Γενική Συζήτηση για το Redmi Note 3 Pro International Version (Kate)
-
-
Ο/H amavroudis έγραψε:
-
-
-
-
Ο/H fog έγραψε:
Μια σημείωση σχετικά με την παραπάνω gcam. Το πιθανότερο είναι να μην δουλεύει σε android 6, γιατί προορίζεται για android 7 και 8.
Σε android 6 παίζουν οι εκδόσεις των 2 εφαρμογών που αναφέρονται εδώ HDR+ google κάμερες και xiaomi κινητά για redmi note 3 pro.
Ευχαριστω.
Ο/H kwstasmiui9 έγραψε:
Καλησπερα σε ολη την ομαδα, εχω το redmi note 3 pro (νομιζω οτι ειναι το SE καθως ειναι λιγο μεγαλυτερο συγκριτικα με ενα ακομη που εχουμε στο σπιτι).
Διαβαζω σε διαφορα site οτι το μοντελο θα παρει την v9.5.1.0 MHOMIEK, το δικο μου γραφει MHRMIEK, γνωριζει κανεις την διαφορα και αν θα αναβαθμιστει το δικο μου?
ευχαριστω
-
Για να λειτουργήσει η hdr+ κάμερα θα πρέπει να είναι ενεργοποιημένο το api2.
Έχω την εντύπωση ότι στο kate, στην επίσημη rom, δεν είναι ενεργοποιημένο. Μπορείς να το τσεκάρεις αυτό τρέχοντας την εφαρμογή Manual Camera Compatibility.
Εαν είναι, μπορείς να δοκιμάσεις από εδώ, όποια από τις 2 κάμερες θες (είναι αυτές του redmi note 3 pro, αλλά κάνουν και για το kate) ή και όποια άλλη προτείνουν χρήστες με το κινητό σου.
H εγκατάσταση γίνεται όπως σε κάθε apk. Ενεργοποιείς τις άγνωστες πηγές και το κάνεις εγκατάσταση.
Εαν δεν είναι ενεργοποιημένο, θα πρέπει να ξεκλειδώσεις τον bootloader, να περάσεις twrp και να κάνεις root, για να το ενεργοποιήσεις.
Ή εγκατάσταση της ελληνικής rom, στην οποία είναι ενεργοποιημένο. Το ξεκλείδωμα και το twrp είναι απαραίτητα βήματα και εδώ. -
-
Ο/H fog έγραψε:
Εαν δεν είναι ενεργοποιημένο, θα πρέπει να ξεκλειδώσεις τον bootloader, να περάσεις twrp και να κάνεις root, για να το ενεργοποιήσεις.
Ή εγκατάσταση της ελληνικής rom, στην οποία είναι ενεργοποιημένο. Το ξεκλείδωμα και το twrp είναι απαραίτητα βήματα και εδώ.
-
Καλημέρα σε όλους και καλό Πάσχα..
Εδω και 2 μερες διαπίστωσα κανα δυο πραγματακια στην τελευταία ROM
Το 1ο είναι ότι 1η φορά (ως VIP) έκανα εγκατάσταση την τελευταία μέχρι στιγμής ROM 8.3.29 (ΑΡΩΜΑ) μέσω ΟΤΑ και όλα πήγαν "καλά" σύμφωνα με τον οδηγό εγκατάστασης της ΑΡΩΜΑ.. Ωστόσο διαπίστωσα στην πορεία ότι ενώ είχα τσεκάρει στον οδηγό εγκατάστασης να εγκατασταθεί το SU για το ROOT, όταν έτρεξα το Titanium Backup μου ειπε ότι δεν έχω δικαιώματα SU (το ίδιο θέμα είχε προκύψει και με την προηγούμενη ROM την οποία ωστόσο είχα κάνει εγκατάσταση από TWRP και όχι μέσω ΟΤΑ). Αυτό όμως λύθηκε αφού έκανα αποσυμπίεση του αρχείου superuser.zip μέσα από τη ROM και το έκανα εγκατάσταση εκ νέου και όλα καλά. Το ίδια ακριβώς έκανα και με την 8.3.29 (εγκατάσταση μέσω ΑΡΩΜΑ αλλά και εκτός από TWRP) αλλά το superuser δεν λέει να εγκατασταθεί.
Το 2ο είναι ότι εδώ και μερικές μέρες μου βγάζει πρόβλημα μια εφαρμογή "yellowpages" (δεν θυμαμαι αν ήταν από την αρχή της εγκατάστασης της ROM ή μετέπειτα).
Αυτά προς το παρόν και συγνώμη αν σας ζάλισα...
Επείδή χρειάζομαι το superuser αν κάνω εγκατάσταση την απλή έκδοση XTRV θα χρειαστεί πάλι από την αρχή να εγκατασταθούν τα προγράμματα μέσω Mi Cloud ή θα παραμείνουν ως έχουν? -
και σε εμένα που εχει την official development απο Παρασκευή που εκανε την αναβάθμιση πεταει καρτέλα με κρασαρισμα της yellow pages
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Δοκίμασε μέσα από τις ρυθμίσεις->εφαρμογές, να βρεις την εφαρμογή και να απενεργοποιήσεις όλες τις ειδοποιήσεις της, πλην αυτής του τηλεφώνου.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα