Γενική Συζήτηση για το Redmi Note 3 Pro International Version (Kate)
-
-
Εχω ακομα την εκδοση 8.1.1.0 και δεν την αλλαζω για το θεμα της μπαταριας.
Χτες για πολλοστη φορα σταματησε να δουλευει η wifi xiaomi λαμπα που εχω και ηταν αδυνατον να την ξαναστησω. Ετσι αποφασισα να ξηλωσω το mihome και να το ξαναβαλω απο το google store.
Κατεβηκε, αναβαθμιστηκε αλλα ειναι μια εντελως διαφορετικη εκδοση. Λεει 5.1.19
Γνωριζει κανεις τι ειναι;
Του εβαλα chinamainland , στηθηκε η καμερα, αλλα μου κανει κατι δυακολιες καθε φορα στο connect.
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk -
Πέρασα την νέα dev 8.3.22 και με την βοήθεια της Arωma έκανα και μερικές ματζακουλιές.
Π.χ. έβγαλα το στοκ εμαιλ και μετά πέρασα το Blue mail, έτσι για δοκιμή.
Το μόνο αρνητικό που βρίσκω, είναι ότι η Google κάμερα που δίνεται μαζί, εξακολουθεί να κρασάρει.
Για διάρκεια μπαταρίας, θα δω προσεχώς. -
Καλησπερα σε ολη την ομαδα, εχω το redmi note 3 pro (νομιζω οτι ειναι το SE καθως ειναι λιγο μεγαλυτερο συγκριτικα με ενα ακομη που εχουμε στο σπιτι).
Διαβαζω σε διαφορα site οτι το μοντελο θα παρει την v9.5.1.0 MHOMIEK, το δικο μου γραφει MHRMIEK, γνωριζει κανεις την διαφορα και αν θα αναβαθμιστει το δικο μου?
ευχαριστω -
Η rom που έχεις είναι η τελευταία επίσημη για το kate, οπότε καλά είναι να διορθώσεις και στο προφίλ σου τη συσκευή, έχεις το SE και όχι το pro.
H 9.5.χ.χ γενικά εμφάνισε αρκετά προβλήματα και αποσύρθηκε σε διάφορες συσκευές. Δε γνωρίζω αν αυτό συνέβει και για το kate.
Όπως και νάχει, όταν κυκλοφορήσει η επόμενη επίσημη αναβάθμιση, θα σου έρθει ειδοποίηση.
Τις διαφορές ή πιο σωστά τι διορθώνει ή αλλάζει, θα το δεις όταν βγει η αναβάθμιση, στον updater. Θα έχει κάτι τέτοιο:
-
ισως ειναι χαζη η απορια μου, αλλα τα γραμματα MHOMIEK αναφερονται για το pro και τα MHRMIEK για το SE?
-
Ένα γενικό οδηγό για την ονοματολογία των roms μπορείς να δεις εδώ: Ένας περιεκτικός οδηγός: Κατανόηση των MIUI εκδόσεων!
Το πρώτο γράμμα αναφέρεται στην έκδοση android της συσκευής, στην περίπτωση εδώ το Μ σημαίνει Marshmallow -> android 6.
Tα 2 επόμενα γράμματα συνήθως είναι η κωδική ονομασία της συσκευής, δηλαδή HO = Redmi Note 3 Pro, HR = Redmi Note 3 SE
Τα επόμενα 2 γράμματα είναι το είδος της rom (ΜΙ για global, CN για κινέζικη).
Τα 2 τελευταία δε γνωρίζω που αναφέρονται -
Ευχαριστω ειλικρινα για την βοηθεια
-
Είμαι στην 9.2.3.0 (MHRMIEK) και ενώ είναι πολύ καλή ROM, έχει ένα περίεργο bug.
Αν καλέσω έναν αριθμό και μετά το κλείσω κατευθείαν, τότε συνεχίζει να καλεί κανονικά ενώ φαίνεται ότι έχει κλείσει !!!
Συμβαίνει σε κάποιον άλλον αυτό ? Σκέφτομαι μήπως είναι το performance boosting app που έχω (All-In-One Toolbox) -
-
Καλημέρα.
Μόλις πέρασα την 8.3.29 Dev και όλα δείχνουν καλά, εκτός από την Google camera, που παρ' όλο που το change log λέει ότι διορθώθηκε το κρασάρισμα που παρουσιαζόταν σε ορισμένες περιπτώσεις, αυτό παραμένει (τουλάχιστον στην δική μου συσκευή).
Ευχαριστούμε τα παιδιά για την δουλειά τους! -
Ο/H Loksias έγραψε:
Καλημέρα.
Μόλις πέρασα την 8.3.29 Dev και όλα δείχνουν καλά, εκτός από την Google camera, που παρ' όλο που το change log λέει ότι διορθώθηκε το κρασάρισμα που παρουσιαζόταν σε ορισμένες περιπτώσεις, αυτό παραμένει (τουλάχιστον στην δική μου συσκευή).
Ευχαριστούμε τα παιδιά για την δουλειά τους!
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα