Γενική Συζήτηση για το Redmi Note 3 Pro International Version (Kate)
-
-
@Xelwnas
Kατεβασε το ζιπ αυτό και φλασαρεις από twrp , reboot system , done ..
Loading site please wait...
Ισχύει μόνο για kenzo αυτό το delete yelowpage zip ..
Edit
@Xelwnas
Άκυρο το ζιπ για σένα .. φοράς official global ..
Ισχύει μόνο για όσους έχουν XTRV .. -
TP-LINK-HA100-Bluetooth-Audio-Receiver.html
φοβερή ποιότητα σε ήχο σε είσοδο aux το πετάς στο ντουλάπι και φουλ Bluetooth
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Γειά σας. Είμαι νέος στο φόρουμ και στα xiaomi κινητά. - redmi note 3 special edition
(πριν μπει linageOS η εικόνα)
Έχω το εξής θέμα..
Πήρα το κινητό από ένα φίλο και τώρα έχει LineageOS. Αυτό το έκανε γιατί δε δούλευε το μικρόφωνο και θεώρησε ότι έφταιγε το λογισμικό του. Όταν έβαλε LineageOS δούλευε το μικρόφωνο (κύριο) μόνο όταν ήταν συνδεδεμένο με το pc. Το άνοιξα λοιπόν, το καθάρισα λίγο και τώρα δουλεύει κανονικά το μικρόφωνο του. Άρα φαντάζομαι ότι κάτι έπαιζε στο hardware. Επειδή έχω το κινητό εγώ τώρα, θέλω να το γυρίσω σε miui. Έλεγα να βάλω ελληνική για τυχόν αποφυγές bug κλπ.
Το πήρε από κίνα και ήταν με την εκεί rom. Μετά έβαλε beta ελληνική (δε θυμάται σίγουρα).
Και το ερώτημα μου: Πως μπορώ να βάλω ελληνική stable rom στο κινητό; Δεν ξέρω πολλά πράγματα, οπότε θέλω έναν αναλυτικό οδηγό (βήμα-βήμα). -
Πρώτα περνάς fastboot rom ---> Unbrick ή Καθαρή Εγκατάσταση FastBoot Rom με το Mi Flash (SnapDragon)
Ελέγχεις εάν κλείδωσε ο bootloader, αν και γνώμη μου να τον κλειδώσεις και να ξεκλειδώσεις με δικό σου mi account και ας χρειαστούν 3 μέρες
Και μετά περνάς την ελληνική ---> Γενικός οδηγός εγκατάστασης της Ελληνικής ρομ XTRV σε όλα τα κινητά Xiaomi
-
Ο/H NasDriver έγραψε:
Πρώτα περνάς fastboot rom ---> Unbrick ή Καθαρή Εγκατάσταση FastBoot Rom με το Mi Flash (SnapDragon)
Ελέγχεις εάν κλείδωσε ο bootloader, αν και γνώμη μου να τον κλειδώσεις και να ξεκλειδώσεις με δικό σου mi account και ας χρειαστούν 3 μέρες
Και μετά περνάς την ελληνική ---> Γενικός οδηγός εγκατάστασης της Ελληνικής ρομ XTRV σε όλα τα κινητά Xiaomi
Ευχαριστώ. -
Καλησπέρα.
Πέρασα το patch για την αναβάθμιση του updater επιτυχώς.
Μετά πέρασα, μέσω OTA, την 8.4.12, επίσης επιτυχώς.
Όλα καλά.
Ευχαριστώ.
Η Google camera τώρα μεν δεν κρασσάρει, αλλά "ο φακός δεν βλέπει".
Εννοώ ότι είναι μια μαύρη οθόνη και η εμπρός και η πίσω κάμερα.
Αντιθέτως το βίντεο βλέπει μια χαρά. -
Καλησπερα σε ολους, υπαρχει καποια καινουργια ενημερωση σχετικα με την miui 9.5? το χρονοδιαγραμμα ελεγε τελη Μαρτιου.
επισης μετα απο ψαξιμο (αν ενδιαφερει καποιον) τα δυο τελευταια γραμματα απο την εκδοση μου την τωρινη 9.2.3.0 MHRMIEK τα δυο τελευταια γραμματα αφορουν τον κωδικο των ενημερωσεων. -
Σχεδόν όλες οι Global Stable V9.5 που έβγαλε η Xiaomi ανακλήθηκαν λόγο προβλημάτων ειδικά με την αυτονομία των συσκευών.
Τώρα απλά περιμένουμε να δούμε πότε θα βγάλει νέες... -
Να ρωτήσω κάτι...
Η Goggle camera μέχρι τώρα κρασάριζε και δεν μπορούσες να κάνεις κάτι.
Στην τελευταία XTRV-Arωma, δεν κρασάρει. Λειτουργούν τα διάφορα settings όπως επίσης και το βίντεο.
Αλλά δεν μπορείς να βγάλεις φωτό διότι και η μπροστινή και η πίσω κάμερα είναι "μαύρες", δεν βλέπει ο φακός τίποτα.
Είναι κάτι που μπορώ να κάνω εγώ, ή θα διορθωθεί σε κάποια επόμενη έκδοση; -
Ο/H Loksias έγραψε:
Να ρωτήσω κάτι...
Στην τελευταία XTRV-Arωma, δεν κρασάρει. Λειτουργούν τα διάφορα settings όπως επίσης και το βίντεο.
Αλλά δεν μπορείς να βγάλεις φωτό διότι και η μπροστινή και η πίσω κάμερα είναι "μαύρες", δεν βλέπει ο φακός τίποτα.
Είναι κάτι που μπορώ να κάνω εγώ, ή θα διορθωθεί σε κάποια επόμενη έκδοση;
-
Ο/H Loksias έγραψε:
Να ρωτήσω κάτι...
Είναι κάτι που μπορώ να κάνω εγώ, ή θα διορθωθεί σε κάποια επόμενη έκδοση;
Οι ρυθμίσεις που έχω τώρα και δουλεύει είναι:
Ρυθμίσεις -> B-S-G MOD Settings
Model: Nexus 5
Config Back camera: EXP:Hdr+
Config Front camera: NoHDR+
HRD+ parameters: High (Αυτό είναι το μέγιστο που μπορώ να βάλω και να μην μου βγάζει "μαύρο" στην κάμερα. Αν βάλω κάποια από τις 2 επόμενες επιλογές Very High ή Super High τότε μου βγάζει το μαύρο. Μόνο με την επιλογή High με αφήνει να λειτουργώ κανονικά την κάμερα).
Ελπίζω να βοήθησα έστω και λίγο σε αυτό..
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα