αλλα λιγοτερο ενεργοβορο!!!!
      Και μην μου πειτε οτι αυτο εχει να κανει με εφαρμογες που βαζουμε και
      λοιπα.. γιατι εχω κρατησει κινητο με ROM 8.1.1.0 με εφαρμογες μολις
      αυτες μετα απο το περασμα της ROM, αλλα και αργοτερα νεωτερη ROM (καθαρη
      εγκατασταση) παλι με μολις τις εφαρμογες μολις αυτες μετα την
      εγκατασταση (καμια αλλη) και η διαφορα στην μνημη - ταχυτητα ανεπαισθητα
      πιο γρηγορα ίσως και ιδια με πριν, αλλα η καταναλωση της μπαταριας πολυ
      χειροτερη απο πριν.. Για ποιο UP-date μιλαμε τοτε.. μαλλον για
      υποβαθμιση του κινητου.. Γιατι καλα τα animation (οχι οτι πριν ηταν
      χαλια) αλλα το να εχει η πριζα το κινητο, όσο περνανε οι αναβαθμισεις,
      περισσοτερη ωρα απο μενα.. δεν το βρισκω λογικο..

Οποτε θα ήθελα να κανω μια παρακληση αν γινεται στους developers, τους οποιους εννοειται πως εκτιμω για την δουλεια που κανουν, αλλα αν γινεται να δωσουν καπως περισσοτερη βαρυτητα στο θεμα αυτονομιας - λιγοτερης καταναλωσης της μπαταριας, απο το να εχω καποια επιπλεον animation ή εφε στο κινητο. Ας επιδιωξουμε για αρχη το μεγιστο της χρησης της μπαταριας και μετα αφου το κρατησουμε αυτο σταθερο (οσο γινεται) να "χτισουμε" όλα τα υπολοιπα..

Συμπέρασμα της 8.3.1 . Προσωπικά είμαι πολύ ευχαριστημένος που την πέρασα ,(μιλάω για την xtrv και όχι την aroma)δείχνει να έχει πολύ καλή διαχείριση μπαταρίας και πολύ καλή διαχείριση ram αφού με έξι εφτά εφαρμογές στο παρασκήνιο μου δείχνει 1,7 με 1.8 ram( πριν πατήσω εκκαθάριση) ,που παλιά με ανοιχτές εφαρμογές με πήγαινε στο 1 ram .το κινητό δεν δείχνει να έχει ίχνος lag . Από μπαταρία που το παρατηρούσα, από πλήρη φόρτιση κράτησε 5 ώρες και πήγε 75 τοις εκατο με λιώσιμο παιχνίδια ,fb ,chrome ,και άλλα . Προτείνω όσοι έχουν το kate να την περάσουν γιατί βλέπω οι δημιουργοί κάνανε πάρα πολύ καλή δουλειά! Μπράβο!

Καλησπέρα παιδιά, πέρασα σήμερα την 8.3.8, όλα μια χαρά μέχρι που αποφάσισα να εγκαταστήσω το xposed framework, πηγα να βάλω μια έκδοση που είχα περάσει με την 8.1 stable και έπεσα σε bootloop. Καμία έκδοση xposed που να δουλεύει με τη νέα rom έχουμε;

Στάλθηκε από το SM-T320 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • Διαφήμιση
    • Μετα από αρκετές μέρες με την V9.2.3.0.MHRMIEK έχω να πω ότι μου φαίνεται καλύτερη απο την V8.5.3.0.MHRMIED που είχα, και καλύτερο σήμα, από μπαταρία πολύ καλή, βέβαια δεν χρησιμοποιώ πολύ το κινητό και έχω παγώσει αρκετές εφαρμογές που δεν θέλω μια και είμαι root
      Mi Note 10 XTRV-MINote10_MICC9Pro_V13.0.4.0.RFDCNXM_v13-11 <3
      Mi 9 lite XTRV-MI9LiteMICC9_V12.5.5.0.RFCCNXM_v12-11 <3
      Redmi Note 3 Pro SE Global_V10.2.1.0.MHRMIXM :love:
    • Όντως η V9.2.3.0.MHRMIEK βγήκε πολύ καλή, και σε διαχείριση μπαταρίας και σε ταχύτητα. Μία εβδομάδα που την δουλεύω, πάει τέλεια.
    • Καλημερα, εχω ενα θεμα με το ξυπνητηρι.....οχι οχι δεν ειναι αυτο που φανταζεστε δεν εχω προβλημα να ξυπνησω
      το προβλημα ειναι πως οτι permissions και να εχω δωσει (τα οποια πιστευω τα εχω δωσει ολα) στα διαφορα alarm apps που βαζω, ανα τακτικα διαστηματα δεν χτυπανε καθολου ή χτυπανε μετα απο πχ 10 λεπτα...οχι οταν θελω! Δηλ μια πολυ περιεργη συμπεριφορα!
      Εκτος αν εχετε καμια αλλη ιδεα λεω να κανω κανενα wipe απο την αρχη την V9.2.3.0.MHRMIEK πχ.....να προσθεσω πως αυτο γινοταν και στην προηγουμενη version ακριβως το ιδιο θεμα δεν αλλαξε κατι δηλ...περιεργο προβλημα για να ειναι harware δηλ.
      Επισης η εφαρμογη της ryanair οπως και σε αλλους απο οτι ειχα δει ειτε εδω ειτε στο συγκεκνικο φορουμ...δεν δουλευει καθολου ακομα και με την V9.2.3.0.MHRMIEK
      αν εχετε καμια ιδεα να δοκιμασω....αλλιως αν μπορει καποιος να μου υπενθυμισει τι να κανω wipe για ενα clean install
      θενξ
    • Εγώ είμαι με την 9.8.3.8 official Global Dev και χρησιμοποιώ το δικό του alarm.
      Δηλαδή δεν έχω κατεβάσει άλλη εφαρμογή.
      Έχω καθημερινά δύο ξυπνητήρια και ένα το ΣΚ και δεν έχω συναντήσει το πρόβλημα που αναφέρεις.
    • Διαφήμιση
    • Ο/H Panos Makos έγραψε:

Καλημερα, εχω ενα θεμα με το ξυπνητηρι.....οχι οχι δεν ειναι αυτο που φανταζεστε δεν εχω προβλημα να ξυπνησω
      το προβλημα ειναι πως οτι permissions και να εχω δωσει (τα οποια πιστευω τα εχω δωσει ολα) στα διαφορα alarm apps που βαζω, ανα τακτικα διαστηματα δεν χτυπανε καθολου ή χτυπανε μετα απο πχ 10 λεπτα...οχι οταν θελω! Δηλ μια πολυ περιεργη συμπεριφορα!
      Εκτος αν εχετε καμια αλλη ιδεα λεω να κανω κανενα wipe απο την αρχη την V9.2.3.0.MHRMIEK πχ.....να προσθεσω πως αυτο γινοταν και στην προηγουμενη version ακριβως το ιδιο θεμα δεν αλλαξε κατι δηλ...περιεργο προβλημα για να ειναι harware δηλ.
      Επισης η εφαρμογη της ryanair οπως και σε αλλους απο οτι ειχα δει ειτε εδω ειτε στο συγκεκνικο φορουμ...δεν δουλευει καθολου ακομα και με την V9.2.3.0.MHRMIEK
      αν εχετε καμια ιδεα να δοκιμασω....αλλιως αν μπορει καποιος να μου υπενθυμισει τι να κανω wipe για ενα clean install
      θενξ
      Σε όσες ROM και να έχω βάλει το "μαμα" ξυπνητήρι δουλεύει πάντα.. εκείνα που δεν δουλευαν ήταν τα έξτρα ξυπνητήρια..αλλά πότε όμως? Για να δουλεψουν επρεπε μετα την εγκατασταση τους να παω στην εξοικονομιση ενεργειας και να βαλω την εφαρμογη του ξυπνητηριου "χωρις περιορισμους". Στην αρχικη του επιλογη "Διαχειριση απο MIUI" μετα από λίγο αφού έκλεινε η οθόνη του κινητού έκλειναν και οι εφαρμογές στο παρασκήνιο και μαζι και το έξτρα ξυπνητηρι. Από την στιγμή που το άλλαξα αυτό το έξτρα ξυπνητήρι χτυπάει κανονικα στην ώρα του..